Harmonika esküvői meghívó

Harmonika esküvői meghívó meghívó esetében a meghívó alapjául szolgáló papírlapot háromszor hajtottuk meg. Így a meghívón egyik illetve másik oldalán négy – négy oldalt kapunk összesen tehát nyolc oldalt.

Harmonika esküvői meghívó típust akkor ajánljuk elsősorban ha sok információval kell ellátni a meghívott vendéget. Mivel itt összesen nyolc oldal áll rendelkezésünkre külön külön ki tudjuk részletezni a helyszíneket az eseményeket, dressz kódot, megközelítést stb.

Harmonika esküvői meghívó

Harmonika esküvői meghívó.

Meghívó mérete

Összehajtogatott állapotban: 15 cm x 10,5 cm ami így egy “kicsi” A6 – os borítékba kényelmesen belefér. Meghívó mérete kihatott állapotban: 42 cm x 15 cm.

Ezen meghívó esetében 170g – os fehér vagy bézs matt papírt ajánlunk elsősorban. Vastagabb nem jó a háromszori hajtás miatt. Vékonyabb sem mert az két oldalas nyomtatás esetén átlátszik.

Boríték: sima fehér A6 – os méretű borítékot alapból adunk a meghívóhoz. Külön kérésre fehér matt vagy pedig bézs matt a meghívó anyagából készülő borítékot is be tudunk szerezni. ( Kb.: + 50 Ft. / db a szebb boríték )

A mintában látható meghívónak “csak” négy oldalát használtuk fel. Első oldalon a pár neve, második oldalon a meghívó szövege, harmadik oldalon a helyszínek megközelítésének térképe, negyedik oldalon pénzes versike! És még maradt négy üres oldalunk. Egyszóval ennél a meghívónál minden program pontot ki tudunk részletezni!

További ötletek a másik négy oldalra: ötödik oldalon menyasszony idézete, hatodik oldalon vőlegény idézete, hetedik oldalon program lista, nyolcadik oldalon elérhetőségek. Nincs kötelező sorrend. Bármilyen más minta és színvilágot is meg tudunk valósítani!

További részletek:

A betűtípus nagymértékben meghatározza a meghívó stílusát. Ezért a meghívó betűtípusának kiválasztásához kattintson IDE!

Jelene esetben javasoljuk a mintán látható betűtípussal. Ennél a stílusnál nem mutatnak jól a cizellált karakterek pl.: Tagettes.

A meghívón szereplő idézetnél vegyük figyelembe, hogy mennyi helyünk lesz rá a kép és a szöveg mellett. Az idézetek kiválasztásához kattintson IDE! 

Azonosító: HAROMSZORHAJTOTTHARMONIKA

Ára: 450 Ft. / Db.

Megrendeléshez kérem kattintson IDE!

5 kreatív esküvői ötlet 2020-ra, amelyeket Te is imádni fogsz!

Az esküvői trendek minden évben hoznak meglepetést: egyre több kreatív, akár extravagáns megoldással is találkozhatsz, ha követed mások ötleteit – és ez nincsen máshogy 2020-ban sem. Ha szeretnéd valamivel még különlegesebbé tenni a nagy napot, ha még keresed a kreatív megoldásokat – van egy jó hírünk! A Zsidai Group esküvőszervezésben is jártas csapatával összegyűjtöttük néhány szuper ötletet, amellyel meglepheted a vendégeket – és még emlékezetesebbé teheted a Nagy Napot!

Polaroid fotók a vendégkönyvbe: emlékek első kézből!

Míg a korábbi években sok menyasszony kifejezett kérése volt, hogy a vendégsereg a fotózást hagyja a profikra – addig most új trend jelent meg az esküvők körében.

Ez a kreatív megoldás szuper ötlet kisebb létszámú esküvőkre, de akár nagyobb lagzikra is. Lényege, hogy néhány polaroid fényképezőgépet biztosítsatok a vendégek számára, akik saját készítésű fotókat készítenek majd! Kérjétek meg őket, hogy egy-egy képet válasszanak ki fejenként, és ragasszák a Vendégkönybe néhány szép szóval. Így teljesen egyedi, különleges emlékkönyvet kaptok a Nagy Napról, ami biztosan csodás emlék lesz még évek múltán is!

Tematikus esküvők és bohém helyszínek – egyre szélesebb a választék!

Több éven át hódított a klasszikus elegancia, és a vintage stílus az esküvők körében. Természetesen ez a trend időtlennek látszik, ám az ifjú párok egyre gyakrabban választanak más típusú esküvői helyszínt. Szakértőink elmondása alapján ma már nem ritka, hogy a Baltazár étterem stílusos borospincéjébe,  vagy épp a Spíler Biergarten bohém, szabadtéri helyszínére esik a választás. Egy biztos: a technika és a vendéglátás, catering fejlődésével megszűntek a határok, és bárhol kimondhatjátok a boldogító Igent!

A helyszín mellett sokan terveznek tematikus esküvőt is, ahol akár öltözékben, akár dekorációban is megjelenik egy központi téma.

Unplugged esküvő – mobilokat a kosárba!

Szeretjük a technika fejlődését, ami a legtöbb esetben az esküvőknek is új lehetőségeket biztosít. Kétség kívül van azonban hátránya is ezeknek: ugye ismerős a mobilokat nyomkodó vendégsereg?

Ha szeretnétek elkerülni, hirdessétek ki hogy a Ti esküvőtök más lesz! A legnépszerűbb megoldás, ha a bejáratnál lehet elhelyezni a mobilokat egy erre kinevezett helyen.

Fotósarok vagy selfie-fal: hogy mindenki sztár lehessen egy pillanatra!

Mindenki szeret emlékeket gyártani, pláne egy olyan jeles eseményen, mint amilyen az esküvőtök lesz. A selfie-fal pedig nem csak a tiniknek jó móka, de ha elég kreatív a megvalósítás, még a nagyszülők is imádni fogják!

Ha szeretnétek, készíttessetek egy rátok jellemző, az esküvőtöket idéző selfie-falat vagy épp fotósarkot, ahol minden vendég sztárnak érezheti magát egy percre. Hidd el, nagy sikere lesz!

Hitvallásod és jótékonyság, vagy épp környezetvédelem az esküvőn?

Kétség sem férhet hozzá, hogy napjaink egy legfontosabb témája a környezetvédelem… Na de egy esküvőn? Bizony, sok ilyen példát láttunk már! Van, aki csak kicsiben – és van, aki hihetetlen felkészültséggel vitte véghez a környezetbarát esküvőt – ami valljuk be, igen szép gondolat. Ha Titeket is foglalkoztat ez a kérdés bátran vágjatok bele, a legtöbb esetben szuper fogadtatása van a vendégek körében is.

