Meghívók a koronavírus árnyékában
Meghívók a koronavírus árnyékában

Frissítés!

A személyes ügyfélfogadás, bemutatótermünkben újra lehetséges! Ha személyesen szeretnétek meghívót rendelni kérjük egyeztessetek velünk időpontot! Tel.: 0670/509-2549 E-mail: info@webalbum.hu

Ha az oldalunkon akartok kérdést feltenni kattintsatok IDE!

Ne feledjétek! Május végéig még élnek az oldalon leírt kedvezmények!

Meghívók a koronavírus árnyékában – egyik pillanatról a másikra megváltozott a megszokott világunk! Sokan néhány hete még éppen az esküvőjüket tervezték a helyszíneket nézegették esetleg a meghívós oldalakat böngésztek! Számba vették a rokonokat és ismerősöket akiket meg szerettek volna hívni. Most akik ezt tették nem mernek tervezni mivel a lehetséges időpontok egyenlőre a jövő homályába vesznek.

Meghívók a koronavírus árnyékában – fontos leszögezni, hogy cégünk most is dolgozik! Új dolgokat tervezve készülünk a jövőre!

Szerettünk volna még valamit tenni ebben a nehéz helyzetben. Két fejezetben foglaltuk össze azt ami eszünkbe jutott!

I.

Segítség a meghívó rendelés menetében

Ha ténylegesen meghívót szeretnétek rendelni mert úgy döntöttetek, hogy kis létszámban is megtartjátok az esküvőt akkor a következőkkel tudunk segíteni:

Bemutató termünkben történő személyes egyeztetés helyett a Messenger, Skype, Hangauts szoftverek segítségéve tudunk egyeztetni. Videó chat formában akár több lehetséges mintát is be tudunk mutatni.

Meghívók a koronavírus árnyékában
Meghívók a koronavírus árnyékában

A megrendelt meghívóról elektronikus tervet küldünk!

A jóváhagyott terv alapján prototípust készítünk!

A prototípusról nagy felbontású jó minőségű fotókat készítünk!

Meghívók a koronavírus árnyékában
Meghívók a koronavírus árnyékában

A fotók jóváhagyása után a meghívókat postázzuk! Az MPL – es postázás előnye, hogy amennyiben nem tartózkodnak otthon a postás értesítőt hagy és a csomagot a körzeti postájukon is át tuják venni!

Meghívók a koronavírus árnyékában
Meghívók a koronavírus árnyékában

Fizetés előre utalással lehetséges.

Előny, hogy fenti módon nincs készpénzmozgás, személyes találkozás!

Kedvezmények:

Szerkesztési díjat és a postaköltséget cégünk fizeti!

Ajánlatunk 2020. május végéig érvényes!

II.

Meghívók ingyenes tervezése

Ha úgy érzed, hogy a koronavírusos helyzet miatt dugába dőltek a terveid és minden ami az esküvővel kapcsolatos elúszott, meg kell nyugtassunk ez nem egészen így van!

Esküvői meghívó terved még lehet a mi segítségünkkel!

Megívók a koronavírus árnyékában – válassz ki az oldalunkról egy meghívót! Adj meg annyi adatot amennyit tudsz például: betűtípus, idézet, szöveg formátum, minta, neveitek. Ezen adatok alapján készítünk nektek egy elektronikus meghívó tervet!

Amikor véget ér a víruskorszak és már kockázatmentesen lehet esküvőket tervezni nagy létszámmal akkor csak elkülditek a pontos dátumot illetve azt ami még változott vagy nem tudtátok előre és mi sokkal hamarabb el tudjuk készíteni nektek a meghívókat mintha teljesen előröl kellene kitalálni mindent!

Ezt a mostanában kissé letargikus hangultatot biztosan fel fogja dobni az a pillanat amikor meglátjátok a meghívótok tervezetét a neveitekkel a képernyőn!

Kedvezmény:

Szerkesztési díjat mi fizetjük tehát ingyenes!

Ajánlatunk 2020. május végéig érvényes!

Ahhoz, hogy tudjuk, pillanatnyilag csak ingyenes tervet szeretnél az általad küldött levélbe írd be a következőt kódot: “WSMTI“.

Bármilyen kérdésed van kattints IDE a kapcsolati oldalunkra!