Zöld levél esküvői meghívó esetében a meghívót mint ahogy a nevében is szerepel zöld levél mintával díszítettük. Egyszer hajtott esküvői meghívó! A meghívó mintáját bármilyen más mintára is ki tudjuk cserélni!

Zöld levél esküvői meghívó
Összehajtott állapotban.

Méret

A meghívó mérete összehajtott állapotban 13,5 cm x 13,5 cm. Így a 14 cm x 14 cm – es szabványos borítékban kényelmesen elfér.

Elrendezés

Ezen meghívónk esetében négy oldalon tudjuk elhelyezni a szükséges információkat. Első oldalra általában az ifjú pár nevét helyezzük el a meghívó felirattal és vagy az esküvő dátumával. A második oldalra a pár által választott idézetet javasolt elhelyezni. A harmadik oldalra kerülhet a meghívó konkrét szövege a helyszínekkel és az időpontokkal. Negyedik oldalra pedig pénzes versikét vagy pedig az esküvő főbb pontjait, ütemterv szerűen javasolt feltüntetni.

Papír

Rives tradition papírcsaládhoz tartozó halvány bézs 220g – os papírt használunk a meghívó elkészítésénél. Természetesen ezt is lehet módosítani például fehér papírra de a természetes hatás a halvány bézs esetén jobban érvényesül.

Betűtípus

A meghívó elején javasolt egy kicsit látványosabb betűtípus használata pl.: “Vivaldi”. A belső részeknél azért legyünk kicsit visszafogottabbak és az olvashatóság kedvéért és használjuk pl.: Monotype Corsiva” betűtípust.

Zöld levél esküvői meghívó – további információk

Azonosító: ZOLDLEVEL

Ára: 550 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!