A pauszos esküvői meghívó esetében a kettéhajtott fehér csillogós színű meghívót egy pausz tasakba helyeztük. Az összehajtott meghívó belsejében általában a felső részre kerül az esküvői idézet alulra pedig a meghívó szövege. Ezen kívül a meghívó hátuljára is tudunk írni. Például: Értesítési címet vagy pedig a pár esküvői honlapjának az elérhetőségét. Szükség esetén a meghívó A6 – os méretében egy kártyát is el tudunk helyezni igény szerinti szövegezéssel a meghívó mellé. Ha nem minden vendéget hívunk meg mindenhová akkor azt a meghívó szövegezésében szoktuk jelölni. Tehát készítünk 20 db “vacsorás” meghívót és 40 db “csak” szertartásra szóló meghívót.

Pauszos esküvői meghívó
Pauszos esküvői meghívó – szatén szalaggal megkötve ( PT1 )

A pausz tasakot a tetején szatén szalaggal díszítjük! A pausz tasakra kerül a mint és a “meghívó” felirat illetve a minta vagy pedig a pár fotója. Mérete: 15 cm x 10,5 cm. A meghívó elejére a saját fotón kívül bármilyen más díszítő minta is kerülhet. Esküvői minta katalógusunk megtekintéséhez kattintson IDE! 

Pauszos esküvői meghívó
Pausz tasakos esküvői meghívó – szatén szalaggal átkötve ( PT2 )

Pauszt tasakos változat esetében a tasakra és a meghívó papírjára nyomtatott minta pont kiegészíti egymást! A meghívó egyszer hajtott a fotón látható rózsa mintával díszített. Ebben a változatban a pausz tasak kétszer hajtott, két oldalról átöleli a meghívó belső szöveges részét. A masnit fixre kötjük! A meghívót a tasakból egyszerűen lefelé vagy felfelé lehet kihúzni.

Pauszos esküvői meghívó – További információ

A betűtípus is nagymértékben meghatározza a meghívó stílusát. Ezért a meghívó betűtípusának kiválasztásához kattintson IDE! A meghívón szereplő idézetnél vegyük figyelembe, hogy mennyi helyünk lesz rá a kép és a szöveg mellett. Az idézetek kiválasztásához kattintson IDE! 

Azonosító: PT1

Ára: 500 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

Azonosító: PT2

Ára: 800 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

Megrendeléshez kattintson IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!