Téli esküvő – meghívó csomag ajánlat

Téli esküvő csomagunk színvilágánál a tél színeit vettük alapul. Első sorban a kék és a fehér dominál. De nézzük részletesen!

Meghívó

Téli esküvő - tasakos meghívó külseje
Téli esküvő – tasakos meghívó külseje

Ebben a csomagban a meghívónk típusa a Tasakos esküvői meghívó. A 120g – os élénk de sötétebb kék tasakban helyeztük el magát a meghívót melyet 6 mm – es fehért szatén szalaggal kötöttünk át! A tasak belsejében helyezkedik el maga a meghívó tartalmi része mint ahogy a következő képen részletesen is láthatjuk!

Téli esküvő - tasakos meghívó belseje
Téli esküvő – tasakos meghívó belseje

A meghívó belső részészét három részre osztottuk! Első oszlopban az idézet és egy kis minta található! Középső oszlopban maga a meghívó szövege a programokkal. Harmadik oszlopban pedig egy pénzes kis versike került elhelyezésre. Természetesen minden más megoldás is megvalósítható! Ha a tasakot más színben képzeli el akkor javasoljuk a kedvenc papírboltunkat! A bolt eléréséhez kattintson IDE! Bármilyen 120g – os papírból el tudjuk készíteni a tasakot.

Azonosító: TELIMEGHIVO

Ára: 450 Ft. / Db.

Megrendeléshez kérem kattintson IDE!

Ültető tábla

Ha egyszerűsíteni szeretnénk a vendégeink életét akkor a bejáratnál helyezzünk el egy ültető táblát melyet megtekintve a vendégek sokkal gyorsabban megtalálják a helyüket!

Téli esküvő - ültető tábla
Téli esküvő – ültető tábla

Amennyiben nem kör alakú asztalok vannak hanem valamilyen asztal formáció például “U” alakú akkor természetesen azt is ábrázolni tudjuk!

Azonosító: TELIULTETOTABLA

Ára: 2500 Ft. / Db.

Megrendeléshez kérem kattintson IDE!

További kiegészítőink

Asztalszám

Mint ahogy a neve is mutatja az asztalok beazonosítására szolgál! Számozás helyett az asztalokat rendes névvel is elnevezhetjük. Például: Hópehely, Jégvarázs, Dér, Hófúvás, Száncsengő. Asztalszám tartó nem tartozik hozzá!

Téli meghívó - asztalszám
Téli meghívó – asztalszám

Azonosító: TELIASZTALSZAM

Ára: 250 Ft. / Db.

Megrendeléshez kérem kattintson IDE!

Ültetőkártya

Ha biztosra akarunk menni, hogy minden helyre az üljön akit mi szeretnénk akkor szükséges az ültetőkártya. Gondoljunk bele ha egy hosszú asztalnál nincs ültetőkártya és egy helyett kihagynak akkor amikor majd jön egy megkésett házaspár akkor mindenki helyezkedhet. Javasolt méret: 10 x 5 cm de minden már méretben is le tudjuk gyártani őket! A kis kártyák hátuljára egyedi kis szöveget is tudunk nyomtatni lásd a mellékelt mintát!

Téli esküvő – ültető kártya eleje
Téli esküvő – ültető kártya hátulja

Azonosító: TELIULTETOKARTYA

Ára: 250 Ft. / Db.

Megrendeléshez kérem kattintson IDE!

Menükártya

Nincs az a vendég akit ne érdekelne, hogy mi lesz az ünnepi menü. Ezért megterveztük a csomagunk téliesített menükártyáját is. Mérete A5 – ös és 220g – os tört fehér papírra készül. Kétszer hajtott vagy pedig tekercses menükártyát is el tudunk készíteni hasonló stílusban. Kérje ajánlatunkat!

Téli esküvő - menükártya
Téli esküvő – menükártya

Azonosító: TELIMENUKARTYA

Ára: 350 Ft. / Db.

Megrendeléshez kérem kattintson IDE!

Útmutató jelzőtábla

Útelágazásnál vagy egy hatalmas rendezvény helyszínen jól jöhet a vendégek irányítására egy esküvői útmutató jelzőtábla. A táblán fel van tüntetve az ifjú pár neve. Az esküvő helyszínének pontos megnevezése illetve az irány amerre ezt megtalálja!

Téli esküvő – útmutató jelzőtábla

Azonosító: TELIUTMUTATOTABLA

Ára: 2000 Ft. / Db.

Megrendeléshez kérem kattintson IDE!

Zöld tavasz esküvői meghívó – csomag ajánlat

Zöld tavasz esküvői meghívó csomagunkban a természet színeiből merítettünk. A harsány zöld, pink, narancs színek mind megtalálhatóak ebben az összeállításban.

Esküvői meghívó

Nézzük először a csomag esküvői meghívó részét. A meghívó típusát tekintve egy üvegcsés más szóhasználattal élve kémcsöves meghívóról beszélhetünk. Amúgy fizikai paramétereit tekintve ténylegesen strapabíró üvegből van amit igazi parafa dugóval zártuk le.

Zöld tavasz esküvői meghívó
Zöld tavasz esküvői meghívó!

Ahogyan a fotón is látszok tavaszi színeket követő 6 mm – es zöld és 3 mm – es halvány barack színű szalaggal kötöttük a kis meghívó feliratú kártyát az üvegcséhez. Az üvegcsében egy A5 – ös méretű pausz papíron szerepel a meghívó szövege.

Zöld tavasz esküvői meghívó - tekercs minta!
A5 – ös pausz minta amit az üvegcsébe helyezünk el!

A színek és a betűtípus természetesen variálhatóak!

Azonosító: ZTUVEGCSES

Ára: 650 Ft. / Db.

Megrendeléshez kérem kattintson IDE!

Ültető tábla

Fontos, hogy a vendégein gyorsan megtalálják a helyszínen a helyüket. Ebben van segítségünkre az ültető tábla.

Zöld tavasz esküvői meghívó - ültető tábla minta!
Esküvői ültető tábla minta!

Azonosító: ZTULTTABLA

Ára: 2500 Ft. / Db.

Megrendeléshez kérem kattintson IDE!

További kiegészítők

Ültető kártya

Ha gondoskodni szeretnénk arról, hogy minden rokon az őt megillető legjobb helyre üljön akkor szükségünk lesz ültető kártyára is. Ennek a kis kártyának a hátuljára még egy kis köszönő szöveget is el tudunk helyezni. Általában a 10 x 5 cm – es méret elég szokott lenni de természetesen külön kérésre ettől el tudunk térni.

Zöld tavasz esküvői meghívó csomag - ültető kártya minta eleje!
Ültető kártya eleje!
Zöld tavasz esküvői meghívó csomag - ültető kártya hátulja minta!
Ültető kártya hátulja minta!

Azonosító: ZTULTETOKARTYA

Ára: 250 Ft. / Db.

Megrendeléshez kérem kattintson IDE!

Asztalszám

Amennyiben külön álló asztalok vannak az ültető kártyák mellett javasolt az asztalok számozása is. Jön a vendég és az ültető táblán megnézi melyik asztalnál ül. Odamegy és az asztalánál már az ültető kártyával jelzett helyére kérdezés nélkül le tud ülni. Jelen asztalszámunknál feltételeztük, hogy a helyszínen van asztalszám tartó.

Zöld tavasz esküvői meghívó csomag - asztalszám minta!
Asztalszám minta!

Azonosító: ZTASZTALSZAM

Ára: 350 Ft. / Db.

Megrendeléshez kérem kattintson IDE!

Menü kártya

Elmaradhatatlan kelléke az esküvői asztalnak. A csomagban egy A5 – ös méretű asztalra fektethető menü kártya található. Természetesen bármilyen más megvalósítás is lehetséges!

Zöld tavasz esküvői meghívó csomag - menü kártya minta!

Azonosító: ZTMENU

Ára: 450 Ft. / Db.

Megrendeléshez kérem kattintson IDE!

