Nyári esküvő
Nyári esküvő – világosbarna tasakban, bézs szatén szalaggal.

Nyári esküvő esetén ajánljuk a képen látható cseresznyevirágos esküvői meghívónkat. A belső részen helyezzük el a cseresznyevirággal díszített kétszer hajtott fehér lapon a meghívó szövegét és az idézetet. Az elrendezés teljesen tetszőlegesen igény szerint történik. A küldő részen szerepel a pár neve vagy a meghívó felirat. Az szirom alakú világos barna csillogós tasak hozzá illő szatén szalaggal van masnira megkötve. A tavaszi cseresznyefa virágzáskor kiosztott meghívók a cseresznye beérésének idejére az esküvő konkrét napját is elhozzák.

Nyári esküvő
Nyári esküvő – kék tasakban, pink szatén szalaggal.

Tasak:

A meghívó, jelen mintában kék és világosbarna színű tasakja rendelhető még vagy 10 másik színben is. Pl.: Bordó, Rózsaszín, Arany, Zöld stb.

Minta:

A jelen mintákban szereplő cseresznyevirágos díszítést igény szerint bármi másra is le tudjuk cserélni. A lényeg, hogy aszért olyan mintát válasszunk ami passzol a tasakos elrendezéshez. Pl.: egy gyűrű mintával csak önmagában nem lesz elég a meghívót feldíszíteni.

Nyári esküvő – További információk

A betűtípus kiválasztásához kattints IDE!

Ha még nem választottál meghívó idézetet akkor az idézetek kiválasztásához kattints IDE!

Ha a meghívó szöveges részét még egy motívummal is szeretnéd díszíteni akkor tekintsd meg motívum galériánkat. A galéria  megtekintéséhez kattintson IDE!

Azonosító: NYARIESKUVOVIOLAGOSBARNA

Azonosító: NYARIESKUVOVIOKKEKESPINK

Ára: 650 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

A meghívó megrendeléséhez kattintson IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!