Vicces esküvői meghívók esetében elsősorban a meghívó nyitó oldalára teszünk valamilyen vicces motívumot. A jelen mintában látható csak egy példa! A lényeg, hogy bármi lehet ami nem szokványos és poénos. Lolka Bolka rajzfilm figurától kezdve a kengyelfutó gyalog kakukkig bármi lehet amit csak a fantázia és a papír elbír.

Vicces esküvői meghívók
Vicces esküvői meghívók

Méret

A meghívó alapjául egy A4 – es méretű papír szolgál, melyet kétszer meghajtottunk. A felső és alsó harmad fele kerül levágásra. Összehajtott állapotban szabványos LA4 – es borítékban kényelmesen elfér!

Papír

A meghívónál használt papír neve “Rives Tradiition” 170g – os vastagságú kreatív papír.

Boríték

Sima fehér borítékot adunk a meghívóhoz. Rendelhető hozzá a meghívó papírjának anyagából is boríték! Kérjétek árajánlatunkat ez esetben! Külön kérésre a “sima” borítékra is tudunk vicces fotót illetve ábrát nyomtatni. Kérjetek erre árajánlatot az igény leírásával.

Szalag

Ez a meghívó alapból nincsen szatén szalaggal átkötve. De természetesen kérésre 6 mm – es szatén szalaggal át tudjuk kötni. Ez esetben a nyitó oldal elrendezésénél vagyunk egy kicsit kötöttek mivel nem szerencsés ha a szalag takarná a szöveget.

Vicces esküvői meghívók – További információk

A mókás elemek kiválasztásánál azért javasoljuk, hogy az egyik a férfira utaljon a másik pedig a hölgyre. Lehetséges az is , hogy a pár a saját karikatúráját helyezi el a nyitó oldalon a móka kedvéért. Az is egy lehetséges megoldás, hogy a pár által küldött két fotóra rakunk egy – egy effektet amitől például rajz vagy pedig festmény szerűen jelennek meg a portrék.

A betűtípus kiválasztásához kérlek kattints IDE!

A mintában látható betűtípus neve “Comic Sans MS”. Ha ez tetszik akkor a megrendelésnél írjátok be ezt a betűtípust.

Ha még nem választottál meghívó idézetet akkor az idézetek kiválasztásához kattints IDE!

Ha a meghívó szöveges részét még egy motívummal is szeretnéd díszíteni akkor tekintsd meg motívum galériánkat. A galéria  megtekintéséhez kattintson IDE!

Azonosító: VICCESM

Ára: 550 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

A meghívó megrendeléséhez kattintson IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!