Esküvői irányító táblácska

Nemes egyszerűséggel útba igazítja a kedves vendéget abba az irányba ahol az esküvő terme található! A mellékelt minta csupán egy ötlet. Bármilyen más elképzelést is megvalósítunk! Mérete: A3 – as!

Zöld tavasz esküvői meghívó csomag - irányító tábla minta!

Azonosító: ZTIRANYITOTABLA

Ára: 2000 Ft. / Db.

Megrendeléshez kérem kattintson IDE!

Rosegold esküvői meghívók – csomag ajánlat

Rosegold esküvői meghívók esetében a papírtasakos megoldás került kialakításra. A fotón is látható papír tasakban egy feltekert A5 – ös méretű papírtekercset helyeztünk el. Ezen a tekercsen található maga a meghívó szövege. A papírtasak masni felőli oldalán az ifjú pár neve szerepel. A másik oldalon pedig a meghívó felirat.

Rosegold esküvői meghívók
Rosegold esküvői meghívók

Rosegold esküvői meghívók

A tasak és a benne rejlő tekercs anyaga 120 g – os enyhén csillogós papír amit felül 13 mm – es rosegold szalaggal kötöttünk össze. A tekercset pedig 6 mm – es rosegold szalag tartja össze. Ha tetszik ez a szín de nem papírtasakos meghívót szeretnétek hanem mondjuk üvegcséset vagy pausz tekercseset azt is minden további nélkül meg tudjuk oldani.

Rosegold esküvői meghívók
Rosegold esküvői meghívók

Azonosító: ROSEGOLDTASAOKOS

Ára: 450 Ft. / Db.

Megrendeléshez kérem kattintson IDE!

Ültető kártyák

A meghívók mellé színvilágában illő ültető kártyát is tudunk ajánlani. Az ültető kártya mérete 10 x 5 cm. Természetesen a méret és a minta is igény szerint változtatható.

Az ültetőkártyák hátuljára rövid köszönő szöveget is el tudunk helyezni az ifjú pár nevével és az ünnepi esemény dátumával!

A mellékelt minta csak egy javaslat. Lehetséges más mintával is kérni illetve minta nélkül! Az ültető kártyához is a jelen mintában szereplő Monotype Corsiva betűtípus helyett is lehet másikkal rendelni.

Az ültető tábla és ültetők kártyák betűtípusa viszont javasoljuk, hogy legyen egyforma!

Ültetőkártya eleje minta - rosegold csomag!
Ültetőkártya eleje minta!
Ültetőkártya hátulja minta - rosegold csomag!
Ültetőkártya hátulja minta!

Azonosító: ROSEGOLDULTETO

Ára: 250 Ft. / Db.

Megrendeléshez kérem kattintson IDE!

További kiegészítőink

Ültető tábla

Az ültető kártyák mellé javasolt egy úgynevezett ültető táblát is kitenni a rendezvény helyszínének bejáratánál. Ugyanis akár csak egy 50 fős lagzi esetében ha ötven ember elkezdi keresni, hogy vajon hol van a helye abból elég nagy kavarodás tud származni. Az ültető táblán fel van tüntetve az asztalszám és azoknak a vendégeknek a listája akik annál az asztalnál fognak ülni. Tehát belép az ajtón a meghívott, megnézi melyik asztalnál ül és rövid úton meg fogja találni a helyét. Ennél az ültető táblánál játszottunk egy kicsit a színekkel. Természetesen lehet egységes színekkel is jelölni az asztalokat. Asztal elnevezéseknél az “1 – es” asztal helyett lehet az asztal neve például “Liliom” vagy “Rózsa” nem kell a száraz számokhoz ragaszkodni.

Ültető tábla minta - rosegold csomag!
Ültető tábla minta!

Azonosító: ROSEGOLDTABLA

Ára: 2500 Ft. / Db.

Megrendeléshez kérem kattintson IDE!

Egy oldalas menü és italkártya

A5 – ös méretű 220g – os tört fehér papírra készítjük. Külön kérésre laminálni is tudjuk. Laminálás előnye, hogy vízhatlan lesz tőle a kártyánk. Ezt a típusú kártyát általában 4 – 5 meghívottként javasoljuk az ünnepi asztalon elhelyezni.

Azonosító: ROSEGOLDMENU

Ára: 350 Ft. / Db.

Megrendeléshez kérem kattintson IDE!

Asztalszám

Ahhoz, hogy a vendégeink egyszerűen megtalálják az ünnepi asztaloknál a helyüket az ültetőkártyákon kívül javasolt az asztalokra egy – egy asztalszám! Mérete: 15 x 15 cm. Ennél a típusnál feltételezzük, hogy van asztalszám tartó! Természetesen olyan asztalszámot is tudunk készíteni ami megáll a saját lábán.

Asztalszám minta - rosegold csomag!
Asztalszám minta!

Azonosító: ROSEGOLDASZTALSZAM

Ára: 250 Ft. / Db.

Megrendeléshez kérem kattintson IDE!

Útmutató jelzőtábla esküvőre

Nagyobb akár tucatnyi teremmel rendelkező helyszíneken nem árt némi útmutatás a vendégeknek, hogy az adott épületen belül merre kell menjenek. A3 – as méretű!

Azonosító: ROSEGOLDUTMUTATO

Ára: 2000 Ft. / Db.

Megrendeléshez kérem kattintson IDE!

Útlevél esküvői meghívó – világpolgároknak

Útlevél esküvői meghívó
Útlevél esküvői meghívó

Útlevél esküvői meghívó részletes leírása

Útlevél esküvői meghívó rendkívül találó olyan jegyeseknek illetve pároknak akik sokat utaztak és sokat fognak utazni a világban. Találó olyan esetben is amikor a pár egyik vagy másik tagja külföldi állampolgár! Nemzetközi esküvők esetében alapból is igény van arra, hogy az információkat több nyelven tüntessük fel. További előnye az útlevél esküvői meghívónak, hogy a sajátosságából adódóan az ifjú pár fotója is szerepel rajta.

Az útlevél általában nyolc oldalas mivel ekkor van lapozható útlevél jellege. Maga a küldő borító színe igény szerint változtatható mint ahogy a különböző országok útlevelei sem egyformák. De menjünk sorba egy leendő útlevél oldalain ötlet adás gyanánt. Hangsúlyozom semmi nincs kőbe vésve minden oldal olyan lesz amilyenre kéritek!

Első oldalon a kért betűtípussal és nyelven szerepel az útlevél szó egy díszítő motívummal és az ifjú pár neve. A díszítő motívumra itt virágot gyűrűt nem javaslunk mivel legyen az eleje útlevél hangulatú. Javasolt motívum a mintán is látható iránytű.

Útlevél esküvői meghívók
Útlevél esküvői meghívók

Második oldalon szerepel a konkrét meghívás az adott eseményre és a pár teljes neve!

Harmadik oldalon jön a fotós rész. Itt egy olyan fotó szükségeltetik ahol a pár mindkét tagja szerepel lehetőség szerit egy álló képen!

Negyedik oldalon szerepelhet annak a helyszínnek a térképe ahol az esküvő megtartásra kerül. Itt a címen kívül a GPS koordinátákat is fel lehet tüntetni.

Ötödik oldalon egy részletes program listát tudunk feltüntetni. Pontról pontra időponttal mikor mi fog történni!

Hatodik oldalon a két ( pl.: magyar ország és francia ország ) ország körvonalának térképe helyet tudunk adni a rokonság bejegyzéseinek!

Hetedik oldalon a pár tud köszönő szöveget írni a meghívottaknak!

Nyolcadik oldal általában üresen ( hátulja ) marad. Azonban valamilyen díszítő motívumot ide is el lehet helyezni.

További technikai információk: a meghívó 220 g – os tört fehér papírra készül. Maximum 12 oldalasra tudjuk elkészíteni.

Azonosító: UTLEVELES

Ára: 600 Ft. / Db. ( Változhat az ár ha több oldalra van szükség! )

Megrendeléshez kérem kattintson IDE!

