Esküvői meghívó szövegminták gyűjteménye

Fogadjátok szeretettel ezt az Esküvői meghívó szövegminták gyűjteményt amit nektek készítettünk!

42

Örömmel tudatjuk, hogy annyi keresgélés után végre megtaláltuk az igazit.
Veletek szeretnénk megünnepelni a Nagy Napot, amelyen összekötjük életünket.
Ezért szeretettel meghívunk családoddal, pároddal együtt 2021. július 30-án Tahitótfalun a Bodor Majorban tartandó esküvőnkre és az azt követő dínom-dánomra.

39

Vannak olyan pillanatok, amikor arra gondolunk bárcsak az egész világ osztozna örömünkben. Mi ennél szűkebb körre gondoltunk, Rátok…2021. szeptember 22-én, délután 16:30-kor a Tündérkert Vendéglőben (1183 Budapest, Gyöngyvirág u. 8. ) házasságot kötünk. Fogadalmunkon rokonként, barátként, ismerősként kérjük, tiszteljetek meg minket jelenlétetekkel, legyetek tanúi döntésünknek.

38

Még néhány nap…
és 2021. április 5-én örök hűséget esküszünk egymásnak.
E számunkra oly fontos esemény boldog pillanatait szeretnénk megosztani rokonainkkal és barátainkkal, ezért sok szeretettel várjuk Önt és kedves családját 15 órakor a Budapest II. kerületi Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében és 16 órakor a Vajdahunyadvári Jáki kápolnában tartandó esküvőnkre, valamint az azt követő ünnepi vacsorára a Fortuna étterembe.

37

Sok szeretettel várunk benneteket 2021. június 30-án közös életünk első barátságos mérkőzésére, melynek első félideje 15 órakor a polgármesteri hivatal házasságkötő termében kerül lejátszásra, majd egy rövid szünet után a második félidőt 16 órakor a római katolikus templomban lehet megtekinteni. A mérkőzés lefújása után várjuk a lelkes szurkolókat a Trófeában egy kis ünneplésre. Gyülekező 13 órakor a vőlegény, 14 órakor a menyasszony térfelén.

34

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját, hogy legyenek velünk életünk legszebb perceiben, 2021. június 21-én 17 órakor a Siófoki Sarlós Boldogasszony Plébániatemplomban tartandó esküvőnkre,
valamint az azt követő ünnepi vacsorára a Siófoki Balaton Hotelben.

36

Vadházasságunk megszelídítése érdekében, úgy döntöttünk, hogy 2021. augusztus 2-án örök hűséget esküszünk egymásnak. Elhatározásunkra a hivatali pecsétet 17 órakor az V. kerületi Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében kapjuk, Isten áldását pedig az Evangélikus Templomban 18 órakor kérjük.
Reméljük osztozol örömünkben, és megtisztelsz minket jelenléteddel mindkét ceremónián, valamint az azt követő ünnepi vacsorán a Fórum Étteremben.

Esküvői meghívó szövegminták laza stílusban

35

A maradék eszünket is elvesztve úgy döntöttünk, hogy 2021. április 28-án, Gyenesdiáson összebilincseljük életünket. Reméljük, hogy velünk osztozol e nagy nap örömeiben és megtisztelsz minket jelenléteddel a ceremónián, majd az azt követő dínom-dánomon.

33

Úgy döntöttünk, hogy véget vetünk az “én sose adom be a derekamat” című fejezetnek és 2021. június 17 -én önként és dalolva összeházasodunk.
Ezúton meghívunk – csatolt részeiddel együtt, hogy szem- és fültanúi legyetek annak, hogy 15 órakor az esztergomi  Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében majd a Bazilikában örök hűséget fogadunk egymásnak.
Azt követően féktelen mulatozásba kezdünk.

31

Úgy döntöttünk, hogy közösen haladunk tovább az élet rögös útján…
Döntésünket hivatalos formában is szeretnénk megerősíteni Előttetek, ezért szeretettel várunk esküvőnkre 2021. június 29-én 11 órára a Bazilikában, valamint az azt követő mulatságra.

Esküvői meghívó szövegminták régies stílusban

30

Örömmel tudatjuk, hogy az Úr 2021. évének április havában a 29. napon Győr Városházának díszes termében 15 órakor, majd a Belváros templomában 16 órakor kimondjuk a boldogító igent.
Szeretnénk, ha velünk lennétek ezen a szép napon, hogy szem és fültanúi lehessetek életünk legfontosabb eseményének.
Jó szokáshoz híven a szertartás után fergeteges mulatozásba kezdünk, ahol szintén számítunk Rátok.

40

Ezen cédula mindenkori birtoklója szívéjjel értesíttetik, hogy Kövesdi Anna, mint gyűrűs menyasszony és Bukovszky Péter, mint boldog vőlegény 2021 év augusztus havának 25. napján megtartják frigyüket és a házasság szent kötelékét választják.
Ezen iromány olvasója ezennel feljogosíttatik a fennkölt ceremónián való részvételre, amely a nap delelője után egy órával (13.00) inárcson a Bodrogi Kúriában veszi kezdetét. E célból kéretik ünnepi gúnyáját felöltve, s szívét, lelkét díszbe öltöztetve a fent nevezett helyen és időben tiszteletét tenni, majd a mulatságon részt venni.

Ahhoz, hogy az Esküvő meghívó szövegminták tökéletesek legyen a megjelenésben nem árt egy jó betűtípus. Betűtípusok kiválasztásához kattintson IDE!

Ha ez még mindig nem lenne elég további Esküvői meghívó szövegminták megtekintéséhez kattintson IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!