Nyári esküvő
Világosbarna tasakban, bézs szatén szalaggal, cseresznyevirág díszítéssel.

Nyári esküvő esetén ajánljuk a képen látható cseresznyevirágos esküvői meghívónkat. A belső részen helyezzük el a cseresznyevirággal díszített kétszer hajtott fehér lapon a meghívó szövegét és az idézetet. Az elrendezés teljesen tetszőlegesen igény szerint történik. A külső részen szerepel a pár neve és vagy a meghívó felirat. A belső részre pedig a meghívó szövege kerül egy vagy három hasábos elosztásban. Három hasábos elosztás esetén, bal oldalra kerül az idézet, középre a meghívó szövege, jobb oldalra pedig a kiegészítő információk pl.: időpontok. Az szirom alakú világos barna csillogós tasak hozzá illő szatén szalaggal van masnira megkötve. A tavaszi cseresznyefa virágzáskor kiosztott meghívók a cseresznye beérésének idejére az esküvő konkrét napját is elhozzák.

Nyári esküvő
Sötétkék tasakban, pink szatén szalaggal, cseresznyevirág díszítéssel.
Nyári esküvő
Világoskék tasakban, kék szatén szalaggal, rózsamintás díszítéssel.

Tasak:

A meghívó, jelen mintában sötétkék, világoskék és világosbarna színű tasakja rendelhető még vagy 10 másik színben is. Pl.: Bordó, Rózsaszín, Arany, Zöld stb. A tasak vastagsága 120g, enyhén csillogós kreatív papír.

Belső papír

170 g – os tört fehér Rives Tradition nevű kreatív papír amit kétszer hajtottunk meg.

Minta:

A jelen mintákban szereplő cseresznyevirágos és rózsamintás díszítést igény szerint bármi másra is le tudjuk cserélni. A lényeg, hogy aszért olyan mintát válasszunk ami passzol a tasakos elrendezéshez. Pl.: egy gyűrű mintával csak önmagában nem lesz elég a meghívót feldíszíteni.

Szatén szalag:

A meghívót tartalmazó tasakot 6 mm – es szatén szalaggal kötöttük át! A szalag színe opcionálisan bármi más is lehet mint ami a mintában látható!

Nyári esküvő – További információk

A betűtípus kiválasztásához kattints IDE!

Ha még nem választottál meghívó idézetet akkor az idézetek kiválasztásához kattints IDE!

Ha a meghívó szöveges részét még egy motívummal is szeretnéd díszíteni akkor tekintsd meg motívum galériánkat. A galéria  megtekintéséhez kattintson IDE!

Azonosító: NYARIVILAGOSBARNATASAKOS

Azonosító: NYARISOTOTKEKTASAKOS

Azonosító: NYARIVILGOSKEKTASAKOS

Ára: 800 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

A meghívó megrendeléséhez kattintson IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!