Zsidó naptár készítése esetében, ezen a naptár típusunkon csak a zsidó ünnepek kerültek bejelölésre! pl.: Peszach! A hónapok héberül is fel vannak tüntetve! A naptárakat A4 – es és A3 – as méretben készítjük! A naptár felépítéséből adódóan minden naphoz kis megjegyzéseket is lehet fűzni!

Zsidó naptár készítése
Zsidó naptár minta oldal!

Zsidó naptár készítése esetén is a naptárhoz 12 db + 1 db kép szükségeltetik! Itt is lehetséges a 13. előlapi kép helyett index képet készíteni a naptár legjobb fotóiból ez esetben csak 12 képre van szükség! A naptár oldalait EPSON illetve HP fotópapírra nyomjuk! Karton hátlappal és átlátszó előlappal látjuk el! A naptárat fehér ikerfém spirálozással fogjuk össze! A képek kiválasztásánál javasoljuk a következőket szem előtt tartani: A naptár felépítéséből adódóan egy fektetett téglalapnyi helyünk lesz a képek elhelyezésére! Zsidó naptár készítése esetén is javasolt fektetett téglalap alakú fotókat felhasználni! Természetesen álló képeket is tudunk használni de ha nem lehet a képből vágni akkor jobb és bal oldalt lesz némi kihasználatlan terület! Kérésre az esetleges piros szemeket is javítani tudjuk!

Zsidó naptár készítése – további részletek

Külön kérésre a naptárat az év bármely hónapjától indítani tudjuk!

Külön kérésre a naptár napjaihoz a saját családi illetve egyéb eseményeket is fel tudjuk tüntetni. ( Kérje árajánlatunkat! )

Minden rendelésről e-mailban visszaigazolást küldünk! Az elkészült naptárakról értesítést küldünk! Ha nem tudja személyesen is átvenni a naptárakat akkor postán utánvéttel is el tudjuk küldeni Önnek! Várjuk mielőbbi megtisztelő érdeklődését!

Külön kérésre a naptár betűtípusát is meg tudjuk változtatni!

A naptár készülhet fehér matt vagy pedig fehér fényes fotópapírra. A papírok vastagsága 170g – os.

Postázás

Szükség esetén a naptárat(kat)  postázni is tudjuk! Két megoldás lehetséges! Előre utalás után postázzuk a naptárakat vagy pedig utánvéttel! Utánvét esetén a postásnál vagy pedig a postán történő átvételnél kell fizetni! MPL – es postával küldjük a naptárakat! Nem kell egész nap futárt vagy postást várni, ha nincsenek otthon a postás értesítőt hagy és a körzeti postájukon átvehetik a csomagot!

A naptárról további információk megtekintéséhez kattintson IDE!

Naptárrendelés indításához a képek feltöltéséhez kattintson IDE!

Esküvői meghívó mintáink megtekintéséhez kérem kattintson IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!