Lila tasakos esküvői meghívó esetében a meghívót egy lila színű tasakban helyeztük el. A lila szín vidámságot és tavaszias frissességet áraszt magából. A tasak mint a virág szirmai ölelik körül a belehelyezett meghívót melyet fehér 170g – os matt papírra nyomunk. A papírt alul és felül népies mintájú ábrával díszítjük szintén lila színben. Kétszer hajtva helyezzük el a tasakban. A külső oldalon szerepel a pár neve és vagy a “meghívó” szó. A belsejében helyezzük el magát a szöveget. Fehér színű szatén szalaggal kötjük át a tasakot mely összefogja a meghívót és a tasak szirmait.

ila tasakos esküvői meghívó
Lila tasakos esküvői meghívó

Méretek

A meghívó összehajtott állapotban egy A6 – os borítékba kényelmesen elfér. A belső rész mérete: 27 x 15 cm! A belső rész kétszer hajtott, hogy kényelmesen elférjen a tasakban.

Tasak színe

Ezen meghívó jelen esetben a lila színvilággal rendelkezik. Ha azonban bármilyen más szín elképzelésetek lenne akkor azt meg tudjuk oldani. A lila tasakot 10 – 12 másik színben is elő tudjuk állítani.

Díszítő minták

A belső rész felső és alsó részén szereplő indamintának a színét a választott tasak színéhez tudjuk igazítani. Egyéb díszítő mintákat is rá tudunk tenni a belső részre lásd a jelen mintán szereplő gyűrűket. Arra azonban ügyelni kell, hogy a díszítő elemek harmonizáljanak az alap színvilághoz.

Szalag színe

A legtöbb élénk színű tasakhoz például a jelenlegi lila vagy bordó esetében a fehér színű szalag illik a legjobban. Természetesen ha a lila tasakhoz valaki lila színű szalagot kér akkor avval fogjuk szállítani.

Boríték

A meghívókhoz sima fehér A6 – os borítékot adunk ami benne szerepel az árban.

Lila tasakos esküvői meghívó – További információ

Ugyanezt a meghívó típus más színben is rendelhető. Többek között zöld, barna, bordó színekben.

Az esküvői meghívó betűtípusának kiválasztásához kérem kattintson IDE!

Díszítő elemek kiválasztásához kérem kattintson IDE!

Azonosító: LILATASAKOS

Ára: 800 Ft. / Db.

A meghívó rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!