Monogramos esküvői meghívók – egyedi elegancia a nagy napra.

Az esküvő a szerelmesek életének egyik legfontosabb eseménye, amelyet mindenki emlékezetesre szeretne tenni. Az esküvői meghívók a nagy nap első benyomását keltik, így fontos, hogy tökéletes választás legyenek. Ezen meghívók különleges és elegáns lehetőséget kínálnak az ifjú pár számára, hogy megmutassák saját stílusukat és egyediségüket.

A monogram egy személyre szabott betűkombináció, amely a pár nevének vagy kezdőbetűinek egyesítését jelenti. Ez a szimbólum kiválóan alkalmas az esküvői meghívókra, hiszen azonnal felhívja a figyelmet az esemény jelentőségére és személyességére. A monogramos meghívók elegáns és letisztult megjelenést kölcsönöznek az egész eseménynek, és segítenek a vendégeknek azonnal azonosítani a pár ízlését.

A monogramos esküvői meghívók rengeteg lehetőséget kínálnak a testreszabásra. A párok választhatnak különböző betűtípusok és stílusok közül, hogy megfeleljenek az egyedi preferenciáknak. Ezenkívül a színek, a papírminőség és a díszítőelemek is testreszabhatóak, hogy tökéletesen illeszkedjenek a pár álmai esküvőjéhez.

Az esküvői meghívók fontos szerepet játszanak az esemény hangulatának kialakításában. A monogramos design nemcsak eleganciát és egyediséget sugall, de előrevetíti a nagy nap stílusát is. Legyen szó vintage, romantikus vagy modern esküvőről, a monogramos meghívók könnyedén alkalmazkodnak a kívánt atmoszférához.

Végül, de nem utolsósorban, a monogramos esküvői meghívók a hagyomány és az időtlenség jelképeivé válnak. Ez a stílus soha nem megy ki divatból, és évek múltán is szép emlékeket ébreszt majd a pár és a vendégek számára. A monogramos meghívók egy kis csillogást és varázst visznek az esküvői készülődésbe, amely emlékezetessé teszi a nagy napot.

Monogramos esküvői meghívók
Esküvői meghívó – monogrammal

Méret

Ezen esküvői meghívó elején a pár monogramja szerepel a pauszon ami az alatta lévő kartonhoz van kötve szatén szalaggal. Mérete: 21 cm x 10,5 cm. LA4 – es szabványos borítékhoz méreteztük!

Szalagok

A meghívó két részét 6 mm – es igény szerint kiválasztható szatén szalaggal kötjük össze. Általában javasolt a szalag színét a meghívó színvilgához illeszteni.

Monogramos esküvői meghívók – További információ

Azonosító: MPR

Ára: 550 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

A betűtípusok kiválasztásához kattintson IDE

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!