Világoskék esküvői meghívó
Világoskék esküvői meghívó

Világoskék esküvői meghívó esetében egy széles dupla kivágású szívecskés szalaggal díszítettük. Maga a papír bézs színű melyre a szöveget sötétbarnával nyomtuk rá. Természetesen a betűtípus illetve a szívecskés szalag színe változtatható. Ezen típusnál a neveket egymás alá írjuk , hogy legyen helye a szalagnak. A szalag színe változtatható egyeztetés szerint. A szöveg színe szintén változtatható. Színes például bordó szín esetében a fehér matt papírt javasoljuk alapnak. Ezen típusnál nem javasoljuk a plusz díszítő mintákat mivel az már kicsit “sok” lenne és a kevesebb néha több elve nem tudna érvényesülni.

A kék színről néhány gondolat: A kék szín a végtelenség és a megnyugvás színe. Az uralkodók színe is mivel a hatalmuk égi eredetére utal.

A világoskék meghívó egy kapu a kreativitás és az elegancia világába. Ez a szín az égbolt tisztaságát és a nyitottság érzését hozza el, így ideális választás mindenféle rendezvény meghívójához. Legyen szó esküvőről, születésnapról vagy üzleti eseményről, a világoskék meghívó megtestesíti a finomságot és a stílust. A szín pszichológiája szerint a világoskék nyugtató hatású, így az ilyen meghívóval rendelkező eseményen a vendégek könnyedén ellazulnak és élvezik az alkalmat. A világoskék meghívó olyan, mint egy első benyomás, amely az esemény stílusát és hangulatát is kifejezi. Ezenkívül könnyen kombinálható más színekkel, például fehérrel vagy arannyal, így sokoldalúan alkalmazható az esemény témájától függően. Ne felejtsük el, hogy a meghívó az esemény előfutára, és a világoskék szín segít felkelti a vendégek érdeklődését és izgalmát. Tehát, ha stílusos és emlékezetes meghívót keresel, válassz világoskék színt, és engedd, hogy az elegancia és frissesség vezesse az esemény előkészületeit.

Világoskék esküvői meghívó – További információ

A meghívó betűtípusának kiválasztásához kérem kattintson IDE!

Díszítő elemek kiválasztásához kérem kattintson IDE!

Azonosító: VILÁGOSKÉK

Ára: 550 Ft. / Db. + Opcionálisan boríték

A meghívó rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!