Arany gyűrűs meghívó mely esetében a fő díszítő motívum az arany gyűrű! A meghívó sötét barna karton alappal készül. A bal oldali meghívó bézs papírra készült bézs színben a jobb oldali meghívó szintén bézs papírra de színes motívummal. Mindkét meghívó alapból felfelé nyílik ami tetszés szerint módosítható.

Arany gyűrűs meghívó
Arany gyűrűs meghívó

A borítón az ifjú pár neve is elhelyezhető! A felső kinyitott részre kerül az idézet az alsó részre pedig a konkrét meghívó szövege. Mindkét meghívó típusra adott esetben az ifjú pár saját gyűrű fotóját is el tudjuk helyezni.

Papír

A meghívó alapja egy 250g – os sötétbarna karton! Ehhez rögzítettük ragasztással a 170g – os halvány bézs Rives Tradition nevű papírt! A háttér karton színe is igény szerint módosítható! Lehet például sötétkék, bordó vagy pedig sötétzöld. A háttér színe a mintával kell, hogy harmonizáljon. Tehát először a mintát kell véglegesíteni.

Méret

A meghívó mérete összehajtott állapotban 13,5 x 13,5 cm. A belső rész 12,5 x 12,5 cm – es méretű. Tehát három ekkora helyen tudjuk elrendezni a meghívó tartalmát!

Boríték

Rendelésre 14 cm x 14 cm – es borítékot tudunk hozzá beszerezni! Kérjen árajánlatot!

Fénykép

A meghívó elején látható fényképek igény szerint módosíthatóak! Tehát akár a saját közös fotótokat is rá tudjuk tenni a gyűrűs kép helyett. Illetve a saját gyűrűtök fotója is kerülhet a meghívó elejére. javasoljuk, hogy nézzétek meg annak az ékszerésznek a honlapján ahol vettétek a gyűrűtöket mert ott nagy valószínűséggel találtok jó minőségű fotót a gyűrűtökről! Mobil telefonnal szobában elég nehéz jó minőségű tárgyfotót készíteni külön fénytechnikai berendezések nélkül.

Arany gyűrűs meghívó – további információk

A betűtípus kiválasztásához kérlek kattints IDE!

Ha még nem választottál meghívó idézetet akkor az idézetek kiválasztásához kattints IDE!

Ha a meghívó szöveges részét még egy motívummal is szeretnéd díszíteni akkor tekintsd meg motívum galériánkat. A galéria  megtekintéséhez kattintson IDE!

Azonosító, képen látható bal oldali meghívó: ARANYGYURUSBAL

Ára: 650 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

A meghívó megrendeléséhez kattintson IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!