Esküvői meghívó rendelés

Online Rendelés

Leadhatja rendelését az esküvői meghívóra az alábbi űrlap kitöltésével, vagy elküldheti azt email címünkre is (info@webalbum.hu). Amint megkaptuk online rendelését, elkészítjük az elektronikus demót és elküldjük az Ön által megadott email címre. Ha jóváhagyta az elektronikus verziót kétféle képen tudunk tovább lépni:

  • Egyeztetett időpontban eljön hozzánk a fizikai első példány jóváhagyása végett és akkor fizeti a 2000 Ft-os szerkesztési díjat.
  • Postán kéri az első példányt, ez esetben a szerkesztési díjat kérjük a megadott számlaszámra elutalni és utána postázzuk.

A fizikai jóváhagyás után 2-6 nap alatt elkészítjük a meghívókat és személyes átvétellel vagy postai utánvéttel juttatjuk el Önhöz (utánvét költsége nagyságrendileg 1500 Ft).

Rendelés személyesen

Esküvői meghívó rendelés esetén kérjük egyeztessen időpontot a 06-70-509-2549 telefonszámon. Időpont egyeztetés esetén a feltüntetett nyitvatartási időn túl is tudjuk fogadni.

Bemutató termünkben majd minden a honlapon szereplő meghívót a valóságban is be tudjuk mutatni. A részletek átbeszélése és a 2000 Ft szerkesztési díj kifizetése után küldjük el ( 1 nap átfutással ) az elektronikus demót.

A demó jóváhagyása után elkészítjük a fizikai első példányt. Az újabb jóváhagyás után 2-6 napon belül elkészítjük az összes megrendelt meghívót.

Megrendelő neve!
Megrendelő E-mail címe!
A megrendelni kívánt meghívó ( vagy egyéb termékünk pl.: ültetőkártya ) azonosítója! Egy betűkből és számokból álló karakter sorozat! A Galériában az adott meghívó fotója alatt illetve az összes termék oldalán megtalálható!
A választott idézet! Ha nem kér idézetet, írja be a mezőbe, hogy "Nem kérek!".
A meghívó szövege! ( Vagy pl.: ültetőkártyához tartozó nevek listája! ) Az ifjú pár nevét is kérjük feltüntetni ha a meghívó konkrét szövegében nem szerepel!
A meghívó betűtípusa! ( Legördülő menü! Több betűtípusból lehet választani! )
Ha nem a termék fotóján látott mintával szeretné a meghívót akkor a "Díszítő minta galériából" kiválasztott minta azonosítóját írja ide! Elérhető a rendelési segédlet menüből! Az "info@webalbum.hu" címünkre is küldhet egyedi mintát!
Ide írja: Példányszám? Kell e postázni? Utalni szeretné vagy utánvéttel stb.

A megrendelés elküldésével elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.

Koronavírussal kapcsolatos információink! 

Kitöltési segédlet

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!