Üvegcsés esküvői meghívók avagy meghívó egy kémcsőben! Az igen népszerű meghívó úgy készül, hogy A5 – ös méretű pausz tekercset teszünk egy parafa dugóval lezárt üvegfiolába, erre kerül rá az esküvői meghívó szövege, a háttérkép, vagy a saját fénykép, illetve a kiválasztott idézet. Minden meghívót egyénileg kiválasztott szalaggal és egyedileg készített kicsi kártyával szállítunk!

Üvegcsés esküvői meghívók

Üvegcsés esküvői meghívók

Üvegcsés esküvői meghívók további információ

Mint ahogy a fotón is látszik az üvegcsés meghívók esetében szinte nincsen olyan színösszeállítás amit ne lehetne elkészíteni!

Ha Lila a kedvenc szín

Akkor az A5 – ös pausz tekercsre egy lila színű mintát nyomunk. A kiválasztott betűtípust lila színnel nyomtatjuk. Majd a kis meghívó feliratú kártyát lila szalaggal fogjuk az üvegcséhez kötni.

Ha Zöld a kedvenc szín

Egy zöld színű mintát fogunk az üvegcsében elhelyezett pausz tekercsere nyomni. A kis meghívó feliratú kártyára is zöld színnel kerül a szöveg. Majd pedig fűzöld szatén szalaggal fogjuk hozzákötni az üvegcséhez.

Ha Pink a kedvenc szín

Akkor egy pink mintát viszünk végig a meghívó tetején vagy alján ahogy feltekerve majd a legjobban látszik! Pink színű betűket használunk és a meghívós kis kártyát pink színű szalaggal kötjük az üvegcséhez.

A hat és három mm – es szatén szalagok kombinálásával tovább tudjuk fokozni a színkavalkádot. Nagyon ütősen tud hatni egy 6 mm – es fűzöld szalag mellett egy 3 mm – es hófehér szatén szalag a megkötött masniban.

Azonosító: PAUSZUVEG

Ára: 650 Ft. / Db.

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!