Esküvő a koronavírus alatt
Meghívók a koronavírus árnyékában

Frissítés – 2022.03.07.

Kormányzati Tájékoztatási Központ – tájékoztatása alapján!

2022.03.07 – tól:

A sikeres védekezésnek és a lakosság átoltottságnak köszönhetően a járvány ötödik hulláma visszahúzódóban van, ezért a még meglévő korlátozások is megszűnnek.
A maszkviselési kötelezettség hétfőtől megszűnik a tömegközlekedési eszközökön, az üzletekben, a bevásárlóközpontokban, a postákon, az ügyfélszolgálatokon, a színházakban, a mozikban, a múzeumokban és sportrendezvényeken, valamint a vendéglátó egységek dolgozóinak sem kell maszkot viselniük munkájuk során.

Fentieken túl megszűnik minden olyan korlátozás, amely védettségi igazolványhoz kötötte valamely hazai szolgáltatás igénybevételét. Megszűnnek a rendezvényekre vonatkozó korlátozások, nem kell már védettségi igazolvány sportrendezvényre, kulturális rendezvényekre, zenés- táncos rendezvényre, 500 főnél nagyobb létszámos szabadtéri rendezvényekre sem.

Frissítés – 2021.11.18.

Kormányzati Tájékoztatási Központ – tájékoztatása alapján!

2021.11.20 – tól:

Szombattól ismét kötelezővé tette a kormány a zárt terekben a maszkhasználatot – jelentette be a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten a kormányinfón.

Kérjük, ha hozzánk jöttök, viseljetek Ti is maszkot!

Frissítés – 2021.07.05.

Kormányzati Tájékoztatási Központ – tájékoztatása alapján!

2021. június 30 – tól:

  • Mostantól nem kötelező a maszkviselés (a kivételt a szociális intézmények és a kórházak jelentik).
  • Védettségi igazolvány nélkül lehet belépni a vendéglátó üzletekbe, a szálláshelyekre, a szabadidős létesítményekbe és az előreváltott ülőhelyes nézőtérrel megrendezett kulturális rendezvényekre.
  • Az üzletekre vonatkozó korlátozások megszűnnek.
  • Családi eseményeken és magánrendezvényeken az eddigi 50 fős létszámkorlátozás 100 főre, lakodalom esetén a 200 fős létszámkorlátozás 400 főre emelkedik.

Frissítés – 2021.04.06.

Holnaptól 2021.04.07. – től a személyes ügyfélfogadás újra lehetséges bemutatótermünkben!

( Elértük a 2,5 millió beoltottat így a kisvállalkozások újra nyithatnak! )

Időpont egyeztetés: 06-70-509-2549

Mivel a világjárványnak azért még sajnos nincsen vége Mi is maszkban fogadunk Titeket! Kérjük ha eljöttök hozzánk Ti is maszkban látogassatok meg minket!

Tervezz meghívót!

Álmodozni, tervezgetni bármikor lehet! Használjátok ki ezt az időt! Ha még bizonytalanok vagytok a konkrét dátumokban és a helyszínekben, akkor sincs semmi gond. Kiválaszthatjátok a formát, a betűtípust, a díszítő elemeket is. Így lesz egy 95 % – ban kész tervetek. Küldjétek el nekünk, mi pedig elkészítjük a mintapéldányt. Ezt befotózzuk és elektronikus úton vagy ha kéritek, postán is elküldjük Nektek. Természetesen- tekintettel a rendkívüli helyzetre- ezért nem számolunk fel plusz költséget. A tervezés- szerkesztés 2.000 forintos költségét már csak a konkrét rendelés esetén kell kifizetnetek. Ugye nem is olyan rossz? Reméljük jobb kedvetek lett! Tervezésre, álmodozásra fel, mert lehet esküvő a koronavírus idején!

Ha bármilyen kérdésetek van a meghívókkal kapcsolatban, keressetek minket bizalommal

a +36/70/509-2549-as telefonszámon. Ezen a számon Viber -en is elérhetőek vagyunk.

Ha inkább írnátok nekünk, kattintsatok IDE! vagy küldjetek nekünk üzenetet az info@webalbum.hu– ra, mi pedig garantáljuk, hogy legkésőbb 24 órán belül válaszolunk Nektek.

Amennyiben az élő konzultációt preferáljátok, akkor arra ott a Skype! Elérhetőségünket webalbum néven találjátok és már cseveghetünk is! Ha a Messenger-t részesítitek előnyben, annak sincs semmi akadálya.

Még egyszer összefoglalva tehát:

Esküvő a koronavírus idején – tervezz meghívót:

Első lépésként a megálmodott meghívóról küldünk egy elektronikus tervet e-mail-ban, jpg formátumban.

Ha jóváhagytátok (vagy megbeszéltük az esetleges változtatásokat), akkor második lépésként elkészítjük a mintapéldányt. Ezt lefotózzuk Nektek és szintén e-mail-ban elküldjük. Ha kéritek, akkor el is postázzuk Nektek. Ne feledjétek! Ezért most nem kell fizetnetek! Ha már tudjátok, hogy hány darab meghívót szeretnétek, akkor a mintapéldánnyal együtt küldünk Nektek egy előzetes árkalkulációt.

Esküvő a koronavírus alatt
Meghívók a koronavírus árnyékában

Ha úgy döntötök, hogy megrendelitek a meghívókat, akkor ezt e-mail-ban tehetitek meg a kiegészítő információk (pl. dátumok, nevek, idézet) pontos megadásával. A darabszámot se felejtsétek el! A meghívók árát előre utalással kell kifizetnetek. Amikor elkészültünk és már lehetőségünk nyílik a személyes találkozóra, akkor szeretettel várunk Titeket a bemutatótermünkben. Ha erre nincs lehetőség, akkor az MPL segítségével elküldjük Nektek a meghívókat. Mi azért preferáljuk ezt a csomagküldési módot, mert ha véletlenül senki sincs otthon a csomag érkezésekor, akkor a postaládába bedobott értesítő alapján a legközelebbi postán átvehetitek a küldeményt.

Esküvő a koronavírus alatt
Meghívók a koronavírus árnyékában

Kérdés esetén a fenti elérhetőségen állunk rendelkezésetekre.

Egy kis segítség a meghívók tervezéséhez:

Javasolt betűtípusok megtekintéséhez kattintsatok IDE! (Ha saját elképzelésetek van, akkor a TTF – et küldjétek el nekünk.)

Díszítő elemek megtekintéséhez kattintsatok IDE! (Ha saját elképzelésetek van, akkor az általatok választott mintával is tudunk dolgozni, csak küldjétek el nekünk!)

Idézetgyűjteményünk megtekintéséhez kattintsatok IDE! (Természetesen idézetet is küldhettek nekünk, ha valami más áll közelebb a szívetekhez!)

Meghívóinknál használt papírok megtekintéséhez kattintsatok IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!