Ültetőtábla esküvőre, ezen esetben három nagy méretű asztal és egy főasztalra terveztünk. A3 – as méretű! A képen szereplő megoldás egy minta! Értelem szerűen bármilyen más elrendezést elkészítünk! Bézs vagy fehér kartonra készítjük, laminálva szállítjuk.

Ültetőtábla esküvőre
Ültetőtábla három nagy esküvői asztal és egy főasztal esetén

Az ültetőtábla nem csupán egy funkcionális elem, hanem egy olyan tervezési részlet, amely figyelemfelkeltő és egyben informatív is. Az “Ültetőtábla Esküvőre” koncepció azonnal üzenetet közvetít: itt minden ülőhely egyedi és fontos a párnak.

A személyre szabott ültetőtáblák segítenek a vendégeknek könnyedén megtalálni helyüket az esküvői asztaloknál. A kreatív helykiosztás nem csak a funkcionalitást erősíti, hanem egyúttal egyedi stílust és személyes érintettséget is hozzáad az ünnepi környezethez.

Az ültetőtábla lehetőséget teremt az egyedi dizájnra és kreatív kifejezésmódra. A választott színek, betűtípusok és díszítő elemek mind tükrözik az ifjú pár stílusát és az esküvő témáját. A természetesen elrendezett ülőhelyek a vendégek számára azonnal átadják a rendezvény hangulatát és szellemiségét.

Az ültetőtábls egy kreatív és funkcionális megoldás, amely szorosabb kapcsolatot teremt az ifjú pár, a vendégek és maga az esemény között. A helyszín személyességét és stílusát erősíti, és már az elején elkalauzolja a vendégeket egy olyan esküvői élménybe, ahol minden részlet számít, és az ültetőtábla összeköti a szeretet és boldogság szálait.

Ültetőtábla esküvőre – További információ

Azonosító: UT01

Ára: 3500 Ft. / Db.

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!