A vintage stílusú esküvők újra divatosak, amelyek jellegzetessége a romantikus dekoráció, a rengeteg csipke és a virágminták. Vintage esküvői meghívó a Webalbum Stúdió kínálatában: rendeljen tőlünk online!

vintage esküvői meghívó

Vintage esküvői meghívó a Webalbum Stúdiótól: miért érdemes tőlünk rendelni?

Többféle vintage esküvői meghívó

A vintage a régi időket idézi, ezt a nosztalgikus és romantikus hangulatot pedig a meghívókkal is erősíteni lehet. Oldalunkon az egyik legkedveltebb meghívó típus a kémcsöves esküvői meghívó, ami tökéletesen passzol egy ilyen menyegzőhöz. Azonban a kis dobozos esküvői meghívók is illenek a vintage témakörhöz. Csapatunkkal szívesen ajánljuk figyelmébe a csipkés és virág alakú meghívókat is, hiszen ezek a motívumok szorosan kapcsolódnak a vintage-hez.

Egyszerű meghívó rendelés online és személyesen

Stúdiónktól online és személyesen is tud meghívót rendelni a nagy napra. Az online rendelés nagyon egyszerűen működik: csupán ki kell töltenie kapcsolati oldalunkon űrlapunkat, mi pedig neki is látunk a minta elkészítésének. Online és fizikai mintát is küldünk Önnek, hogy személyesen is meggyőződhessen munkánk minőségéről.

Amennyiben Ön szívesebben rendel személyesen esküvői meghívót, annak sincs akadálya: stúdiónkban szívesen fogadjuk Önt nyitvatartási időben. Nyitvatartásunkat és pontos címünket megtalálja elérhetőségeink között. A személyes rendeléshez telefonos bejelentkezés is szükséges, hogy egy kényelmes időpontot tudjunk leegyeztetni a meghívó megtervezéséhez.

Mindez egyáltalán nem tart sokáig: a megrendelés beérkezését követő napokban elkészítjük a mintát, majd ezt elküldjük Önnek először online, ha pedig kéri külön, akkor postán is. Az Ön jóváhagyása után már csak a megfelelő darabszám elkészítése van hátra, így akár egy héten belül kézhez kaphatja a meghívócsomagot.

Meghívók egyedi kivitelezéssel

Ahány ifjú pár, annyiféle történet. Csapatunkkal szeretünk megismerkedni a különböző történetekkel és ezeket meghívók formájában visszaadni ügyfeleinknek. Nálunk garantáltan egyedi lesz a tervezés végeredménye, nemcsak vintage meghívók esetében. Szívesen meghallgatjuk az Ön elképzeléseit és ötleteit, de akkor is segítünk, ha még csak nagy vonalakban van elképzelése a saját tökéletes meghívójáról. Ilyenkor a személyes rendelést javasoljuk, hiszen bemutatótermünkben közösen találhatjuk ki, hogy milyen is legyen a végső változat.

Kiegészítők a vintage esküvői meghívó mellé

Ha Ön vintage egybekelést tervez, akkor Stúdiónkban azonos stílusban számos dekorációs elemet is meg tud rendelni, amelyek nem hiányozhatnak az eseményről. Ültetőkártyák, asztalszámok, esküvői menükártyák, ültetőtáblák és többek között meghívó borítékok is elérhetők kínálatunkban. Ha azonos díszítéssel, színkombinációval vagy mintával szeretné elkészítettni esküvője legfontosabb elemeit, akkor bátran forduljon hozzánk.

Esküvői meghívó vintage grafikával: ha Ön is vintage esküvői meghívót képzel el lakodalmára, akkor adja le rendelését még ma kapcsolati oldalunkon keresztül űrlapunk kitöltésével vagy telefonon!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!