Az sem ritka, hogy az ifjú pár ajándékok helyett jótékony célokra gyűjt, vagy épp a menyasszonytáncból beérkezett összeget fordítja erre. Mindegy, hogy Te miben hiszel, vagy mit népszerűsítenél – vágj bele bátran!

Esküvői timeline egyszerűen: teendőid a nagy nap előtt, időrendben

Életed szerelme megkérte a kezed – ideje gratulálnunk! Kezdődhet az esküvőszervezés, amely egy életre szóló kaland, egy akár éven át húzódó élmény, ahol megvalósíthatod álmaid és életed nagy napját. Biztosan Te is izgatottan várod már a kezdeteket, de ne feledd: a tökéletes esküvő megszervezése nem csak élményekkel teli, de néha bizony bonyolult feladat is.

Azért, hogy minden percét ki tudd élvezni és ne maradjon el semmi, a Városliget Rendezvény csapatát kértük fel segítségül egy esküvői timeline összeállítására, akik Budapest legromantikusabb esküvői helyszíneit kínálják az ifjú párok számára, így több száz esküvő lebonyolítása után pontosan tudják, mire érdemes figyelni!

1 évvel az esküvő előtt: a nagyobb „falatok”

Természetesen az, hogy mennyi idő áll rendelkezésedre az esküvő megszervezésére, sok mindentől függ. Az azonban kétségtelen, hogy ideális esetben legalább egy évet szoktunk javasolni az előkészületekre – így elkerülhető a rohanással járó stressz, és bőven lesz időd élvezni a menyasszony létet is.

Ami mindent meghatároz: a vendéglista elkészítése

Kis létszámú esküvő, vagy világra szóló lagzi? Szűk családi körben, vagy barátok és rokonok gyűrűjében? Rajtatok áll, de mindenképp határozzátok meg a létszámot még időben! Természetesen kalkuláljatok a kísérőkkel és hagyjatok egy kis mozgásteret magatoknak!

Az egyik legfontosabb: az esküvői helyszín kiválasztása

Talán nem túlzás azt mondani, hogy a helyszín határozza meg leginkább az esküvő stílusát és megjelenését, és az álom-helyszínt az egyik legnehezebb is megtalálni. Kezdjétek el időben! Látogassatok el minél több helyre – és ne feledjétek, egy jó szolgáltató csapattal szó szerint bárhol kimondhatjátok a boldogító Igent!

Az esküvői menü: a hangulat meghatározó eleme

Ha megvan a helyszín, annak függvényében már tudhatjátok hogy képes-e az ellátást, cateringet biztosítani, vagy külsős céget kell keresnetek. Az ételek, italok ízvilága és megjelenése is befolyásolja az esküvődről alkotott képet, így ne féljetek akár több szolgáltatót is felkeresni, kóstolni és tervezni!

Végre jöhet: a menyasszonyi ruha kiválasztása

Talán az egyik legizgalmasabb feladat az esküvőszervezésben, amire minden menyasszony nagyon vár! A ruhád tükrözi a Te és esküvőd stílusát is, és biztosak vagyunk benne, hogy többet is szeretnél felpróbálni a döntés előtt – így erre bőven hagyj időt magadnak!

A hangulatos részletek: a dekoráció

Ha meg van a helyszín, és megálmodtad az esküvő stílusát, jöhetnek a részletek! Bátran tervezz, de hallgass esküvőszerveződre is: ő pontosan tudja, mi fog jól mutatni. Jó ötlet lehet inspirálódni Pinteresten vagy a neten bárhol, hiszen elképzelhető, hogy olyan ötletet találsz, amit el sem tudtál képzelni!

Fél évvel az esküvő előtt – a részletek megtervezése

Az esküvő már körvonalazódni látszik, a hangulat, a dekoráció és a vendéglista is készen áll. Tudjátok a menüt, csodás ruhád is készen várja a Nagy Napot – jöhetnek a részletek!

Életre szóló emlékek: a fotós és a videós megtalálása

Az egymásra hangolódás, a megfelelő stílus megtalálása kiemelten fontos a maradandó élményekhez, az emlékekhez. A legjobb szakemberek pedig igen elfoglaltak – főként a tavaszi, nyári esküvők esetében – így érdemes jó előre elkezdeni a keresést! Nézzetek referenciamunkákat, beszéljetek több szolgáltatóval is – hiszen ezeket a fotókat fogjátok mutogatni a gyerekeknek, unokáknak is!

A tökéletes ceremónia záloga: a ceremóniamester

Talán a Nagy Nap egészéből csak kis idő jut magára a ceremóniára, mégis ez az egyik legfontosabb esemény – és biztosak vagyunk benne, hogy Te is tökéletesre álmodtad meg a beszédet és minden részletet. Ideje hát megkeresni azt a szimpatikus ceremóniamestert, aki összead titeket!

Ideje értesíteni a vendégeket!

Már szinte minden készen áll, tudjátok az időpontot és a helyszínt, valamint az esküvő stílusa is körvonalazódott – ideje elkészíttetni, és kiküldeni a meghívókat! Ezek tükrözik szerelmeteket, és előrejelzést ad a vendégeknek az est stílusáról is.

A hangulat fokozása: Zene, technika

Élőzene vagy DJ, vetítés vagy beszédek? Csak rajtatok múlik! Érdemes egyeztetni a kiválasztott helyszínnel, hogy milyen lehetőségek vannak – bár a legtöbben ezt már annak kiválasztásakor megteszik.

Ami szimbolizálja szerelmeteket: a gyűrűk kiválasztása

A gyűrűt egy életen át viselitek majd, örök emlékként és emlékeztetőként szolgál szerelmetekre – így érdemes erre bőven adni időt magatoknak. Pároddal együtt a gyűrű kiválasztása az egyik legromantikusabb program lesz, amiben valaha részed volt!

És végül: a hab a tortán…

Ha ünnep, akkor torta – és ha esküvőszervezés, akkor tortaválasztás! Az utolsó simítások közé tartozik ugyan, de ne vegyétek fél vállról: nem csak finomnak, de gyönyörűnek is kell lennie!

Papír tekercses esküvői meghívó

Papír tekercses esküvői meghívó esetében a régi Western stílust vettük mintának! Loptunk egy kicsit a kor újságainak hangulatából. A tekercs mérete A5 – ös de kérésre lehet A4 – es méretű. Feltekert állapotban igazi spárgával átkötve aduk át. Mint a mintában is látható jól feldobja a hangulatot ha a párnak egy közös fotóját is rányomjuk némi szépiás árnyalattal karöltve. A papír anyaga 170g – os halvány bézs matt papír.

papír tekercses esküvői meghívó

A5 – ös méretű tekercs bézs papíron.

Fontos még egyszer kihangsúlyozni, hogy az itt látható Papír tekercses esküvői meghívó csak egy minta!

