Tengerparti esküvői meghívó egy nyári hangulatot árasztó négyzet alakú meghívó. A víz fodrait utánzó hullám kartonra rögzítjük a kinyitható meghívót melyet kívül kagyló belül a tenger homokja díszít. Mérete: 14 cm x 14 cm

Tengerparti esküvői meghívó
Tengerparti esküvői meghívó

Üdvözlünk a tengerparti esküvők varázslatos világában, ahol a sós tenger illata és a homokos partok romantikája összetalálkozik az örök szerelemmel. Az esküvői meghívó nem csupán egy értesítés, hanem egy utazás kezdete a tenger színes és izgalmas világában.

A meghívó első pillantásra magával ragad minket a mélykék tónusok és a homokszínű hátterek eleganciájával. Az óceán szellője és a habok lágy ölelését idéző papír mintha elhozná a tenger zúgását. Az apró kagylók és homokszemek díszítik a meghívót, emlékeztetve bennünket arra, hogy a tengerpart az örök szerelem színtere.

A meghívó szövege maga egy romantikus tengeri történet, ahol a hullámok mesélnek a két szív közötti szerelméről. A szöveg hangulata olyan, mintha a tengeri szél hozná el hozzánk a boldogság és a szerelem hírét. Az esküvő időpontja és helyszíne csábítóan szövi be a vendégeket az óceán romantikus világába.

Az esküvői meghívó részletes információkat nyújt a szertartás és az ünnepi fogadás helyszínéről, kiegészítve az idilli tengerparti környezet részleteivel. Az aprólékosan kidolgozott tengeri motívumok és a különleges tipográfiák mind azt sugallják, hogy ez az esküvő egy különleges élmény lesz, ahol a tenger szépsége összefonódik a szerelmesek boldogságával.

Az esküvői meghívó nem csupán egy egyszerű tájékoztatás, hanem egy utazás kezdetét jelzi a szerelem partjain. A tengerparti esküvői meghívóval a menyasszony és vőlegény kifejezik azt a vágyukat, hogy a vendégekkel együtt ünnepeljék szerelmüket a tenger romantikus ölelésében.

A tengerparti esküvői meghívók egy csodálatos kezdetet ígérnek az ifjú pár számára, egy olyan életre szóló kaland kezdetét, melynek minden pillanata édesen sós lesz, mint a tengeri szellő csókja.

Tengerparti esküvői meghívó – további információ

Azonosító: TENGERP

Ára: 650 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

A meghívó betűtípusának kiválasztásához kérem kattintson IDE!

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!