Pipacsos esküvői meghívó egyedi formájával és vidám színével hívja fel a minden érdeklődő figyelmét. A6 – os vagy A5 – ös méretben tudjuk elkészíteni. A meghívó minden részletes ezen szép kis virágot idézi meg.

Pipacs, a természet csodája és szimbóluma, amely megidézi a nyarat és a reményt. Ez a finom virág a mezőket színesíti, miközben a szél simogatja a könnyed sziromleveleket. A pipacs nem csupán egy virág, hanem egy emlékeztető arra, hogy még a legszürkébb napokon is akadnak gyönyörű pillanatok. Az élénkpiros szín boldogságot és szeretetet sugároz, miközben a természet törékenységét is jelképezi. A pipacsok szépsége mellett sok kultúrában más jelentéssel is bírnak; háborús emlékműveken is gyakran felbukkannak, mint a béke és az emlékezés szimbólumai. Így hát, amikor a pipacsok virítanak, érezzük a tavasz illatát és hordozzuk magunkkal az élet szépségét.

Pipacsos esküvői meghívó
Pipacsos esküvői meghívó

A meghívó tört fehér 180g – os papírra készül! Méreteit ( A6 és A5 ) a szabványos boríték méretekhez igazítottuk. Az ifjú pár nevének elhelyezése illetve az egyéb az oldalon szereplő információk elhelyezése opcionális tehát az oldalon látható minta csak egy a lehetséges sok ezer közül. Magát a piros pipacsot a vidám színe miatt választottuk de természetesen bármilyen más virág is felhasználható például: rózsa, tulipán, kála stb. a borítékokra szintén rá tudjuk nyomni a kiválasztott mintát.

Pipacsos esküvői meghívó – További információk

Meghívó papír színe

Alapból mint a mintán is látható tört fehér papírra készülnek. Mivel az élénkebb színek jól mutatnak rajta. Természetesen lehetséges más alap papírt is használni. Rózsaszín vagy kék is lehetséges de akkor a mintának és a szövegszínnek is harmonizálni kell a választott papírhoz.

Meghívó mérete

Konkrétan az A6 – os borítékot figyelembe véve maximálisan 15 x 11 cm – es lehet! Mivel a hely elég kevés, lehetőség van a meghívó hátulsó részére is szöveget nyomtatni. Illetve ha ez még mindig kevés akkor egy kis kiegészítő betétlapon már minden plusz információt fel lehet tüntetni.  Például a helyszínhez vezető térkép.

A meghívó betűtípusának kiválasztásához kérem kattintson IDE!

A minta katalógus megtekintéséhez kérem kattintson IDE!

Azonosító: PIPACSOS

Ára: 550 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

Megrendeléshez kérem kattintson IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!