Bármilyen más elrendezés, szövegezés, betűtípussal is elkészítjük úgy ahogy szeretné! Az egyik idézet helyett, lehet egy pénzes versikét kitenni pl.: ágynemű és párna helyett jobban jönne néhány bankjegy még a hangulata is stimmel! Ugyanezt a stílust az ültetőkártya, menükártya és ültető tábla esetében is végig tudjuk vinni, hogy minden passzoljon egy kicsit mindenhez. Ültető kártya esetében a fotó és a betűtípust visszük át méret pl. : 10 x 5 cm – es összehajtva. Menü kártya esetében a fotó és a betűtípust visszük át méret A4 – res kétszer hajtva. Ültető tábla esetében is ugyanez a dizájn de ott lehet a fotót a háttérben elhalványítottan elhelyezni és ráírni a meghívottak neveit. A variációk száma gyakorlatilag végtelen.

Papír tekercses esküvői meghívó felépítése.

Egyetlen hátránya talán a meghívónak, hogy némileg korlátozott a feltüntethető információk mennyisége. Ezt avval tudjuk áthidalni, hogy adott esetben egy összehajtott kiegészítő csinálunk amint például a helyszín megközelítésének térképe illetve a programok részletes leírása lesz feltüntetve.

További részletek:

A betűtípus nagymértékben meghatározza a meghívó stílusát. Ezért a meghívó betűtípusának kiválasztásához kattintson IDE!

Jelene esetben javasoljuk a mintán látható betűtípussal. Ennél a stílusnál nem mutatnak jól a cizellált karakterek pl.: Lucia.

Ez az a kivételes alkalom amikor több különböző betűtípus is jól tud mutatni egy oldalon, hasonlatosan egy újságban pláne régiben látottakhoz. Egyéb esetekben nem ajánljuk ezt a módszer!

A meghívón szereplő idézetnél vegyük figyelembe, hogy mennyi helyünk lesz rá a kép és a szöveg mellett. Az idézetek kiválasztásához kattintson IDE! 

Azonosító: PAPIRTEKERCSES

Ára: 380 Ft. / Db.

Megrendeléshez kérem kattintson IDE!

Esküvői jókívánságok gyűjteménye

Nagyon jól tudjuk, hogy a megfelelő esküvői jókívánságot megtalálni nehéz lehet. Ebben segít bejegyzésünk, amiben összeszedtük az általunk legjobban szeretett esküvői jókívánságokat.

Az esküvők elengedhetetlen kellékei az esküvői jókívánságok: ezek azok a gyönyörű idézetek, versek vagy mondások, amiket gratuláció kártyákra vagy nászajándékokra szoktunk írni. Nagyon sokat lehet találni a neten, itt azonban csak a legjobbaknak van helye 🙂

Esküvői jókívánságok TOP10

Két lélek és két ifjú szív.
Van-e szebb,
mint mikor egymást meglelik?
Két lélek, amit a szeretet összeköt.
Olyan kapocs ez, amely örök.

Öleljük meg egymást, szívesen, meghitten, és szeressük egymást: úgy áld meg az Isten. (Arany János)

Szerelem: meghódítani, bírni és megtartani egy lelket,
amely annyira erős, hogy fölemel bennünket
és annyira gyönge, hogy éppoly szüksége van reánk,
mint nekünk őreá. (Paul Géraldy)

A boldogságot nem lehet ajándékba kapni,
Egyetlen titka: adni, mindig csak adni,
Jó szót, bátorítást, mosolyt, hitet,
És sok, sok önzetlen, tiszta szerelmet.
(Goethe)

Jó érezni, hogy szeretlek.
Nagyon és egyre jobban,
Ott bujkálni két szemedben,
Rejtőzködni mosolyodban.
Érezni, hogy szemeid már
szemeimben élnek és néznek,
S érezni azt, ha szép, veled szép
És csak veled teljes az élet. (Illyés Gyula)

Élj, szeress, légy boldog, és hidd el nekem: Szeretni annyit jelent,
Mint élni valakiért, s ez teszi szebbé az életet. (Saint de Exupery)

Sok örömet boldogságot, esztendőre apróságot, és hogy teljes legyen a siker, kívánom, hogy legyen iker!

Aki szeret annak varrd fel kabátja gombjár, mert könnyen lehet, hogy felvarrja más.
Aki szeret annak hallgasd meg gondját-baját, mert könnyen lehet, hogy meghallgatja más.
Aki szeret annak simogasd meg arcát, mert könnyen lehet, hogy megsimogatja más, és akkor ne hidd, hogy Ő a hibás!

Akit párodul melléd rendelt az ég,
Becsüld meg, szorítsd meg kezét,
És ha minden álmod valósággá válik,
Akkor se feledd el, Légy hű mindhalálig
(Madách Imre)

Esküvői jókívánságok TOP20

Szeressétek egymást, de a szeretetből ne legyen kötelék:
Legyen az inkább hullámzó tenger lelketek partjai között.
Töltsétek meg egymás serlegét, de ne igyatok egyazon serlegből.
Kínáljátok egymást kenyeretekből, de ne ugyanazt a cipót egyétek.
Daloljatok, táncoljatok együtt és vigadjatok, de engedjetek egymásnak egyedüllétet.
Miként a lant húrjai egyedül vannak, habár ugyanarra a dallamra rezdülnek.
(Khalil Gibran)

A házasság az a műhely, amelyben két ember bölcsességgel, türelmmel és kölcsönös lemondással a közös boldogságon dolgozik. Olyan, mint a jó termőföld: csak azt adja vissza, amit beléje vetnek. (Nagy Endre)

A mester a kezébe vette az anyagot… az ezüstöt. A holt fémet. Aztán alakítani kezdte. Formálta, kerekítette, vékonyította, szélesítette. Keze alatt kezdett kialakulni az ékszer. A gyűrű. Ami még kapott egy különleges mintát, egy szimbólumot, az élet jelképét. így lett kész a gyűrű. Egy egyszerű, pénzben alig mérhető ékszer. Mégis értékesebbé vált minden gyémántnál, aranynál, bármilyen megmunkált, szemnek csodálatos ékszernél. Mert egy napon csoda történt. A holt ezüst élő gyűrűvé lett. Szíveket összekötő ékszerré. (Csitáry-Hock Tamás)

Legyen terhetek könnyű, örömötök túláradó, áldja meg a sors közös utatokat, és adjon ennek a két léleknek számtalan békés éjszakát és szenvedélyes nappalt. (J.R.Ward)

Legyen előttetek mindig út! Fújjon mindig hátatok mögül a szél… S míg újra találkozunk, hordozzon benneteket tenyerén az Isten.