Meghívók a koronavírus árnyékában

Meghívók a koronavírus árnyékában
Meghívók a koronavírus árnyékában

Meghívók a koronavírus árnyékában – egyik pillanatról a másikra megváltozott a megszokott világunk! Sokan néhány hete még éppen az esküvőjüket tervezték a helyszíneket nézegették esetleg a meghívós oldalakat böngésztek! Számba vették a rokonokat és ismerősöket akiket meg szerettek volna hívni. Most akik ezt tették nem mernek tervezni mivel a lehetséges időpontok egyenlőre a jövő homályába vesznek.

Meghívók a koronavírus árnyékában – fontos leszögezni, hogy cégünk most is dolgozik! Új dolgokat tervezve készülünk a jövőre!

Szerettünk volna még valamit tenni ebben a nehéz helyzetben. Két fejezetben foglaltuk össze azt ami eszünkbe jutott!

I.

Segítség a meghívó rendelés menetében

Ha ténylegesen meghívót szeretnétek rendelni mert úgy döntöttetek, hogy kis létszámban is megtartjátok az esküvőt akkor a következőkkel tudunk segíteni:

Bemutató termünkben történő személyes egyeztetés helyett a Messenger, Skype, Hangauts szoftverek segítségéve tudunk egyeztetni. Videó chat formában akár több lehetséges mintát is be tudunk mutatni.

Meghívók a koronavírus árnyékában
Meghívók a koronavírus árnyékában

A megrendelt meghívóról elektronikus tervet küldünk!

A jóváhagyott terv alapján prototípust készítünk!

A prototípusról nagy felbontású jó minőségű fotókat készítünk!

Meghívók a koronavírus árnyékában
Meghívók a koronavírus árnyékában

A fotók jóváhagyása után a meghívókat postázzuk! Az MPL – es postázás előnye, hogy amennyiben nem tartózkodnak otthon a postás értesítőt hagy és a csomagot a körzeti postájukon is át tuják venni!

Meghívók a koronavírus árnyékában
Meghívók a koronavírus árnyékában

Fizetés előre utalással lehetséges.

Előny, hogy fenti módon nincs készpénzmozgás, személyes találkozás!

Kedvezmények:

Szerkesztési díjat és a postaköltséget cégünk fizeti!

Ajánlatunk 2020. május végéig érvényes!

II.

Meghívók ingyenes tervezése

Ha úgy érzed, hogy a koronavírusos helyzet miatt dugába dőltek a terveid és minden ami az esküvővel kapcsolatos elúszott, meg kell nyugtassunk ez nem egészen így van!

Esküvői meghívó terved még lehet a mi segítségünkkel!

Megívók a koronavírus árnyékában – válassz ki az oldalunkról egy meghívót! Adj meg annyi adatot amennyit tudsz például: betűtípus, idézet, szöveg formátum, minta, neveitek. Ezen adatok alapján készítünk nektek egy elektronikus meghívó tervet!

Amikor véget ér a víruskorszak és már kockázatmentesen lehet esküvőket tervezni nagy létszámmal akkor csak elkülditek a pontos dátumot illetve azt ami még változott vagy nem tudtátok előre és mi sokkal hamarabb el tudjuk készíteni nektek a meghívókat mintha teljesen előröl kellene kitalálni mindent!

Ezt a mostanában kissé letargikus hangultatot biztosan fel fogja dobni az a pillanat amikor meglátjátok a meghívótok tervezetét a neveitekkel a képernyőn!

Kedvezmény:

Szerkesztési díjat mi fizetjük tehát ingyenes!

Ajánlatunk 2020. május végéig érvényes!

Ahhoz, hogy tudjuk, pillanatnyilag csak ingyenes tervet szeretnél az általad küldött levélbe írd be a következőt kódot: “WSMTI“.

Bármilyen kérdésed van kattints IDE a kapcsolati oldalunkra!

Harmonika esküvői meghívó

Harmonika esküvői meghívó meghívó esetében a meghívó alapjául szolgáló papírlapot háromszor hajtottuk meg. Így a meghívón egyik illetve másik oldalán négy – négy oldalt kapunk összesen tehát nyolc oldalt.

Harmonika esküvői meghívó típust akkor ajánljuk elsősorban ha sok információval kell ellátni a meghívott vendéget. Mivel itt összesen nyolc oldal áll rendelkezésünkre külön külön ki tudjuk részletezni a helyszíneket az eseményeket, dressz kódot, megközelítést stb.

Harmonika esküvői meghívó

Harmonika esküvői meghívó.

Meghívó mérete

Összehajtogatott állapotban: 15 cm x 10,5 cm ami így egy “kicsi” A6 – os borítékba kényelmesen belefér. Meghívó mérete kihatott állapotban: 42 cm x 15 cm.

Ezen meghívó esetében 170g – os fehér vagy bézs matt papírt ajánlunk elsősorban. Vastagabb nem jó a háromszori hajtás miatt. Vékonyabb sem mert az két oldalas nyomtatás esetén átlátszik.

Boríték: sima fehér A6 – os méretű borítékot alapból adunk a meghívóhoz. Külön kérésre fehér matt vagy pedig bézs matt a meghívó anyagából készülő borítékot is be tudunk szerezni. ( Kb.: + 50 Ft. / db a szebb boríték )

A mintában látható meghívónak “csak” négy oldalát használtuk fel. Első oldalon a pár neve, második oldalon a meghívó szövege, harmadik oldalon a helyszínek megközelítésének térképe, negyedik oldalon pénzes versike! És még maradt négy üres oldalunk. Egyszóval ennél a meghívónál minden program pontot ki tudunk részletezni!

További ötletek a másik négy oldalra: ötödik oldalon menyasszony idézete, hatodik oldalon vőlegény idézete, hetedik oldalon program lista, nyolcadik oldalon elérhetőségek. Nincs kötelező sorrend. Bármilyen más minta és színvilágot is meg tudunk valósítani!

További részletek:

A betűtípus nagymértékben meghatározza a meghívó stílusát. Ezért a meghívó betűtípusának kiválasztásához kattintson IDE!

Jelene esetben javasoljuk a mintán látható betűtípussal. Ennél a stílusnál nem mutatnak jól a cizellált karakterek pl.: Tagettes.

A meghívón szereplő idézetnél vegyük figyelembe, hogy mennyi helyünk lesz rá a kép és a szöveg mellett. Az idézetek kiválasztásához kattintson IDE! 

Azonosító: HAROMSZORHAJTOTTHARMONIKA

Ára: 450 Ft. / Db.

Megrendeléshez kérem kattintson IDE!

5 kreatív esküvői ötlet 2020-ra, amelyeket Te is imádni fogsz!

Az esküvői trendek minden évben hoznak meglepetést: egyre több kreatív, akár extravagáns megoldással is találkozhatsz, ha követed mások ötleteit – és ez nincsen máshogy 2020-ban sem. Ha szeretnéd valamivel még különlegesebbé tenni a nagy napot, ha még keresed a kreatív megoldásokat – van egy jó hírünk! A Zsidai Group esküvőszervezésben is jártas csapatával összegyűjtöttük néhány szuper ötletet, amellyel meglepheted a vendégeket – és még emlékezetesebbé teheted a Nagy Napot!

Polaroid fotók a vendégkönyvbe: emlékek első kézből!

Míg a korábbi években sok menyasszony kifejezett kérése volt, hogy a vendégsereg a fotózást hagyja a profikra – addig most új trend jelent meg az esküvők körében.

Ez a kreatív megoldás szuper ötlet kisebb létszámú esküvőkre, de akár nagyobb lagzikra is. Lényege, hogy néhány polaroid fényképezőgépet biztosítsatok a vendégek számára, akik saját készítésű fotókat készítenek majd! Kérjétek meg őket, hogy egy-egy képet válasszanak ki fejenként, és ragasszák a Vendégkönybe néhány szép szóval. Így teljesen egyedi, különleges emlékkönyvet kaptok a Nagy Napról, ami biztosan csodás emlék lesz még évek múltán is!

