Esküvői ültetőtábla öt asztal és egy főasztal esetében. A3 – as méretű! A képen szereplő megoldás egy minta! Értelem szerűen bármilyen más elrendezést elkészítünk! Bézs vagy fehér kartonra készítjük, laminálva szállítjuk.

Esküvői ültetőtábla
Esküvői ültetőtábla öt asztal és egy főasztal esetében.

Mérete:

A3 – as.

Papír:

Kérhető fotópapírra. Ez esetben a táblát lamináljuk és így vízhatlan lesz.

Kérhető több színű 170 g – os kreatív papírra. Ez esetben nem lamináljuk.

Díszítő minta:

Gyakorlatilag bármi lehet! Választhattok a galériánkból. Küldhettek saját fotót, lehet az az étterem vagy a helyszín fotója.

Elrendezés:

Két nagy irányvonal szokott lenni. Az egyik esetben külön álló asztalok vannak. A másik esetben pedig különböző asztal formációk. pl.: “U” alakó asztal. Asztal formáció esetén a asztalok helyét is javasoljuk jelölni a táblán.

Kiegészítők:

Igény esetén az asztalszámot, menükártyát és ültetőkártyát is el tudjuk készíteni.

Az “öt asztal” koncepciója a közösségi élményt helyezi előtérbe. Az ültetőtábla elrendezése lehetővé teszi, hogy az asztalok kisebb csoportokba rendeződjenek, így a vendégek könnyen kommunikálhatnak egymással, és megoszthatják az esküvői pillanatokat. Ez a szervezési forma intimebb és kötetlenebb környezetet teremt, ahol a vendégek szabadon élvezhetik az eseményt.

Az öt asztal kialakítása lehetőséget teremt a személyességre és a részletekre. Minden asztal egyedi díszítése, virágai és dekorációja kifejezheti az ifjú pár stílusát és témáját. Ezáltal minden asztal egy kis történetet mesél el, hozzájárulva az esküvő egyedi karakteréhez.

Az ültetőtábla és az öt asztal koncepciója szintén elősegíti a könnyedebb szervezést és logisztikát. A vendégek könnyen megtalálják a helyüket az asztaloknál, minimalizálva az esetleges zavarokat. Emellett segíti a catering szolgáltatásokat és a felszolgálókat is, így az étkezési folyamat zökkenőmentesebben zajlik.

Az esküvői ültetőtábla és az “öt asztal” koncepció egyaránt szimbolikus és gyakorlati értékeket hordoz. A közösség és a részletek egyensúlya kiválóan megteremti a tökéletes esküvői atmoszférát. Az öt asztal nem csak számokból áll, hanem egy olyan koncepcióból, amely elénk tárja az esküvő egyedi és emlékezetes történetét, asztalról asztalra, örökké szólva az örök szerelem történetét.

Esküvői ültetőtábla – További információ

Azonosító: UT03

Ára: 3500 Ft. / Db.

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!