Zöld esküvői meghívó egy elegáns postai levél utánzatú meghívó. A vékony zöld karton összehajtva és kétszer ferdén megvágva tartja a meghívó szöveges részét. A meghívó elején két kis szív van kivágva és fehér szatén szalaggal van átkötve. A meghívó szövege összehajtott fehér papírlapra kerül. Az összehajtott külső részre kerül a pár neve. A meghívó több színben is tehát nem csak zöld színben rendelhető. A6 – os borítékban kényelmesen elfér. Mérete: 15 cm x 10,5 cm. Zöld színű boríték is rendelhető hozzá.

A zöld szín jelentése: természet megújulásának a kifejezője. A termékenységet és halhatatlanságot fejezi ki. A kereszténységben a halhatatlanság színe. Erények közül a reményt színe. A zöld színű meghívóhoz javasoljuk a zöld színű ültetőkártyát és vagy menükártyát melyet szintén zöld színű motívumokkal javasoljuk díszíteni. A fehér szín jelentése: A tisztaság, az egyszerűség jelképe, a keresztény hagyományban az öröm és a vigasság hordozója. Ezen kívül a béke és a jóakarat kifejezője. Tehát mindenképpen kijelenthetjük, hogy a zöld – fehér szín tökéletes választás egy esküvői meghívóhoz.

Papírok

A külső zöld levél a “CURIOUS, STARDREAM 120G” papírcsaládhoz tartozik ami még vagy harmincféle színben érhető el. Tehát aki ugyanezt a levelet sötétkékben szeretné az ha ezt a rendelésnél jelzi akkor természetesen abban a kiválasztott színben fogjuk elkészíteni a meghívót.

A belső a meghívó szövegét tartalmazó papír a “RIVES TRADITION 170G” – os papírcsaládhoz tartó kreatív papír.

Zöld esküvői meghívó
Zöld esküvői meghívó

Zöld esküvői meghívó – További információ

A betűtípus nagymértékben meghatározza a meghívó stílusát. Ezért a meghívó betűtípusának kiválasztásához kattintson IDE! A meghívón szereplő idézetnél vegyük figyelembe, hogy mennyi helyünk lesz rá a kép és a szöveg mellett. Az idézetek kiválasztásához kattintson IDE! 

Azonosító: ZOLDLEVEL

Ára: 550 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

Sima fehér borítékot adunk a meghívóhoz A6 – os méretűt. A borítékra 50 Ft. / db – ért nyomtatás is kérhető.

Gyártanak borítékot a zöld levél anyagából is! Ha a zöld levél anyagával egyező borítékot szeretne kérje árajánlatunkat.

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!