Tematikus esküvők és bohém helyszínek – egyre szélesebb a választék!

Több éven át hódított a klasszikus elegancia, és a vintage stílus az esküvők körében. Természetesen ez a trend időtlennek látszik, ám az ifjú párok egyre gyakrabban választanak más típusú esküvői helyszínt. Szakértőink elmondása alapján ma már nem ritka, hogy a Baltazár étterem stílusos borospincéjébe,  vagy épp a Spíler Biergarten bohém, szabadtéri helyszínére esik a választás. Egy biztos: a technika és a vendéglátás, catering fejlődésével megszűntek a határok, és bárhol kimondhatjátok a boldogító Igent!

A helyszín mellett sokan terveznek tematikus esküvőt is, ahol akár öltözékben, akár dekorációban is megjelenik egy központi téma.

Unplugged esküvő – mobilokat a kosárba!

Szeretjük a technika fejlődését, ami a legtöbb esetben az esküvőknek is új lehetőségeket biztosít. Kétség kívül van azonban hátránya is ezeknek: ugye ismerős a mobilokat nyomkodó vendégsereg?

Ha szeretnétek elkerülni, hirdessétek ki hogy a Ti esküvőtök más lesz! A legnépszerűbb megoldás, ha a bejáratnál lehet elhelyezni a mobilokat egy erre kinevezett helyen.

Fotósarok vagy selfie-fal: hogy mindenki sztár lehessen egy pillanatra!

Mindenki szeret emlékeket gyártani, pláne egy olyan jeles eseményen, mint amilyen az esküvőtök lesz. A selfie-fal pedig nem csak a tiniknek jó móka, de ha elég kreatív a megvalósítás, még a nagyszülők is imádni fogják!

Ha szeretnétek, készíttessetek egy rátok jellemző, az esküvőtöket idéző selfie-falat vagy épp fotósarkot, ahol minden vendég sztárnak érezheti magát egy percre. Hidd el, nagy sikere lesz!

Hitvallásod és jótékonyság, vagy épp környezetvédelem az esküvőn?

Kétség sem férhet hozzá, hogy napjaink egy legfontosabb témája a környezetvédelem… Na de egy esküvőn? Bizony, sok ilyen példát láttunk már! Van, aki csak kicsiben – és van, aki hihetetlen felkészültséggel vitte véghez a környezetbarát esküvőt – ami valljuk be, igen szép gondolat. Ha Titeket is foglalkoztat ez a kérdés bátran vágjatok bele, a legtöbb esetben szuper fogadtatása van a vendégek körében is.

Az sem ritka, hogy az ifjú pár ajándékok helyett jótékony célokra gyűjt, vagy épp a menyasszonytáncból beérkezett összeget fordítja erre. Mindegy, hogy Te miben hiszel, vagy mit népszerűsítenél – vágj bele bátran!

Esküvői timeline egyszerűen: teendőid a nagy nap előtt, időrendben

Életed szerelme megkérte a kezed – ideje gratulálnunk! Kezdődhet az esküvőszervezés, amely egy életre szóló kaland, egy akár éven át húzódó élmény, ahol megvalósíthatod álmaid és életed nagy napját. Biztosan Te is izgatottan várod már a kezdeteket, de ne feledd: a tökéletes esküvő megszervezése nem csak élményekkel teli, de néha bizony bonyolult feladat is.

Azért, hogy minden percét ki tudd élvezni és ne maradjon el semmi, a Városliget Rendezvény csapatát kértük fel segítségül egy esküvői timeline összeállítására, akik Budapest legromantikusabb esküvői helyszíneit kínálják az ifjú párok számára, így több száz esküvő lebonyolítása után pontosan tudják, mire érdemes figyelni!

1 évvel az esküvő előtt: a nagyobb „falatok”

Természetesen az, hogy mennyi idő áll rendelkezésedre az esküvő megszervezésére, sok mindentől függ. Az azonban kétségtelen, hogy ideális esetben legalább egy évet szoktunk javasolni az előkészületekre – így elkerülhető a rohanással járó stressz, és bőven lesz időd élvezni a menyasszony létet is.

Ami mindent meghatároz: a vendéglista elkészítése

Kis létszámú esküvő, vagy világra szóló lagzi? Szűk családi körben, vagy barátok és rokonok gyűrűjében? Rajtatok áll, de mindenképp határozzátok meg a létszámot még időben! Természetesen kalkuláljatok a kísérőkkel és hagyjatok egy kis mozgásteret magatoknak!

Az egyik legfontosabb: az esküvői helyszín kiválasztása

Talán nem túlzás azt mondani, hogy a helyszín határozza meg leginkább az esküvő stílusát és megjelenését, és az álom-helyszínt az egyik legnehezebb is megtalálni. Kezdjétek el időben! Látogassatok el minél több helyre – és ne feledjétek, egy jó szolgáltató csapattal szó szerint bárhol kimondhatjátok a boldogító Igent!

Az esküvői menü: a hangulat meghatározó eleme

Ha megvan a helyszín, annak függvényében már tudhatjátok hogy képes-e az ellátást, cateringet biztosítani, vagy külsős céget kell keresnetek. Az ételek, italok ízvilága és megjelenése is befolyásolja az esküvődről alkotott képet, így ne féljetek akár több szolgáltatót is felkeresni, kóstolni és tervezni!

Végre jöhet: a menyasszonyi ruha kiválasztása

Talán az egyik legizgalmasabb feladat az esküvőszervezésben, amire minden menyasszony nagyon vár! A ruhád tükrözi a Te és esküvőd stílusát is, és biztosak vagyunk benne, hogy többet is szeretnél felpróbálni a döntés előtt – így erre bőven hagyj időt magadnak!

A hangulatos részletek: a dekoráció

Ha meg van a helyszín, és megálmodtad az esküvő stílusát, jöhetnek a részletek! Bátran tervezz, de hallgass esküvőszerveződre is: ő pontosan tudja, mi fog jól mutatni. Jó ötlet lehet inspirálódni Pinteresten vagy a neten bárhol, hiszen elképzelhető, hogy olyan ötletet találsz, amit el sem tudtál képzelni!

Fél évvel az esküvő előtt – a részletek megtervezése

Az esküvő már körvonalazódni látszik, a hangulat, a dekoráció és a vendéglista is készen áll. Tudjátok a menüt, csodás ruhád is készen várja a Nagy Napot – jöhetnek a részletek!

Életre szóló emlékek: a fotós és a videós megtalálása

Az egymásra hangolódás, a megfelelő stílus megtalálása kiemelten fontos a maradandó élményekhez, az emlékekhez. A legjobb szakemberek pedig igen elfoglaltak – főként a tavaszi, nyári esküvők esetében – így érdemes jó előre elkezdeni a keresést! Nézzetek referenciamunkákat, beszéljetek több szolgáltatóval is – hiszen ezeket a fotókat fogjátok mutogatni a gyerekeknek, unokáknak is!

A tökéletes ceremónia záloga: a ceremóniamester

Talán a Nagy Nap egészéből csak kis idő jut magára a ceremóniára, mégis ez az egyik legfontosabb esemény – és biztosak vagyunk benne, hogy Te is tökéletesre álmodtad meg a beszédet és minden részletet. Ideje hát megkeresni azt a szimpatikus ceremóniamestert, aki összead titeket!

Ideje értesíteni a vendégeket!

Már szinte minden készen áll, tudjátok az időpontot és a helyszínt, valamint az esküvő stílusa is körvonalazódott – ideje elkészíttetni, és kiküldeni a meghívókat! Ezek tükrözik szerelmeteket, és előrejelzést ad a vendégeknek az est stílusáról is.

A hangulat fokozása: Zene, technika

Élőzene vagy DJ, vetítés vagy beszédek? Csak rajtatok múlik! Érdemes egyeztetni a kiválasztott helyszínnel, hogy milyen lehetőségek vannak – bár a legtöbben ezt már annak kiválasztásakor megteszik.