Semmi nem érkezik idejében, semmit nem ad az élet akkor, amikor felkészültünk reá. Sokáig fáj ez a rendetlenség, ez a késés. Azt hisszük, játszik velünk valaki. De egy napon észrevesszük, hogy csodálatos rend és rendszer volt mindenben. Két ember nem találkozhat egy nappal sem előbb, csak amikor megértek e találkozásra. (Márai Sándor)

Most valóság lesz minden édes remény,
Mely ott él a szív rejtekén.
Az élet és a szerelem tárt karokkal vár,
S hogy szép lesz-e, csak rajtunk áll.
(Alexandr Fagyejev)

Az vagy nekem, mint testnek a kenyér
a tavaszi zápor fûszere a földnek;
lelkem miattad örök harcban él,
mint a fösvény, kit pénze gondja öl meg;
csupa fény és boldogság büszke elmém,
majd fél: az idõ ellop: eltemet;
csak az enyém légy, néha azt szeretném,
majd, hogy a világ lássa kincsemet;
arcod varázsa csordultig betölt,
s egy pillantásodért is sorvadok;
nincs más, nem is akarok más gyönyört,
csak amit tőled kaptam s még kapok.
Koldus-szegény királyi gazdagon,
részeg vagyok és mindig szomjazom.
(Shakespeare)

Az élet kanyargós útvesztőin
a szülői kéz vezetett.
S mikor én ezt elengedtem
Megfogtam a tiedet.
Mert úgy az élet mindig szomorú és hideg,
Ha örömödet, bánatodat elmondani nincs kinek.
Ezért soha ne hagyj el,
Mindig a szíveddel vezess.
És ehhez a legfontosabb, hogy mindig nagyon szeress.
(Szalai Evelina)

Te az enyim, én a tied,
Nekünk áll a világ!
Magas a nap fejünk fölött,
Messze földet belát,
De ameddig szeme elhat,
Nem lát nálunk boldogabbat.
(Petőfi Sándor)

Bízunk benne, hogy sikerül választani ennyi gyönyörű esküvői jókívánság közül. Amennyiben esküvői meghívó készíttetne, vegye fel velünk a kapcsolatot és elkészítjük Önnek!

13 vicces esküvői meghívó szöveg

Az esküvői meghívók szövegezése a legtöbbször formális vagy romantikus, hiszen nem mindig csak a közeli rokonoknak és barátoknak szól. Ráadásul több generáció gyűlik össze ilyenkor, így egészen más ingerküszöbű embereknek kell megfelelni. Ami valakinek vicces és jópofa, másnak komolytalan és zavaró lehet. Vannak azonban olyan kivételes esetek, amikor a jegyesek félredobják a megszokott normákat és igazán vicces esküvői meghívó szöveg születik. A mai bejegyzésben összeszedtük a legjobbakat.

vicces esküvői meghívó szöveg blogbejegyzés 1

Remélhetőleg ez a házasság végre befogja a szüleink száját egyszer és mindenkorra.

vicces meghívó blogbejegyzés második

Ingyen pia! Találkozunk 2012.09.23 6-kor.

Utóirat: Amanda és Charlie megházasodik, ezért dobjatok fel egy nyakkendőt és gyertek az Oak Crest 9111 Beverly Hills címre

vicces esküvői meghívó szöveg

Bármit is választasz, mindenképp ott kell lenned az esküvőn. 🙂

  • Ráérsz 2015.05.28-án?
  • Szeretsz enni és inni?
  • Tényleg olyan fontosak a terveid erre a napra?
  • Robot vagy vagy ember??
  • Ismersz lenyűgöző tánclépéseket?
  • Ott lesz Katie és Ryan?

Milyen egy humoros esküvői meghívókártya?

Kockáknak ez az esküvői meghívó mindenképp ajánlott: Ctrl+S (mentés) a dátumot Danielle és Michael esküvőjére!

vicces esküvői meghívó szöveg

Esküvő vagy rendőrségi előállítás? Nagyon kreatív megoldás Londonból!

kreatív esküvői meghívó szöveg

Nem csak egy vicces esküvői meghívó szöveg tudja feldobni az invitálást: a részletek csak akkor derülnek ki, ha valaki felfújja a lufit. A kérdés már csak az, hogy mi történik azokkal, akiknek felfújás közben kidurran 🙂

harmadik vicces esküvői meghívó

Esküvői meghívónak talán egy kicsi erős az “Ölj meg most!” címoldal, de mindenképp hatásos. Annyiból kiüt a sorból ez a meghívó, hogy egy nyoszolyólány felkérés volt valójában.

vicces esküvői meghívó inforgrafika

Vannak, akik egy egész infografikát képesek összerakni esküvői meghívónak. Nagyon kreatív megoldás!

vicces esküvői invitálás filmes borító

Russ és Char belevág: Egy ilyen filmborító után lehet nemet mondani az esküvői meghívásra??

esküvő humor meghívó gyűjtemény

Úgy tűnik, hogy ez a pár pedig életfogytiglanit kapott. Ezt a vicces esküvői meghívó szöveget azért már csak a legbátrabbaknak ajánljuk: nehogy a nagyszülőknek elmenjen a kedve az egésztől 🙂

vicces esküvői képregényes meghívó

Vannak akik a filmekre, mások a képregényekre esküsznek: bármelyik mellett is dönt az ifjú pár, egy ilyen vicces esküvői meghívó szöveg biztosan emlékezetes marad egy életre mindenkinek.

Esküvői meghívó humor - Webalbum

Vissza a jövőbe esküvői meghívó: mi ezt inkább tudnánk elképzelni egy házasságot megerősítő “újraesküvő” meghívójának. Kérdés, hogy a meghívottak honnan fogják tudni a pontos dátumot? 🙂

Szükségünk van rád az esküvőn - vicces meghívó minta - Webalbum

Kemény felszólítás, erre aztán tényleg nem érdemes nemet mondani. A vicces esküvői meghívó szöveg kiválasztásakor nagyon gyakran inspirálódnak az aktuális mémekből a házasodók.

Rengeteg érdekes és kreatív megoldás létezik meghívó készítéskor. A legfontosabb azonban mindig az, hogy a házasodni vágyók megtalálják a saját ízlésüknek megfelelőt. Nem kell feltétlen ennyire extravagáns meghívót készíteni ahhoz, hogy egy remek és felejthetetlen esküvőt rendezzünk. A tradicionális meghívók is tökéletesek. Ez a gyűjtés is jól mutatja ugyanakkor, hogy az esküvői meghívó nem csak egy egyszerű információközlő papírdarab. A legjobb barátaink és családtagjaink meghívói még évtizedekkel később is emléktárgyként fognak szolgálni valahol a lakás egy kiemelt pontján: a nappali szekrényen, esetleg a családi emlékeket őrző vitrinben.

