Ezen magyaros meghívó esetében mint ahogy a nevében is szerepel a minta bordó színű magyaros motívumokkal díszített. Egy egyszerűbb minta szerepel a meghívó elején. A belsejében a kinyitott lap jobb oldalán fut végig a minta. Felső részén az idézet helyezkedik el. Középső részen az ifjú pár neve szerepel egy minta részlettel. Az alsó részre került pedig maga a meghívó szövege.

Bordó magyaros meghívó
Bordó magyaros meghívó
Bordó magyaros meghívó
Bordó magyaros meghívó- kinyitva

Papír

A meghívó esetében 170g – os Rives Tradition nevű kreatív papírt használtunk.

Elrendezés

Jelen meghívónál van összesen hat oldalunk ahová a meghívó szövegét és a mintát el tudjuk helyezni. Első oldal a borító, ide a nyitó minta és a “Meghívó” felirat kerül elhelyezésre. Kinyitva a felső harmadra kerül az idézet, középső harmadra az ifjú pár neve, harmadik harmadra pedig a meghívó konkrét szövege. A visszahajtott oldalra illetve a hátsó részre, további kiegészítő információk kerülhetnek mint például a pénzes versike vagy a program.

Színek

A meghívó mintája és betűk színe jelen esetben bordó. Azonban külön kérésre majdnem bármilyen más színben is el tudjuk készíteni. Készítettük már a bordón kívül: zöld, piros illetve kék színben is.

Méretek

Kihajtott állapotban pont A4 – es méretű: 297 mm x 210 mm. Összehajtott állapotban: 210 mm x 100 mm. Szabványos LA4 – es borítékban kényelmesen elfér.

Bordó magyaros meghívó – további információk

A meghívó kétszer hajtott. A hátsó oldalra is tudunk nyomni például pénzes versikét. A vissza hajtott oldalra is tudunk nyomni például értesítési címet telefonszámot vagy értelem szerűen azt amire szükség van az adott esetben.

A betűtípus kiválasztásához kérlek kattints IDE!

A mintában látható betűtípus neve: Lucia ( Ajánlott még: Monotype Corsiva )

Ha még nem választottál meghívó idézetet akkor az idézetek kiválasztásához kattints IDE!

Ha a meghívó szöveges részét még egy motívummal is szeretnéd díszíteni akkor tekintsd meg motívum galériánkat. A galéria  megtekintéséhez kattintson IDE!

Azonosító: BORDOMAGYAROS

Ára: 500 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

A meghívó megrendeléséhez kattintson IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!