Őszi ültetőkártya az őszi esküvői asztalra tervezve! Ebben az esetben az ősz vidám színeit használtuk fel az ültetőkártyánk megtervezésekor! Ültetőkártya mérete általában 10 cm x 5 cm. Természetesen külön kérésre bármilyen egyedi méretben is legyártjuk. Ebben az elrendezésben rövidebb nevek esetében ajánlott. Lehetséges a mintát a háttérbe tenni úgy majdnem kétszer akkor helye lesz a neveknek!

Őszi ültetőkártya
Őszi ültetőkártya – esküvői asztalra I. ( Első oldala! )

Az ültetőkártya anyaga 170g – os matt tört fehér vagy matt bézs papír lehet alapból mint ahogyan a fotón is látszik! Itt is igaz, hogy bizonyos határon belül más papírra is tudjuk nyomni például halványzöld vagy narancs. Bővebb papírválasztékért érdemes megnézni a kedvenc papírboltunk honlapját!

Az ültetőkártya elrendezése többféle is lehet! Bal oldalt helyezzük el a motívumot. Háttérben helyezzük el a motívumot. Vagy pedig nincsen motívum csak egyszerűen a név! Van amikor a kevesebb több. A kártya hátuljára is tudunk nyomni. Ha nincs konkrét kívánság akkor az ifjú pár neveit az esemény dátumát szoktuk rányomni. Ki lehet egészíteni egy kis köszönő szöveggel pl.: “Köszönjük, hogy eljöttetek!”.

Őszi ültetőkártya
Őszi ültetőkártya – esküvői asztalra I. ( Hátulsó oldala! )
Őszi ültetőkártya
Őszi ültetőkártya – esküvői asztalra II. ( Első oldala! )

Második verzióban azt feltételezzük, hogy már van ültetőkártya tartó amibe a falevelekkel díszített kártyát csak bele kell állítani. Mérete névjegykártya méret: 9 x 5 cm. Ez esetben is mindkét oldalára tudunk nyomtatni. A minta és a színvilág itt is igény szerint módosítható. Ez a kártya is rendelhető kinyitható változatban, tathát amikor a saját lábán is megáll.

Őszi ültetőkártya tudnivalók

Ültetőkártyákat általában akkor használunk ha pontosan meg szeretnénk határozni ki hová fog ülni. Ennek több előnye van! Először is senki nem fog olyan helyre véletlenül ülni ahol a mellé kerülő pl.: kedves rokon nem tartozik éppen a kedvencei közé! Másodszor és ez éppen a nagyobb asztal formációkra igaz, ha ki kihagyunk egy egy helyet amikor véletlen szerűen helyet foglal egy – egy pár vagy család akkor a későn érkező párnak esetleg már nem jut hely vagy csak külön külön. Vagy mindenkinek fel kell állni és odébb ülni ami elég kényelmetlen tud lenni.

Ha külön asztalok vannak akkor javasoljuk az asztalok azonosítására szolgáló asztalszám használatát. Ugyanevvel a mintával azt is el tudjuk készíteni!

Továbbá amennyiben 20 – 30 főnél nagyobb a meghívott vendégek száma úgy javasolt a bejáratnál egy ültető táblát elhelyezni. Ezen a táblán fel vannak tüntetve az asztalok az említett asztal számmal. Az asztalszám mellett pedig szerepel a vendég lista. Így mindenki tudni fogja mely asztalnál fog ülni!

Ültetőkártya hátsó oldala

Azonosító: OSZIULTETOKARTYA I.

Ára: 250 Ft. / Db.

Azonosító: OSZIULTETOKARTYA II.

Ára: 250 Ft. / Db.

Megrendeléshez kérem kattintson IDE!

Ültető tábla megoldások megtekintéséhez kattintson IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!