A Webalbum esküvői meghívó készítése során gyakran azt szoktuk javasolni a jegyeseknek, hogy készítsenek két különböző meghívót: egy hivatalosat, ami az összes vendégnek szól és egy szórakoztató/kreatív/vicces változatot, amit a hivatalos átadása előtt megkaphatnak a kiválasztottak. El lehet így érni, hogy a konzervatívabb vendégek se érezzék kellemetlenül magukat.

További információ az esküvői meghívó árakról: https://eskuvoi.meghivo.hu/araink/

A cikk az http://offbeatbride.com/funny-wedding-invitations/, valamint a http://bestpickr.com/funny-wedding-invitations alapján készült.

Beszállókártya meghívó

A beszállókártya meghívó 10 x 21 cm méretű lekerekített szélekkel.

Beszállókártya meghívó

Beszállókártya meghívó

Beszállókártya meghívó részletes bemutatása

Ezt az érdekes meghívó típust egy igazi repülőgépes kártyáról mintáztuk. 250 g – os tört fehér kartonra készítjük. A sarkokat lekerekítettük, de ez kérésre elhagyható. A függőleges vonalkódot valódi adatokkal tudjuk kódolni amit mobil telefonjával mindenki ki tud olvasni. Jelen esetben dátumot tartalmaz de az esküvői honlap URL – címe is bekódolható. A mezők száma szükség szerint módosítható. A színvilág szintén változtatható. A méretéből adódóan szabvány LA4 – es borítékba pont befér. A meghívó hátuljára is tudunk nyomtatni igény szerint mivel ebben az esetben elég korlátozott lehetősége van a hosszú szövegek megjelenítésének. Szükség esetén egy második kártyát is készítünk az első mellé aminek egybefüggő szövegezhető belső részére az összes részletes esküvővel kapcsolatos adat elfér. A mintán szereplő telefonszám és e-mail cím értelem szerűen az ifjú pár elérhetőségeire cseréljük.

Néhány ismert légitársaság beszállókártya mintája

Kezdjük a volt kedvencemmel a MALÉV kártyájával

Malév beszállókártya esküvői meghívó

Malév beszállókártya esküvői meghívó

Következő mintánk a KLM kártyája

KLM beszállókárya

KLM beszállókárya

Nézzük meg ugyanezt Deltául

DELTA beszállókártya

DELTA beszállókártya

Illetve lássunk egy franciát

AIRFRANCE beszállókártya

AIRFRANCE beszállókártya

A felsorolt légitársaságok kártyáinak mintájára is el tudjuk készíteni a meghívókat. És természetesen bármilyen más légitársaságét át tudjuk varázsolni meghívóvá!

További információk

A beszállókártya meghívó betűtípusának kiválasztásához kérem kattintson IDE!

Azonosító: BKARTYA ( fiktív légitársaság esetén )

Azonosító:MALEVBKARTYA ( MALÉV – os beszállókártya )

Ára: 380 Ft. / Db. + Opcionálisan boríték

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Csipkés meghívó

A csipkés meghívó kék karton alapja 10 x 21 cm méretű

Csipkés meghívó

Csipkés meghívó

Csipkés meghívó részletes bemutatása

A meghívó alapját képező kartont lehet a fotón látható sötét kéken kívül bordó, pink, barna, zöld, bézs vagy fehér színű is. A lényeg, hogy ha más a szín akkor a többi kiegészítő a szöveges részt tartalmazó lap és a csipkét átfonó szatén szalagnak is harmonizálnia kell egymással. Bemutató termünkben több karton és szalag kombinációt is egymás mellé lehet próbálni. Ezen meghívó típus esetében egy A4 – es lap harmadával rendelkezünk tehát hosszú idézet és szöveg nem fér el rajta. Ha sok az információ akkor javasolt egy külön a meghívó színvilágához illő kiegészítő kártya mint pl.: a helyszínek elérhetősége szerepelhet.

Díszítő elem erre a meghívó típusra az inda minta pl.: a sarkokba vagy a gyűrű minta illik igazán mivel nem a rányomott mintán van a fő hangsúly. A meghívó az LA4 – es szabvány méretű borítékba pont belefér.

További információk

A csipkés meghívó betűtípusának kiválasztásához kérem kattintson IDE!

Díszítő elemek kiválasztásához kérem kattintson IDE!

Azonosító: CSIPKES

Ára: 450 Ft. / Db. + Opcionálisan boríték

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Bordó tasakos esküvői meghívó

Elegáns mélybordó színű tasakba csúsztatjuk a kétszer hajtott esküvői meghívót. A kilátszó meghívón jól látszik a “meghívó” felirat. Bordó szatén szalaggal kötjük át. Szabványos A6 – os borítékba pont belefér. Többféle színben rendelhető egyeztetés szerint! Mérete: 15 cm x 10,5 cm

Bordó tasakos esküvői meghívó

Bordó tasakos esküvői meghívó

Bordó tasakos esküvői meghívó

További információk

Azonosító: TASEM

Ára: 430 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Téli esküvői meghívó

Téli esküvői meghívó esetén a tél színeiből merítettünk ihletet a meghívó színvilágának összeállításakor. A tél legfőbb színe a fehér ezért ezt a színt választottuk alapul.

Téli esküvői meghívó

Téli esküvői meghívó

A szikrázó ezüst és a kék színt pedig díszítőül mivel mindkét szín alap színe egy téli tájnak. A végeredmény egy elegáns meghívó ami illeszkedik a tél hangulatához és mégis vidám. Természetesen a gyűrű motívum cserélhető illetve a szalag is amivel a meghívót átkötöttük. A meghívó borítékjára tetszés szerinti szöveget tudunk nyomtatni. Meglepetésként lehet például : Kellemes Karácsonyi Ünnepek felirat.

Aki megkapja először azt fogja hinni , hogy egy üdvözlőlap és amikor kinyitja és elolvassa fog rájönni, hogy meghívták az esküvőre. A díszítő elemeket lehet más irányba is elvinni. Például bal alsó sarokban egy adventi koszorút helyezünk el és piros szalaggal kötjük át a meghívót. De lehet a minta hóember és vagy kis csizmák a kandalló felett bármi ami a szeretet ünnepére utal.

További információk

A téli esküvői meghívó betűtípusának kiválasztásához kérem kattintson IDE!

Díszítő elemek kiválasztásához kérem kattintson IDE!

