Tavaszi esküvői meghívó egy vidám színű esküvői meghívó a tavasz színeivel! Az ibolya a bazsarózsa és az orgona, püspöklila színeit vettük alapul. A meghívó szövegeinél is ezen színvilág átmeneteit jelenítjük meg. Az alap egy 180g – os fehér matt papír amire a szöveget nyomjuk. Kétszer meghajtjuk majd “tetszőleges” színű szatén szalaggal megkötjük. Értelem szerűen a betűtípus a minta változtatható.

Tavaszi esküvői meghívó
Világoslila szalaggal átkötve

Színvilág

A meghívó bármilyen mást színvilággal is rendelhető! Cserélhető a betűtípus és a szalag színe a kívánt színvilágra.

Püspöklila szalaggal átköltve

Méret és forma

A megívó alapjául egy A4 – es kreatív tört fehér papír adta az alapot. Ezt a papír kétszer meghajtottuk és az alsó illetve felső részéből keresztben levágtuk a rendelkezésre álló papír felét.

Elrendezés

A meghívó elejére az ifjú pár neve kerül a díszítő mintával és a “Meghívó” felirattal. A fotókban látható minták opcionálisak tehát módosíthatóak igény szerint. Kinyitva a meghívót három részre tudjuk tagolni a meghívó szöveges részét. Felső részben általában egy esküvői idézet foglal helyet. Majd ezt követi a meghívó tényleges szöveges része. Az alsó részben pénzes versikét vagy visszajelzési információkat érdemes elhelyezni. És ha ez még mind nem elég akkor példának okáért az étlapot vagy pedig az esküvő menetrendjét pontokba szedve a meghívó hátuljára is nyomtathatjuk.

Szalag

A meghívót 6 mm — es szatén szalaggal kötjük át a látható módon. A szalag színe igény szerint módosítható. lényeg, hogy harmonizáljon a betűk illetve a díszítő minta színével.

Papír

A meghívót a Rives Tradition nevű 170g – os tört fehér kreatív papírra készítjük. Természetesen igény esetén lehet más színű és textúrájú papírt is választani.

Tavaszi esküvői meghívó – további információk

Az esküvői meghívó betűtípusának kiválasztásához kérem kattintson IDE!

A püspöklila színvilágú meghívó betűtípusa: Lucia

Díszítő elemek kiválasztásához kérem kattintson IDE!

Csak akkor szükséges ha a mintában szereplőtől eltérőt szeretnétek! Ha saját mintát küldenétek akkor azt a megrendelés visszaigazolása után az e-mail címünkre küldjétek el.

Azonosító: TAVASZIVILAGOSLILA

Azonosító: TAVASZIVIPUSPOKLILA

Ára: 550 Ft. / Db.

A meghívó rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!