Gyűrűs esküvői meghívó esetében a meghívót díszítő fő elem maga a gyűrű ami a lehető legjobban fejezi ki az összetartozás érzését. A meghívót sötétbarna vagy sötétkék karton alapra helyeztük.

Gyűrűs esküvői meghívó
Gyűrűs esküvői meghívó

Alapból felfelé nyílik de lehet kérni jobb vagy balra nyitható változatban is. Érelem szerűen a meghívó elejére kerül az ifjú pár neve de lehetséges az is , hogy kívülre csak a meghívó felirat kerül és a nevek a meghívó belsejében szerepelnek. A felső részben helyezzük el az idézetet, idézeteket az alsó részben pedig a meghívó konkrét szöveges részét. Ha külön program vagy egyéb információt is szeretnétek a meghívóhoz és az vagy nem mutatna jól rajta vagy pedig nem férne el, akkor lehetséges kiegészítő betétlapot készíteni hozzá. Tehát például egy külön program lista kártya is készíthető a meghívó méretében.

Papír

A háttér karon mint ahogy a fotón is látszik lehet sötétbarna vagy pedig sötétkék. Más színvilágú fotók esetében pedig bármilyen más színű karton is a beszerezhetőség függvényében persze. A háttér karon vastagsága 220g – 300g közötti. A gyűrűs fotót a 170g – os Rives Tradition nevű tört fehér kreatív papírra nyomtattuk.

Méret

Maga a háttér karton mérete 13,5 x 13,5 cm – es méretű. A ráragasztott kihajtós rész ennél valamivel kisebb 12,5 x 12,5 cm – es méretű! A méreteket a beszerezhető borítékokhoz optimalizáltuk. Ha nem szükséges a boríték a meghívóhoz akkor a meghívó mérete ettől eltérhet!

Boríték

Külön kérésre 14 x 14 cm – es borítékot be tudunk szerezni hozzá a kívánt színben! Kérjétek árajánlatunkat!

Gyűrűs esküvői meghívó – további információk

A betűtípus kiválasztásához kérlek kattints IDE!

Ha még nem választottál meghívó idézetet akkor az idézetek kiválasztásához kattints IDE!

Ha a meghívó szöveges részét még egy motívummal is szeretnéd díszíteni akkor tekintsd meg motívum galériánkat. A galéria  megtekintéséhez kattintson IDE!

Azonosító, képen látható bal oldali meghívó: GYURUSBAL

Azonosító, képen látható jobb oldali meghívó: GYURUSJOBB

Ára: 550 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

A meghívó megrendeléséhez kattintson IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!