Azonosító: TELIMEGHIVO

Ára: 380 Ft. / Db. + Opcionálisan boríték

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Kékfestő meghívó

Kékfestő meghívó A4 – es méretű lapból kétszeri hajtással készítjük. Mint a borítón mint a meghívó belsejében a a kékfestésnél is használt sötétkék színt használjuk.

kekfesto_eskuvoi_meghivo1

Kékfestő meghívó

Kékfestő meghívó

A kékfestő meghívó kapcsán ejtsünk néhány szót a kékfestésről:

A kékfestés egy textíliákon alkalmazott színmintázási technológia. Az itt alkalmazott színvilágot ültettük át erre a meghívó típusra. . A kékfestő kelme az elmúlt századokban jelentős szerepet játszott a magyar népviseletben és a lakástextíliák körében, de ma is népszerű, napjainkban is több kisvállalkozó foglalkozik ilyen termékek előállításával
A kékfestő kifejezés 1770-ből, a pápai Bengely István panaszos levelében fordul elő először,majd széles körben elterjedt. A kék-fehér színű mintázás a keleti porcelánoknak volt a jellemzője, ezért is nevezték a festők az eljárást németül Porzellandrucknak. További információk a kékfestéssel kapcsolatosan: kekfestes.lap.hu

Mi a kék szín jelentése?

A kék az ég és a tenger színe. A kékről gyakran a biztonságra és a stabilitásra gondolunk. Ez a szín szimbolizálja a reményt, a hűséget, a bölcsességet, a bizalmat, az intelligenciát, a becsületet, az igazságot és a mennyet. A kék hasznos figyelemfelkeltő az akarathoz és testhez. A kékről erősen asszociálunk a békességre és a nyugalomra.  A címertanban, a kék használható az áhítat és a nyíltság szimbolizálására. A kék kapcsolódik a tudatossághoz és az intellekzushoz. A sötétkék a bölcsességet és a stabilitást jelenti. A sötétkékkel ábrázolhatjuk a tudást, az erőt, a becsületességet és a komolyságot. A kék szín bármelyik jellemzője tehát jót sugall egy hosszú házassághoz.

További részletek:

A betűtípus nagymértékben meghatározza a meghívó stílusát. Ezért a meghívó betűtípusának kiválasztásához kattintson IDE! A meghívón szereplő idézetnél vegyük figyelembe, hogy mennyi helyünk lesz rá a kép és a szöveg mellett. Az idézetek kiválasztásához kattintson IDE! Az opcionálisan rendelhető borítékra igény szerint külön költség nélkül ugyanúgy rá tudjuk nyomni a meghívó mintájának egy egy részletét.

Azonosító: KEKFESTO

Ára: 350 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

Megrendeléshez kérem kattintson IDE!

Magyaros esküvői meghívó

Magyaros esküvői meghívó

Magyaros esküvői meghívó

Miért a magyaros stílust illetve a tulipánt válasszuk?

Magyaros esküvői meghívó borítóján a tulipán ősi magyar népművészeti jelkép, a Kárpát-medence összes magyar települési tájain a legősibb díszítő motívum, mellyel találkozhatunk bútorokon, székelykapukon, szerelmi ajándékokon, munkaeszközökön, de hímzéseknél, varrottasoknál (kalotaszegi varrottas, mezőségi varrottas),  és székely írásosoknál is gyakran használták. A lakodalmas menetben külön szekéren vitték és az egész falunak bemutatták a menyasszony kelengyéjét gyűjtő, a szerelem és a termékenység jelképével díszített tulipános ládát. A magyaros stílus a mai modern világban is egyre kedveltebb lásd a sztárok ruháit vagy akár a versenyautók díszítését.

Miért javasoljuk esküvői meghívók esetében a piros színt?

A piros egy nagyon érzelmes, gazdag szín, nagyon látható szín. A piros szín növeli a bátorságot ezért található meg számos ország nemzeti zászlaján. A piros előtérbe hozza a képeket, és a szövegeket. Használata mint kiemelő szín javasolt, hogy az embereket gyors döntésre kényszerítse. A reklámokban a piros gyakran valamilyen erotikus tartalomra utal. (Piros ajkak, piros körmök). Gyakran társítják még az energiával, energikus élettel. A piros világos árnyalatai az élvezetet, az érzékiséget, a szenvedélyt, az érzékenységet, termékenységet és a szerelmet jelképezik, míg a sötétebb árnyalatok az erőt, az akaraterőt, a dühöt, a vezetést, bátorságot, vágyódást, rosszakaratot, és haragot sugallnak.

További részletek:

Értelem szerűen a szöveg és az idézet minden esetben egyedien választható. A betűtípus nagymértékben meghatározza a meghívó stílusát. Ezért a meghívó betűtípusának kiválasztásához kattintson IDE! A meghívón szereplő idézetnél vegyük figyelembe, hogy mennyi helyünk lesz az elhelyezésre. A meghívó belsejében a bal oldalra kerül az idézet, jobb oldalra pedig a meghívó szövege mely tartalmazza az esküvő időpontját, helyszínét és eseményeit. Az idézetek kiválasztásához kattintson IDE! A meghívó négyzet alakú 12 x 12 cm méretű. A külső karton színe amiből a tulipán kivágásra került igény szerint módosítható. Többféle tulipános minta is választható.

Azonosító: MAGYAROSTULIP

Ára: 450 Ft. / Db. + opcionálisan zöld boríték

Megrendeléshez kérem kattintson IDE!

Pipacsos esküvői meghívó

Pipacsos esküvői meghívó egyedi formájával és vidám színével hívja fel a minden érdeklődő figyelmét. A6 – os vagy A5 – ös méretben tudjuk elkészíteni. A meghívó minden részletes ezen szép kis virágot idézi meg.

Pipacsos esküvői meghívó

Pipacsos esküvői meghívó

A meghívó tört fehér 180g – os papírra készül! Méreteit ( A6 és A5 ) a szabványos boríték méretekhez igazítottuk. Az ifjú pár nevének elhelyezése illetve az egyéb az oldalon szereplő információk elhelyezése opcionális tehát az oldalon látható minta csak egy a lehetséges sok ezer közül. Magát a piros pipacsot a vidám színe miatt választottuk de természetesen bármilyen más virág is felhasználható például: rózsa, tulipán, kála stb. a borítékokra szintén rá tudjuk nyomni a kiválasztott mintát. Ha bármilyen más elképzelése van evvel a formával kapcsolatosan keressenek minket bátran.

A meghívó betűtípusának kiválasztásához kérem kattintson IDE!

A minta katalógus megtekintéséhez kérem kattintson IDE!

Azonosító: PIPACSOS

Ára: 380 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

Megrendeléshez kérem kattintson IDE!