Ami szimbolizálja szerelmeteket: a gyűrűk kiválasztása

A gyűrűt egy életen át viselitek majd, örök emlékként és emlékeztetőként szolgál szerelmetekre – így érdemes erre bőven adni időt magatoknak. Pároddal együtt a gyűrű kiválasztása az egyik legromantikusabb program lesz, amiben valaha részed volt!

És végül: a hab a tortán…

Ha ünnep, akkor torta – és ha esküvőszervezés, akkor tortaválasztás! Az utolsó simítások közé tartozik ugyan, de ne vegyétek fél vállról: nem csak finomnak, de gyönyörűnek is kell lennie!

Papír tekercses esküvői meghívó

Papír tekercses esküvői meghívó esetében a régi Western stílust vettük mintának! Loptunk egy kicsit a kor újságainak hangulatából. A tekercs mérete A5 – ös de kérésre lehet A4 – es méretű. Feltekert állapotban igazi spárgával átkötve aduk át. Mint a mintában is látható jól feldobja a hangulatot ha a párnak egy közös fotóját is rányomjuk némi szépiás árnyalattal karöltve. A papír anyaga 170g – os halvány bézs matt papír.

papír tekercses esküvői meghívó

A5 – ös méretű tekercs bézs papíron.

Fontos még egyszer kihangsúlyozni, hogy az itt látható Papír tekercses esküvői meghívó csak egy minta!

Bármilyen más elrendezés, szövegezés, betűtípussal is elkészítjük úgy ahogy szeretné! Az egyik idézet helyett, lehet egy pénzes versikét kitenni pl.: ágynemű és párna helyett jobban jönne néhány bankjegy még a hangulata is stimmel! Ugyanezt a stílust az ültetőkártya, menükártya és ültető tábla esetében is végig tudjuk vinni, hogy minden passzoljon egy kicsit mindenhez. Ültető kártya esetében a fotó és a betűtípust visszük át méret pl. : 10 x 5 cm – es összehajtva. Menü kártya esetében a fotó és a betűtípust visszük át méret A4 – res kétszer hajtva. Ültető tábla esetében is ugyanez a dizájn de ott lehet a fotót a háttérben elhalványítottan elhelyezni és ráírni a meghívottak neveit. A variációk száma gyakorlatilag végtelen.

Papír tekercses esküvői meghívó felépítése.

Egyetlen hátránya talán a meghívónak, hogy némileg korlátozott a feltüntethető információk mennyisége. Ezt avval tudjuk áthidalni, hogy adott esetben egy összehajtott kiegészítő csinálunk amint például a helyszín megközelítésének térképe illetve a programok részletes leírása lesz feltüntetve.

További részletek:

A betűtípus nagymértékben meghatározza a meghívó stílusát. Ezért a meghívó betűtípusának kiválasztásához kattintson IDE!

Jelene esetben javasoljuk a mintán látható betűtípussal. Ennél a stílusnál nem mutatnak jól a cizellált karakterek pl.: Lucia.

Ez az a kivételes alkalom amikor több különböző betűtípus is jól tud mutatni egy oldalon, hasonlatosan egy újságban pláne régiben látottakhoz. Egyéb esetekben nem ajánljuk ezt a módszer!

A meghívón szereplő idézetnél vegyük figyelembe, hogy mennyi helyünk lesz rá a kép és a szöveg mellett. Az idézetek kiválasztásához kattintson IDE! 

Azonosító: PAPIRTEKERCSES

Ára: 380 Ft. / Db.

Megrendeléshez kérem kattintson IDE!

Esküvői jókívánságok gyűjteménye

Nagyon jól tudjuk, hogy a megfelelő esküvői jókívánságot megtalálni nehéz lehet. Ebben segít bejegyzésünk, amiben összeszedtük az általunk legjobban szeretett esküvői jókívánságokat.

Az esküvők elengedhetetlen kellékei az esküvői jókívánságok: ezek azok a gyönyörű idézetek, versek vagy mondások, amiket gratuláció kártyákra vagy nászajándékokra szoktunk írni. Nagyon sokat lehet találni a neten, itt azonban csak a legjobbaknak van helye 🙂

Esküvői jókívánságok TOP10

Két lélek és két ifjú szív.
Van-e szebb,
mint mikor egymást meglelik?
Két lélek, amit a szeretet összeköt.
Olyan kapocs ez, amely örök.

Öleljük meg egymást, szívesen, meghitten, és szeressük egymást: úgy áld meg az Isten. (Arany János)

Szerelem: meghódítani, bírni és megtartani egy lelket,
amely annyira erős, hogy fölemel bennünket
és annyira gyönge, hogy éppoly szüksége van reánk,
mint nekünk őreá. (Paul Géraldy)

A boldogságot nem lehet ajándékba kapni,
Egyetlen titka: adni, mindig csak adni,
Jó szót, bátorítást, mosolyt, hitet,
És sok, sok önzetlen, tiszta szerelmet.
(Goethe)

Jó érezni, hogy szeretlek.
Nagyon és egyre jobban,
Ott bujkálni két szemedben,
Rejtőzködni mosolyodban.
Érezni, hogy szemeid már
szemeimben élnek és néznek,
S érezni azt, ha szép, veled szép
És csak veled teljes az élet. (Illyés Gyula)

Élj, szeress, légy boldog, és hidd el nekem: Szeretni annyit jelent,
Mint élni valakiért, s ez teszi szebbé az életet. (Saint de Exupery)

Sok örömet boldogságot, esztendőre apróságot, és hogy teljes legyen a siker, kívánom, hogy legyen iker!

Aki szeret annak varrd fel kabátja gombjár, mert könnyen lehet, hogy felvarrja más.
Aki szeret annak hallgasd meg gondját-baját, mert könnyen lehet, hogy meghallgatja más.
Aki szeret annak simogasd meg arcát, mert könnyen lehet, hogy megsimogatja más, és akkor ne hidd, hogy Ő a hibás!

Akit párodul melléd rendelt az ég,
Becsüld meg, szorítsd meg kezét,
És ha minden álmod valósággá válik,
Akkor se feledd el, Légy hű mindhalálig
(Madách Imre)

Esküvői jókívánságok TOP20

Szeressétek egymást, de a szeretetből ne legyen kötelék:
Legyen az inkább hullámzó tenger lelketek partjai között.
Töltsétek meg egymás serlegét, de ne igyatok egyazon serlegből.
Kínáljátok egymást kenyeretekből, de ne ugyanazt a cipót egyétek.
Daloljatok, táncoljatok együtt és vigadjatok, de engedjetek egymásnak egyedüllétet.
Miként a lant húrjai egyedül vannak, habár ugyanarra a dallamra rezdülnek.
(Khalil Gibran)

A házasság az a műhely, amelyben két ember bölcsességgel, türelmmel és kölcsönös lemondással a közös boldogságon dolgozik. Olyan, mint a jó termőföld: csak azt adja vissza, amit beléje vetnek. (Nagy Endre)

A mester a kezébe vette az anyagot… az ezüstöt. A holt fémet. Aztán alakítani kezdte. Formálta, kerekítette, vékonyította, szélesítette. Keze alatt kezdett kialakulni az ékszer. A gyűrű. Ami még kapott egy különleges mintát, egy szimbólumot, az élet jelképét. így lett kész a gyűrű. Egy egyszerű, pénzben alig mérhető ékszer. Mégis értékesebbé vált minden gyémántnál, aranynál, bármilyen megmunkált, szemnek csodálatos ékszernél. Mert egy napon csoda történt. A holt ezüst élő gyűrűvé lett. Szíveket összekötő ékszerré. (Csitáry-Hock Tamás)

Legyen terhetek könnyű, örömötök túláradó, áldja meg a sors közös utatokat, és adjon ennek a két léleknek számtalan békés éjszakát és szenvedélyes nappalt. (J.R.Ward)

Legyen előttetek mindig út! Fújjon mindig hátatok mögül a szél… S míg újra találkozunk, hordozzon benneteket tenyerén az Isten.

