Üvegcsés esküvői meghívók avagy meghívó egy kémcsőben! Az igen népszerű meghívó úgy készül, hogy A5 – ös méretű pausz tekercset teszünk egy parafa dugóval lezárt üvegfiolába, erre kerül rá az esküvői meghívó szövege, a háttérkép, vagy a saját fénykép, illetve a kiválasztott idézet. Minden meghívót egyénileg kiválasztott szalaggal és egyedileg készített kicsi kártyával szállítunk!

Üvegcsés esküvői meghívók
Üvegcsés esküvői meghívók

Az üvegcsés meghívók egy sor új lehetőséget nyitnak meg a dizájnban. Az üvegcsébe zárt meghívók nem csak a hagyományos papírral szemben állnak, hanem kreatív megközelítéssel egy tiszta és elegáns érzetet sugároznak. Az üvegcsében való prezentáció önmagában is egyedi és kifinomult.

A tiszta üvegcsében a meghívó részletei még értékesebbé válnak. A betűtípus, a szöveg és a díszítő elemek üvegen keresztül nézve egyfajta szűrőn át kapcsolódnak össze, létrehozva egy varázslatos és romantikus látványt. Az üvegcsés meghívók kiválóan alkalmasak arra, hogy az esküvői témához illeszkedő egyedi stílust hozzanak létre.

Üvegcsés esküvői meghívók – További információ

Mint ahogy a fotón is látszik az üvegcsés meghívók esetében szinte nincsen olyan színösszeállítás amit ne lehetne elkészíteni!

Ha Lila a kedvenc szín

Akkor az A5 – ös pausz tekercsre egy lila színű mintát nyomunk. A kiválasztott betűtípust lila színnel nyomtatjuk. Majd a kis meghívó feliratú kártyát lila szalaggal fogjuk az üvegcséhez kötni.

Ha Zöld a kedvenc szín

Egy zöld színű mintát fogunk az üvegcsében elhelyezett pausz tekercsere nyomni. A kis meghívó feliratú kártyára is zöld színnel kerül a szöveg. Majd pedig fűzöld szatén szalaggal fogjuk hozzákötni az üvegcséhez.

Ha Pink a kedvenc szín

Akkor egy pink mintát viszünk végig a meghívó tetején vagy alján ahogy feltekerve majd a legjobban látszik! Pink színű betűket használunk és a meghívós kis kártyát pink színű szalaggal kötjük az üvegcséhez.

A hat és három mm – es szatén szalagok kombinálásával tovább tudjuk fokozni a színkavalkádot. Nagyon ütősen tud hatni egy 6 mm – es fűzöld szalag mellett egy 3 mm – es hófehér szatén szalag a megkötött masniban.

Azonosító: PAUSZUVEG

Ára: 800 Ft. / Db.

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!