Indamintás esküvői meghívók

Indamintás Esküvői Meghívók

Indamintás Esküvői Meghívók

Indamintás esküvői meghívók esetében többféle színű karton alapra tudjuk a meghívót elhelyezni. Jelen esetünkben egy halvány bézs majdnem tört fehér színű karton alapot választottunk. A karton alapra kerül az indamintás előlapot tartalmazó összehajtott – kinyitható a meghívó szövegét tartalmazó rész. Az előlapra a rendelkezésre álló helyre nem csak a “Meghívó” szöveget hanem adott esetben a pár monogramját vagy akár a teljes nevét is ki tudjuk írni. A középső üres rész mérete bizonyos határok között változtatható. A nyitás iránya tetszés szerint kérhető. Lehet alulról felfelé nyitható vagy pedig balról jobbra nyitható változatú. Általánosságban mondható, hogy a felső részre illetve a bal oldalra az idézetet vagy idézeteket szoktuk elhelyezni a jobb oldalra illetve alulra magát a konkrét szöveges részt. Bármilyen egyedi kérést is meg tudunk valósítani bizonyos határok között. Pl: a karton színe lehet más illetve a minta is teljesen cserélhető ha maga a forma tetszik.

A meghívó betűtípusának kiválasztásához kérem kattintson IDE!

Díszítő elemek kiválasztásához kérem kattintson IDE!

Azonosító: INDAMITASOK

Ára: 420 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

A meghívó rendeléséhez kérem kattintson IDE

Zöld barna esküvői meghívó

Zöld barna esküvői meghívó egyszerű és elegáns. A barna karton alapra kerül az esküvői meghívó szöveges része egy fehér alapon zöld inda mintás díszítéssel zöld szatén szalaggal átkötve.

Zöld barna esküvői meghívó

Zöld színű egyoldalas esküvői meghívó szatén szalaggal átkötve

zold_barna_eskuvoi_meghivo7A meghívó színvilágát természetesen tetszőlegesen lehet változtatni. Ez esetben először az alap kártya színét kell megválasztani. Javasoltak az ellentétes színek mint például a barna és a fehér! A színes alaphoz a fehér kártyára nyomjuk a tetszőlegesen kiválasztott mintát. A minta színéhez igazítjuk a meghívó szövegének színét. Lehetséges saját közös fotót elhelyezni ezen a meghívón is! A szalag színét az alaphoz választjuk ki tetszőlegesen. Javasolt, hogy a szalag színe a mintában illetve a betűk színében visszaköszönjön. Ezen meghívó típusnál relatíve kevés helyünk van a meghívó szövegének elhelyezésére és az idézetnek. Ezért javasoljuk rövidebb négy sorosnál nem hosszabb idézetet választani. Illetve olyan minta választása javasolt ami több helyet enged a szöveges résznek. Lehet egy több versszakos versből csak a fontosnak tartott részt kiemelni!

A meghívó színeiről említsünk meg néhány gondolatot! Barna szín: a föld színe, gondoskodást, termékenységet és anyaságot szimbolizálja. Zöld szín: a tavasznak a megújulásnak a kifejező színe! A remény és az erény színe. Úgy vélem tehát, hogy ezen jellemzők alapján a zöld barna színt bátran használhatjuk esküvői meghívónk színének. Sima fehér borítékot adunk a meghívóhoz külön költség nélkül! Jobb minőségű illetve színes vastag boríték is rendelhető! Kérje boríték árajánlatunkat! A matt felületű borítékokra feliratozást is tudunk vállalni! Kérje boríték nyomtatási ajánlatunkat is! A meghívók mérete a borítékok méreteihez igazodik! Tehát az általunk készített meghívók szabvány borítékokba pont beleférnek! Ha postázni szeretnék a meghívókat akkor azokat javasoljuk egy plusz védő borítékban küldeni mivel a postai út a postaládáig elég kalandos szokott lenni a bérmentesítésre használt eszközökről nem is beszélve!

A meghívó betűtípusának kiválasztásához kérem kattintson IDE!

A minta katalógus megtekintéséhez kérem kattintson IDE!

Azonosító: ZIEO

Ára: 420 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

Megrendeléshez kérem kattintson IDE!

Lila esküvői meghívó üvegcsében

Lila esküvői meghívó üvegcsében

Lila esküvői meghívó üvegcsében

lila_uvegcses_003Ezen lila esküvői meghívó üvegcsében egy A5 – ös méretű pausz papírra nyomtuk a lila mintát. A minta alatt került elhelyezésre a meghívó szövege illetve az idézet. Ezen esküvői meghívóhoz terjedelem szempontjából rövid körülbelül négy soros idézetet javaslunk a kényelmes elhelyezés miatt. A tört fehér színű pauszhoz a vonalas a képen is látható mintákat ábrákat ajánljuk lila színben. A lila szín ünnepélyes és rendkívül elegáns szín ami egyben nyugtató hatású is tehát mindenképpen javasolt egy esküvői meghívó alap színeként választani. A meghívóhoz lila színű szalaggal egy meghívó feliratú kis kártyácskát kötünk melyen a meghívón lévő alap minta is szerepelni fog. Értelem szerűen bármilyen más mintát is elhelyezhetünk rajta akár a pár fotóját is.

Mintával kapcsolatos észrevételek

A minta kiválasztásánál olyan mintát javaslunk ami hangsúlyosan a meghívó alján vagy a tetején lehet elhelyezni mivel úgy a feltekert meghívón is látszani fog. Legjobb példa erre egy végigfutó indaminta. Ha tetszik ez a szín ne tartson minket vissza az a tény, hogy esetleg az esküvő alap színe nem a lila. Gondoljunk csak bele amikor a meghívott megkapja a meghívót nem lesz ott sem a menyasszonyi ruha sem pedig a vacsora asztal. Amennyiben ültető kártyát is szeretne rendelni úgy abban az esetben van igazán értelme figyelembe venni, hogy az ültetőkártya színe és például a terem berendezése illetve dekorációja harmonizáljon az asztalra kitett kártyácskával. Amennyiben postán kéri a szállítást a meghívókat egyenként vigyázva becsomagoljuk, hogy minden egyes darabja egyben érjen el rendeltetési helyére. Ha ezen mint tetszett de mégsem lila színben szeretné azt is meg tudjuk oldani! Kérjük ez esetben írja meg milyen színben szeretné a meghívót. Minden esetben elektronikus demót küldünk a meghívók elkészítése előtt.

A meghívó betűtípusának kiválasztásához kérem kattintson IDE!

Díszítő elemek kiválasztásához kérem kattintson IDE!

Azonosító: LILAUVEGCSES

Ára: 550 Ft. / Db.

A meghívó rendeléséhez kérem kattintson IDE

Arany tasakos esküvői meghívó

Arany tasakos esküvői meghívó

Arany tasakos esküvői meghívó

Arany tasakos esküvői meghívó – ennél a meghívó típusnál egy virágszirmot mintázó papírlapból hajtjuk össze a meghívót tartó tasakot. Jelen esetben a tasak színe arany , ami igény szerint külön kérésre változtatható. A fotón látható tasak sötétebb óarany színű szalaggal van megkötve.