Semmi nem érkezik idejében, semmit nem ad az élet akkor, amikor felkészültünk reá. Sokáig fáj ez a rendetlenség, ez a késés. Azt hisszük, játszik velünk valaki. De egy napon észrevesszük, hogy csodálatos rend és rendszer volt mindenben. Két ember nem találkozhat egy nappal sem előbb, csak amikor megértek e találkozásra. (Márai Sándor)

Most valóság lesz minden édes remény,
Mely ott él a szív rejtekén.
Az élet és a szerelem tárt karokkal vár,
S hogy szép lesz-e, csak rajtunk áll.
(Alexandr Fagyejev)

Az vagy nekem, mint testnek a kenyér
a tavaszi zápor fûszere a földnek;
lelkem miattad örök harcban él,
mint a fösvény, kit pénze gondja öl meg;
csupa fény és boldogság büszke elmém,
majd fél: az idõ ellop: eltemet;
csak az enyém légy, néha azt szeretném,
majd, hogy a világ lássa kincsemet;
arcod varázsa csordultig betölt,
s egy pillantásodért is sorvadok;
nincs más, nem is akarok más gyönyört,
csak amit tőled kaptam s még kapok.
Koldus-szegény királyi gazdagon,
részeg vagyok és mindig szomjazom.
(Shakespeare)

Az élet kanyargós útvesztőin
a szülői kéz vezetett.
S mikor én ezt elengedtem
Megfogtam a tiedet.
Mert úgy az élet mindig szomorú és hideg,
Ha örömödet, bánatodat elmondani nincs kinek.
Ezért soha ne hagyj el,
Mindig a szíveddel vezess.
És ehhez a legfontosabb, hogy mindig nagyon szeress.
(Szalai Evelina)

Te az enyim, én a tied,
Nekünk áll a világ!
Magas a nap fejünk fölött,
Messze földet belát,
De ameddig szeme elhat,
Nem lát nálunk boldogabbat.
(Petőfi Sándor)

Bízunk benne, hogy sikerül választani ennyi gyönyörű esküvői jókívánság közül. Amennyiben esküvői meghívó készíttetne, vegye fel velünk a kapcsolatot és elkészítjük Önnek!

13 vicces esküvői meghívó szöveg

Az esküvői meghívók szövegezése a legtöbbször formális vagy romantikus, hiszen nem mindig csak a közeli rokonoknak és barátoknak szól. Ráadásul több generáció gyűlik össze ilyenkor, így egészen más ingerküszöbű embereknek kell megfelelni. Ami valakinek vicces és jópofa, másnak komolytalan és zavaró lehet. Vannak azonban olyan kivételes esetek, amikor a jegyesek félredobják a megszokott normákat és igazán vicces esküvői meghívó szöveg születik. A mai bejegyzésben összeszedtük a legjobbakat.

vicces esküvői meghívó szöveg blogbejegyzés 1

Remélhetőleg ez a házasság végre befogja a szüleink száját egyszer és mindenkorra.

vicces meghívó blogbejegyzés második

Ingyen pia! Találkozunk 2012.09.23 6-kor.

Utóirat: Amanda és Charlie megházasodik, ezért dobjatok fel egy nyakkendőt és gyertek az Oak Crest 9111 Beverly Hills címre

vicces esküvői meghívó szöveg

Bármit is választasz, mindenképp ott kell lenned az esküvőn. 🙂

  • Ráérsz 2015.05.28-án?
  • Szeretsz enni és inni?
  • Tényleg olyan fontosak a terveid erre a napra?
  • Robot vagy vagy ember??
  • Ismersz lenyűgöző tánclépéseket?
  • Ott lesz Katie és Ryan?

Milyen egy humoros esküvői meghívókártya?

Kockáknak ez az esküvői meghívó mindenképp ajánlott: Ctrl+S (mentés) a dátumot Danielle és Michael esküvőjére!

vicces esküvői meghívó szöveg

Esküvő vagy rendőrségi előállítás? Nagyon kreatív megoldás Londonból!

kreatív esküvői meghívó szöveg

Nem csak egy vicces esküvői meghívó szöveg tudja feldobni az invitálást: a részletek csak akkor derülnek ki, ha valaki felfújja a lufit. A kérdés már csak az, hogy mi történik azokkal, akiknek felfújás közben kidurran 🙂

harmadik vicces esküvői meghívó

Esküvői meghívónak talán egy kicsi erős az “Ölj meg most!” címoldal, de mindenképp hatásos. Annyiból kiüt a sorból ez a meghívó, hogy egy nyoszolyólány felkérés volt valójában.

vicces esküvői meghívó inforgrafika

Vannak, akik egy egész infografikát képesek összerakni esküvői meghívónak. Nagyon kreatív megoldás!

vicces esküvői invitálás filmes borító

Russ és Char belevág: Egy ilyen filmborító után lehet nemet mondani az esküvői meghívásra??

esküvő humor meghívó gyűjtemény

Úgy tűnik, hogy ez a pár pedig életfogytiglanit kapott. Ezt a vicces esküvői meghívó szöveget azért már csak a legbátrabbaknak ajánljuk: nehogy a nagyszülőknek elmenjen a kedve az egésztől 🙂

vicces esküvői képregényes meghívó

Vannak akik a filmekre, mások a képregényekre esküsznek: bármelyik mellett is dönt az ifjú pár, egy ilyen vicces esküvői meghívó szöveg biztosan emlékezetes marad egy életre mindenkinek.

Esküvői meghívó humor - Webalbum

Vissza a jövőbe esküvői meghívó: mi ezt inkább tudnánk elképzelni egy házasságot megerősítő “újraesküvő” meghívójának. Kérdés, hogy a meghívottak honnan fogják tudni a pontos dátumot? 🙂

Szükségünk van rád az esküvőn - vicces meghívó minta - Webalbum

Kemény felszólítás, erre aztán tényleg nem érdemes nemet mondani. A vicces esküvői meghívó szöveg kiválasztásakor nagyon gyakran inspirálódnak az aktuális mémekből a házasodók.

Rengeteg érdekes és kreatív megoldás létezik meghívó készítéskor. A legfontosabb azonban mindig az, hogy a házasodni vágyók megtalálják a saját ízlésüknek megfelelőt. Nem kell feltétlen ennyire extravagáns meghívót készíteni ahhoz, hogy egy remek és felejthetetlen esküvőt rendezzünk. A tradicionális meghívók is tökéletesek. Ez a gyűjtés is jól mutatja ugyanakkor, hogy az esküvői meghívó nem csak egy egyszerű információközlő papírdarab. A legjobb barátaink és családtagjaink meghívói még évtizedekkel később is emléktárgyként fognak szolgálni valahol a lakás egy kiemelt pontján: a nappali szekrényen, esetleg a családi emlékeket őrző vitrinben.

A Webalbum esküvői meghívó készítése során gyakran azt szoktuk javasolni a jegyeseknek, hogy készítsenek két különböző meghívót: egy hivatalosat, ami az összes vendégnek szól és egy szórakoztató/kreatív/vicces változatot, amit a hivatalos átadása előtt megkaphatnak a kiválasztottak. El lehet így érni, hogy a konzervatívabb vendégek se érezzék kellemetlenül magukat.

További információ az esküvői meghívó árakról: https://eskuvoi.meghivo.hu/araink/

A cikk az http://offbeatbride.com/funny-wedding-invitations/, valamint a http://bestpickr.com/funny-wedding-invitations alapján készült.

Beszállókártya meghívó

A beszállókártya meghívó 10 x 21 cm méretű lekerekített szélekkel.

