Téli ültetőkártya esetében a tél színvilágát hívtuk segítségül a tervezésnél! Ez esetben könnyű dolgunk volt! Az ünnep illetve a tél színei rengeteg ötletet tudnak adni. A variációk száma gyakorlatilag végtelen!

Ültetőkártya anyaga

Általában tört fehér 200g körüli papírt használunk erre a célra. Ha nem csak egy grafikát pl.: hóembert szeretnénk díszítésül hanem egy téli tájat akkor javasolt a fotópapír használata.

Ültetőkártya mérete

Általában kettéhajtott állapotban ( így megáll a saját lábán ) 10 x 5 cm – es méretben gondolkodhatunk! Természetesen igény esetén egyedi méretben is el tudjuk készíteni a kártyákat.

Téli ültetőkártya
Téli ültetőkártya – karácsonyi hangulatban fotópapírra nyomva

Ültetőkártya elrendezése

Többféle is lehet! A piros karácsonyfadísz mintás esetben a minta alul szerepel a név pedig felette. Előnye, hogy hosszú nevek esetében is jól ki lehet használni a helyet. Hátránya, hogy nem minden minta alkalmas erre az elrendezésre. A kártya hátuljára külön kérésre felár nélkül rövid kis szöveget is tudunk nyomtatni. Például: Köszönjük, hogy eljöttetek! Ezen kívül az ifjú pár neve és az esemény dátuma.

Téli ültetőkártya – további részletek

Díszítő mintákkal kapcsolatosan

Lehet fotó vagy díszítő figura pl.: hóember! Fotó lehet saját fotó ha téli hangulatú! De a net tele van jobbnál jobb téli hangulatú figurákkal. Használhatjuk hozzá a Google képkeresőjét vagy a Pixbay nevű képkeresőt is! Az ültetőkártya méretét az is befolyásolja, hogy a leghosszabb nevű meghívottnak milyen hosszú a neve! Mivel a kártya mérete adott a betűtípus illetve a leghosszabb név határozza meg mekkora lehet a kártyán a maximális betűméret a díszítő mintán kívül!

Téli ültetőkártya
Téli ültetőkártya – karácsonyi hangulatban bézs matt papírra nyomva

Ültetőkártya karácsonyi girland díszítéssel! A nevek színét is a díszítő mintához igazítottuk! Betűtípus tetszés szerint válaszható!

Mivel az ültetőkártyákat ritkán használják önmagukban mi is elkészítjük igény szerint az ültetőtáblát illetve az asztalszámokat!

Biankó kártya

Javasolt 2 – 6 úgynevezett biankó kártyát is rendelni. Ezen a kártyán nincsen név! Így ha utolsó pillanatban még van változás a névlistán evvel a kártyával meg lehet oldani a helyzetet!

Azonosító: TELIULTETOKARTYA

Betűtípus kiválasztásához kattintson IDE!

Ára: 250 Ft. / Db.

Megrendeléshez kérem kattintson IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!