A tasak belső részével kapcsolatos információk

Maga a szöveges részt tört fehér papírra nyomtuk. Kívül egy cseresznyevirág  minta látszik a pár nevével. Belülre kerül a szöveges rész az idézettel. Három illetve egy hasábos tördelés lehetséges. Általában szerencsésebb egy hasábos tördelést választani mivel nem kell annyi sortörést használni.

A betűtípus kiválasztásához kérlek kattints IDE!

Ha még nem választottál meghívó idézetet akkor az idézetek kiválasztásához kattints IDE!

Ha a meghívó szöveges részét még egy motívummal is szeretnéd díszíteni akkor tekintsd meg motívum galériánkat. A galéria  megtekintéséhez kattintson IDE!

Azonosító: ARANYTASAKOS

Ára: 440 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

A meghívó megrendeléséhez kattintson IDE!

Kalocsai mintás meghívó

kalocsai mintás meghívó

kalocsai mintás meghívó

kalocsai_mintas_meghivo3Kalocsai mintás meghívó üvegcsébe rejtve. Az A5 – ös méretű ( 15 cm x 21 cm ) pausz tekercsre kalocsai mintás díszítő elemeket nyomtunk. Mivel a pausz tekercs tört fehér színű és áttetsző ezért ezen meghívó esetében csak egy oldalra tudunk tervezni.

A kalocsai minta kapcsán ejtsünk néhány szót ezen motívumok történetéről

A kalocsai szállások női lakossága bérmunkában varrta a hímzéseket már a 19. század végén is. Főleg a környező vidék városai és a nagyobb települések igényesebb úri-polgári háztartásai számára készítették a fehér hímzéseket. Az 1890-es évek után egyre gyakrabban előfordult, hogy a kezdetben lyukhímzéssel kivarrt motívumokat teljesen betöltik lapos öltéssel. 1912-ben nyílt meg a nagyatádi fonalgyár, ahonnan már színtartó fonalat tudtak beszerezni a kalocsai hímzéshez. A színtartó fonalak elterjedésével a kalocsai hímzés az első világháború után kezd színesedni. A varrógép elterjedésével a 20. században sajátos iparág alakult ki ezen a vidéken. A kalocsai színes hímzésben jelenleg használatos a hat főszín használnak két árnyalatban: bordót a pirossal, a rózsaszínt saját sötétebb árnyalatával, a narancssárgát citromsárgával, a kéket saját sötétebb árnyalatával, a lilát saját sötétebb árnyalatával és a zöldet saját sötétebb árnyalatával. A leveleket középen lehet felezni, s a zöld kétféle árnyalatával hímezni.

További részletek:

A betűtípus is nagymértékben meghatározza a meghívó stílusát. Ezért a meghívó betűtípusának kiválasztásához kattintson IDE! A meghívón szereplő idézetnél vegyük figyelembe, hogy mennyi helyünk lesz rá a kép és a szöveg mellett. Az idézetek kiválasztásához kattintson IDE! Az üvegcséhez kötött kicsi kártyára a kalocsai motívum egy egy részlete kerül a “meghívó” feliraton kívül

Azonosító: KALOCSAIU

Ára: 550 Ft. / Db.

Megrendeléshez kérem kattintson IDE!

Levendulás esküvői meghívó

A Levendulás esküvői meghívó teljesen az Ön egyedi igényeinek megfelelően alakítható. Alapja egy A5 – ös méretű ( 21 x 15 cm ) pausz lap. A pausz papír áttetsző tulajdonsága miatt egy oldalra tudjuk tervezni a meghívó szövegét és a mintát. A fotón is látható módon feltekercselt állapotban adjuk át!

levendulas_meghivo_01

Levendulás esküvői meghívó

Levendulás esküvői meghívó

A kellő hangulathoz nézzünk meg néhány fotót, melyeket a 2018 – as Levendula Fesztiválon készítettük Tihany félszigetén. A levendula fesztivált minden évben megrendezik!

Néhány gondolat a levenduláról

A levendula egy gyógynövény mely francia országból került hazánkba a 20 – as években. A második világháború után újból a 80 – s évek közepén indult újra a termesztése. Nyugtató és gyulladás csökkentőként közismert a népi gyógyászatban. Kedveli a mediterrán jellegű időjárást és a vulkáni kőzetet. A levendulásnak nincsen természetes ellensége ezért permetezni sem szükséges. Akinek felkeltette érdeklődését ez a barátságos növény, látogasson el a Tihany félszigetén most már évente megtartott Levendula Fesztiválra. Készítenek levendula szappant, szörpöt, mézeskalácsot.

A levendulás meghívó pausz tekercses formában

A meghívó tervezésénél igyekeztünk a levendula színárnyalatait követni elsősorban a lila és a kék szín tekintetében. A meghívóra többféle mintát is tudunk nyomni a képtől eltérően is. A hozzákötött kicsi kártyán meghívó felirattal készül. Az elkészült tekercseket az átadás előtt egy levendulás zsákba helyezzük amire néhány csepp illó olajat csepegtetünk így a meghívók átveszik a levendula illatát! Amennyiben nem férne rá minden információ a tekercsre úgy kiegészítő kártyát is tudunk készíteni amint esetlegesen a részletes program és a helyszín(ek) leírása is szerepelhet!

További részletek:

A betűtípus nagymértékben meghatározza a meghívó stílusát. Javasoljuk a “Lucia” betűtípussal amit a fotón a kicsi kártyán is láthatunk. Ezért a meghívó betűtípusának kiválasztásához kattintson IDE!

A meghívón szereplő idézetnél vegyük figyelembe, hogy mennyi helyünk lesz rá a kép és a szöveg mellett. Idézetek kiválasztásához kattintson IDE! 

Azonosító: LEVENDULA

Ára: 380 Ft. / Db.

Megrendeléshez kérem kattintson IDE!

Tavaszi esküvői meghívó

Tavaszi esküvői meghívó

Tavaszi esküvői meghívó

Ezt a vidám színű esküvői meghívót a tavasz színei ihlették! Az ibolya a bazsarózsa és az orgona színeit vettük alapul. A meghívó szövegeinél is ezen színvilág átmeneteit jelenítjük meg. Az alap egy 180g – os fehér matt papír amire a szöveget nyomjuk. Kétszer meghajtjuk majd “tetszőleges” színű szatén szalaggal megkötjük. Értelem szerűen a betűtípus a minta változtatható.

Ugyanezt a meghívó típus többféle szalag színnel is rendelhető!

Többek között zöld, barna, bordó színekben stb.

Az esküvői meghívó betűtípusának kiválasztásához kérem kattintson IDE!

Díszítő elemek kiválasztásához kérem kattintson IDE!

Azonosító: TAVASZI

Ára: 390 Ft. / Db.

A meghívó rendeléséhez kérem kattintson IDE