Beszállókártya meghívó

Beszállókártya meghívó

Beszállókártya meghívó részletes bemutatása

Ezt az érdekes meghívó típust egy igazi repülőgépes kártyáról mintáztuk. 250 g – os tört fehér kartonra készítjük. A sarkokat lekerekítettük, de ez kérésre elhagyható. A függőleges vonalkódot valódi adatokkal tudjuk kódolni amit mobil telefonjával mindenki ki tud olvasni. Jelen esetben dátumot tartalmaz de az esküvői honlap URL – címe is bekódolható. A mezők száma szükség szerint módosítható. A színvilág szintén változtatható. A méretéből adódóan szabvány LA4 – es borítékba pont befér. A meghívó hátuljára is tudunk nyomtatni igény szerint mivel ebben az esetben elég korlátozott lehetősége van a hosszú szövegek megjelenítésének. Szükség esetén egy második kártyát is készítünk az első mellé aminek egybefüggő szövegezhető belső részére az összes részletes esküvővel kapcsolatos adat elfér. A mintán szereplő telefonszám és e-mail cím értelem szerűen az ifjú pár elérhetőségeire cseréljük.

Néhány ismert légitársaság beszállókártya mintája

Kezdjük a volt kedvencemmel a MALÉV kártyájával

Malév beszállókártya esküvői meghívó

Malév beszállókártya esküvői meghívó

Következő mintánk a KLM kártyája

KLM beszállókárya

KLM beszállókárya

Nézzük meg ugyanezt Deltául

DELTA beszállókártya

DELTA beszállókártya

Illetve lássunk egy franciát

AIRFRANCE beszállókártya

AIRFRANCE beszállókártya

A felsorolt légitársaságok kártyáinak mintájára is el tudjuk készíteni a meghívókat. És természetesen bármilyen más légitársaságét át tudjuk varázsolni meghívóvá!

További információk

A beszállókártya meghívó betűtípusának kiválasztásához kérem kattintson IDE!

Azonosító: BKARTYA ( fiktív légitársaság esetén )

Azonosító:MALEVBKARTYA ( MALÉV – os beszállókártya )

Ára: 380 Ft. / Db. + Opcionálisan boríték

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Csipkés meghívó

A csipkés meghívó kék karton alapja 10 x 21 cm méretű

Csipkés meghívó

Csipkés meghívó

Csipkés meghívó részletes bemutatása

A meghívó alapját képező kartont lehet a fotón látható sötét kéken kívül bordó, pink, barna, zöld, bézs vagy fehér színű is. A lényeg, hogy ha más a szín akkor a többi kiegészítő a szöveges részt tartalmazó lap és a csipkét átfonó szatén szalagnak is harmonizálnia kell egymással. Bemutató termünkben több karton és szalag kombinációt is egymás mellé lehet próbálni. Ezen meghívó típus esetében egy A4 – es lap harmadával rendelkezünk tehát hosszú idézet és szöveg nem fér el rajta. Ha sok az információ akkor javasolt egy külön a meghívó színvilágához illő kiegészítő kártya mint pl.: a helyszínek elérhetősége szerepelhet.

Díszítő elem erre a meghívó típusra az inda minta pl.: a sarkokba vagy a gyűrű minta illik igazán mivel nem a rányomott mintán van a fő hangsúly. A meghívó az LA4 – es szabvány méretű borítékba pont belefér.

További információk

A csipkés meghívó betűtípusának kiválasztásához kérem kattintson IDE!

Díszítő elemek kiválasztásához kérem kattintson IDE!

Azonosító: CSIPKES

Ára: 450 Ft. / Db. + Opcionálisan boríték

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Bordó tasakos esküvői meghívó

Elegáns mélybordó színű tasakba csúsztatjuk a kétszer hajtott esküvői meghívót. A kilátszó meghívón jól látszik a “meghívó” felirat. Bordó szatén szalaggal kötjük át. Szabványos A6 – os borítékba pont belefér. Többféle színben rendelhető egyeztetés szerint! Mérete: 15 cm x 10,5 cm

Bordó tasakos esküvői meghívó

Bordó tasakos esküvői meghívó

Bordó tasakos esküvői meghívó

További információk

Azonosító: TASEM

Ára: 430 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Téli esküvői meghívó

Téli esküvői meghívó esetén a tél színeiből merítettünk ihletet a meghívó színvilágának összeállításakor. A tél legfőbb színe a fehér ezért ezt a színt választottuk alapul.

Téli esküvői meghívó

Téli esküvői meghívó

A szikrázó ezüst és a kék színt pedig díszítőül mivel mindkét szín alap színe egy téli tájnak. A végeredmény egy elegáns meghívó ami illeszkedik a tél hangulatához és mégis vidám. Természetesen a gyűrű motívum cserélhető illetve a szalag is amivel a meghívót átkötöttük. A meghívó borítékjára tetszés szerinti szöveget tudunk nyomtatni. Meglepetésként lehet például : Kellemes Karácsonyi Ünnepek felirat.

Aki megkapja először azt fogja hinni , hogy egy üdvözlőlap és amikor kinyitja és elolvassa fog rájönni, hogy meghívták az esküvőre. A díszítő elemeket lehet más irányba is elvinni. Például bal alsó sarokban egy adventi koszorút helyezünk el és piros szalaggal kötjük át a meghívót. De lehet a minta hóember és vagy kis csizmák a kandalló felett bármi ami a szeretet ünnepére utal.

További információk

A téli esküvői meghívó betűtípusának kiválasztásához kérem kattintson IDE!

Díszítő elemek kiválasztásához kérem kattintson IDE!

Azonosító: TELIMEGHIVO

Ára: 380 Ft. / Db. + Opcionálisan boríték

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Kékfestő meghívó

Kékfestő meghívó A4 – es méretű lapból kétszeri hajtással készítjük. Mint a borítón mint a meghívó belsejében a a kékfestésnél is használt sötétkék színt használjuk.

kekfesto_eskuvoi_meghivo1

Kékfestő meghívó

Kékfestő meghívó

A kékfestő meghívó kapcsán ejtsünk néhány szót a kékfestésről:

A kékfestés egy textíliákon alkalmazott színmintázási technológia. Az itt alkalmazott színvilágot ültettük át erre a meghívó típusra. . A kékfestő kelme az elmúlt századokban jelentős szerepet játszott a magyar népviseletben és a lakástextíliák körében, de ma is népszerű, napjainkban is több kisvállalkozó foglalkozik ilyen termékek előállításával
A kékfestő kifejezés 1770-ből, a pápai Bengely István panaszos levelében fordul elő először,majd széles körben elterjedt. A kék-fehér színű mintázás a keleti porcelánoknak volt a jellemzője, ezért is nevezték a festők az eljárást németül Porzellandrucknak. További információk a kékfestéssel kapcsolatosan: kekfestes.lap.hu

Mi a kék szín jelentése?

A kék az ég és a tenger színe. A kékről gyakran a biztonságra és a stabilitásra gondolunk. Ez a szín szimbolizálja a reményt, a hűséget, a bölcsességet, a bizalmat, az intelligenciát, a becsületet, az igazságot és a mennyet. A kék hasznos figyelemfelkeltő az akarathoz és testhez. A kékről erősen asszociálunk a békességre és a nyugalomra.  A címertanban, a kék használható az áhítat és a nyíltság szimbolizálására. A kék kapcsolódik a tudatossághoz és az intellekzushoz. A sötétkék a bölcsességet és a stabilitást jelenti. A sötétkékkel ábrázolhatjuk a tudást, az erőt, a becsületességet és a komolyságot. A kék szín bármelyik jellemzője tehát jót sugall egy hosszú házassághoz.

További részletek:

A betűtípus nagymértékben meghatározza a meghívó stílusát. Ezért a meghívó betűtípusának kiválasztásához kattintson IDE! A meghívón szereplő idézetnél vegyük figyelembe, hogy mennyi helyünk lesz rá a kép és a szöveg mellett. Az idézetek kiválasztásához kattintson IDE! Az opcionálisan rendelhető borítékra igény szerint külön költség nélkül ugyanúgy rá tudjuk nyomni a meghívó mintájának egy egy részletét.

Azonosító: KEKFESTO

Ára: 350 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

Megrendeléshez kérem kattintson IDE!

Magyaros esküvői meghívó

Magyaros esküvői meghívó

Magyaros esküvői meghívó

Miért a magyaros stílust illetve a tulipánt válasszuk?

