Rajzolt esküvői meghívó esetében a meghívó elejét egy rajzolt motívummal díszítettük. Első sorban a népies motívumok közül válogattunk. Jelen esetben a tulipán, szívecske motívumok változatait használtuk fel a díszítéshez.

Meghívó felépítése

A meghívó borító oldalán a mintát egy 350g – os színes karton lapra vittük fel. Ehhez a kartonhoz került ragasztásos eljárással rögzítve a meghívó kinyitható része. Ennél a meghívónál tehát három oldalra tudjuk elrendezni a meghívó szöveges részét. Lehetséges elrendezés: kinyitva bal oldalra kerül az idézet illetve jobb oldalra a meghívó szövege, hátsó oldalra pedig a kiegészítő információk pl.: pénzes versike.

Rajzolt esküvői meghívó
Rajzolt esküvői meghívó – minták többféle színben

Meghívó mérete

Összehajtott állapotba na meghívó 10,5 cm x 14,5 cm – es méretű. Kihajtott állapotban értelem szerűen ennek a duplája 21 cm x 14,5 cm – es méretű. Méretéből adódik, hogy A6 – os méretű szabvány borítékba ebből adódóan el tudjuk elhelyezni a meghívót. Fehér borítékot adunk a meghívóhoz. Viszont ha ettől el kíván térni, kérjük azt a rendelésnél jelezze felénk és adunk az igényelt borítékra árajánlatot.

Meghívó karton színei

Mint a minta fotókon is látható maga a meghívó borítójának színe többféle lehet: bordó, kék, barna, piros. Elméletileg a kereskedelemben kapható kartonok közül majdnem mindegyik használható borítóra de a fent látható kartonokat élőben kiteszteltük.

A meghívó belsejének papírja 170g – os tört fehér Rives Tradition.

Meghívó betűtípusa

A megrendelésnél a meghívó belsejébe írt szöveg betűtípusát tudjuk módosítani. A meghívó borítóján látható betűtípus adott.

Meghívó betűinek színe

A borító betűinek és rajzának színe az ezüst szín. A meghívó belső részének betű színét pedig a borító kartonjának színéhez igazítjuk – például sötétkék.

Meghívó borító minta

Egyszerűbb vonalas mintákat használtunk díszítő motívumként a rajzolt technológia miatt. 10 – 15 minta közül lehet választani első sorban a virágos motívumok közül tudunk további alternatívákat mutatni.

Rajzolt esküvői meghívó – További információk

Meghívó árai:

Ára: 800 Ft.

Betűtípus kiválasztásához kattintson IDE!

A betűtípus kiválasztásánál kérjük vegyétek figyelembe, hogy a kiválasztott betűtípus befolyásolhatja az olvashatóságot. Ezért a javasolt betűtípus: Monotype Corsiva ( Csak a meghívó belső részének betűtípusát tudjuk módosítani! )

Megrendeléshez kérem kattintsatok IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!