Rózsás meghívó esetében a fő díszítő elemünk maga a rózsa. Ami vagy egy rózsaszál vagy pedig egy rózsa csokor esetlegesen gyűrű motívummal kiegészítve. Ne feledjük a rózsaszín a kedvesség és a szeretet jele. Így méltán használhatjuk mint alapszín egy esküvői meghívó esetében.

Rózsás meghívó
Rózsás meghívó

Minta

A képen látható rózsa minta. De bármilyen más mintával is megrendelhető!

Papír

A meghívó alapja egy 220g – os sötétbarna karton. Erre van ragasztva a 170g – os tört fehér “Rives Tradition” nevű kreatív papírból készült felső rész ami a meghívó szöveges részét tartalmazza.

Méret

Az alap karton mérete 13 cm x 13 cm. Meghívó felső része összecsukott állapotban 12 cm x 12 cm – es. A hozzá való boríték 14 cm x 14 cm – es.

Elrendezés

Alapból a meghívó felfelé nyílik de külön kérésre lehet jobbról vagy balról nyíló változatban is kérni. Belül a meghívó felső részén helyezzük el az idézetet. Az alsó részre kerül pedig maga a konkrét meghívó szövege.

Boríték

A meghívóhoz rendelhető 14 cm x 14 cm – es színben hozzá illő tört fehér boríték. Kérjétek árajánlatot a borítékra.

Rózsás meghívó – további információk

A betűtípus kiválasztásához kérlek kattints IDE!

A mintán látható betűtípus a “Monotype Corsiva” amit javasolni tudunk ehhez a meghívóhoz. Szép és jól olvasható, de semmi túlzott ciráda.

Ha még nem választottál meghívó idézetet akkor az idézetek kiválasztásához kattints IDE!

Mivel az idézetnek is van egy 12 cm x 12 cm – es helye ezért méret szempontjából szinte bármelyik idézet el lehet helyezni a meghívón.

Ha a meghívó szöveges részét még egy motívummal is szeretnéd díszíteni akkor tekintsd meg motívum galériánkat. A galéria  megtekintéséhez kattintson IDE!

Itt csak egy nagyon pici motívum jöhet szóba ( Esetleg az idézet alá! ) mivel a rózsa és gyűrűnk már van! Egy harmadik túl nagy motívum az már sok lenne!

Azonosító: ROZSAS

Ára: 550 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

A meghívó megrendeléséhez kattintson IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!