Magyaros esküvői meghívó borítóján a tulipán ősi magyar népművészeti jelkép, a Kárpát-medence összes magyar települési tájain a legősibb díszítő motívum, mellyel találkozhatunk bútorokon, székelykapukon, szerelmi ajándékokon, munkaeszközökön, de hímzéseknél, varrottasoknál (kalotaszegi varrottas, mezőségi varrottas),  és székely írásosoknál is gyakran használták. A lakodalmas menetben külön szekéren vitték és az egész falunak bemutatták a menyasszony kelengyéjét gyűjtő, a szerelem és a termékenység jelképével díszített tulipános ládát. A magyaros stílus a mai modern világban is egyre kedveltebb lásd a sztárok ruháit vagy akár a versenyautók díszítését.

Miért javasoljuk esküvői meghívók esetében a piros színt?

A piros egy nagyon érzelmes, gazdag szín, nagyon látható szín. A piros szín növeli a bátorságot ezért található meg számos ország nemzeti zászlaján. A piros előtérbe hozza a képeket, és a szövegeket. Használata mint kiemelő szín javasolt, hogy az embereket gyors döntésre kényszerítse. A reklámokban a piros gyakran valamilyen erotikus tartalomra utal. (Piros ajkak, piros körmök). Gyakran társítják még az energiával, energikus élettel. A piros világos árnyalatai az élvezetet, az érzékiséget, a szenvedélyt, az érzékenységet, termékenységet és a szerelmet jelképezik, míg a sötétebb árnyalatok az erőt, az akaraterőt, a dühöt, a vezetést, bátorságot, vágyódást, rosszakaratot, és haragot sugallnak.

További részletek:

Értelem szerűen a szöveg és az idézet minden esetben egyedien választható. A betűtípus nagymértékben meghatározza a meghívó stílusát. Ezért a meghívó betűtípusának kiválasztásához kattintson IDE! A meghívón szereplő idézetnél vegyük figyelembe, hogy mennyi helyünk lesz az elhelyezésre. A meghívó belsejében a bal oldalra kerül az idézet, jobb oldalra pedig a meghívó szövege mely tartalmazza az esküvő időpontját, helyszínét és eseményeit. Az idézetek kiválasztásához kattintson IDE! A meghívó négyzet alakú 12 x 12 cm méretű. A külső karton színe amiből a tulipán kivágásra került igény szerint módosítható. Többféle tulipános minta is választható.

Azonosító: MAGYAROSTULIP

Ára: 450 Ft. / Db. + opcionálisan zöld boríték

Megrendeléshez kérem kattintson IDE!

Pipacsos esküvői meghívó

Pipacsos esküvői meghívó egyedi formájával és vidám színével hívja fel a minden érdeklődő figyelmét. A6 – os vagy A5 – ös méretben tudjuk elkészíteni. A meghívó minden részletes ezen szép kis virágot idézi meg.

Pipacsos esküvői meghívó

Pipacsos esküvői meghívó

A meghívó tört fehér 180g – os papírra készül! Méreteit ( A6 és A5 ) a szabványos boríték méretekhez igazítottuk. Az ifjú pár nevének elhelyezése illetve az egyéb az oldalon szereplő információk elhelyezése opcionális tehát az oldalon látható minta csak egy a lehetséges sok ezer közül. Magát a piros pipacsot a vidám színe miatt választottuk de természetesen bármilyen más virág is felhasználható például: rózsa, tulipán, kála stb. a borítékokra szintén rá tudjuk nyomni a kiválasztott mintát. Ha bármilyen más elképzelése van evvel a formával kapcsolatosan keressenek minket bátran.

A meghívó betűtípusának kiválasztásához kérem kattintson IDE!

A minta katalógus megtekintéséhez kérem kattintson IDE!

Azonosító: PIPACSOS

Ára: 380 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

Megrendeléshez kérem kattintson IDE!

Indamintás esküvői meghívók

Indamintás Esküvői Meghívók

Indamintás Esküvői Meghívók

Indamintás esküvői meghívók esetében többféle színű karton alapra tudjuk a meghívót elhelyezni. Jelen esetünkben egy halvány bézs majdnem tört fehér színű karton alapot választottunk. A karton alapra kerül az indamintás előlapot tartalmazó összehajtott – kinyitható a meghívó szövegét tartalmazó rész. Az előlapra a rendelkezésre álló helyre nem csak a “Meghívó” szöveget hanem adott esetben a pár monogramját vagy akár a teljes nevét is ki tudjuk írni. A középső üres rész mérete bizonyos határok között változtatható. A nyitás iránya tetszés szerint kérhető. Lehet alulról felfelé nyitható vagy pedig balról jobbra nyitható változatú. Általánosságban mondható, hogy a felső részre illetve a bal oldalra az idézetet vagy idézeteket szoktuk elhelyezni a jobb oldalra illetve alulra magát a konkrét szöveges részt. Bármilyen egyedi kérést is meg tudunk valósítani bizonyos határok között. Pl: a karton színe lehet más illetve a minta is teljesen cserélhető ha maga a forma tetszik.

A meghívó betűtípusának kiválasztásához kérem kattintson IDE!

Díszítő elemek kiválasztásához kérem kattintson IDE!

Azonosító: INDAMITASOK

Ára: 420 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

A meghívó rendeléséhez kérem kattintson IDE

Zöld barna esküvői meghívó

Zöld barna esküvői meghívó egyszerű és elegáns. A barna karton alapra kerül az esküvői meghívó szöveges része egy fehér alapon zöld inda mintás díszítéssel zöld szatén szalaggal átkötve.

Zöld barna esküvői meghívó

Zöld színű egyoldalas esküvői meghívó szatén szalaggal átkötve

zold_barna_eskuvoi_meghivo7A meghívó színvilágát természetesen tetszőlegesen lehet változtatni. Ez esetben először az alap kártya színét kell megválasztani. Javasoltak az ellentétes színek mint például a barna és a fehér! A színes alaphoz a fehér kártyára nyomjuk a tetszőlegesen kiválasztott mintát. A minta színéhez igazítjuk a meghívó szövegének színét. Lehetséges saját közös fotót elhelyezni ezen a meghívón is! A szalag színét az alaphoz választjuk ki tetszőlegesen. Javasolt, hogy a szalag színe a mintában illetve a betűk színében visszaköszönjön. Ezen meghívó típusnál relatíve kevés helyünk van a meghívó szövegének elhelyezésére és az idézetnek. Ezért javasoljuk rövidebb négy sorosnál nem hosszabb idézetet választani. Illetve olyan minta választása javasolt ami több helyet enged a szöveges résznek. Lehet egy több versszakos versből csak a fontosnak tartott részt kiemelni!

A meghívó színeiről említsünk meg néhány gondolatot! Barna szín: a föld színe, gondoskodást, termékenységet és anyaságot szimbolizálja. Zöld szín: a tavasznak a megújulásnak a kifejező színe! A remény és az erény színe. Úgy vélem tehát, hogy ezen jellemzők alapján a zöld barna színt bátran használhatjuk esküvői meghívónk színének. Sima fehér borítékot adunk a meghívóhoz külön költség nélkül! Jobb minőségű illetve színes vastag boríték is rendelhető! Kérje boríték árajánlatunkat! A matt felületű borítékokra feliratozást is tudunk vállalni! Kérje boríték nyomtatási ajánlatunkat is! A meghívók mérete a borítékok méreteihez igazodik! Tehát az általunk készített meghívók szabvány borítékokba pont beleférnek! Ha postázni szeretnék a meghívókat akkor azokat javasoljuk egy plusz védő borítékban küldeni mivel a postai út a postaládáig elég kalandos szokott lenni a bérmentesítésre használt eszközökről nem is beszélve!

A meghívó betűtípusának kiválasztásához kérem kattintson IDE!

A minta katalógus megtekintéséhez kérem kattintson IDE!

Azonosító: ZIEO

Ára: 420 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

Megrendeléshez kérem kattintson IDE!