Téli esküvői meghívó esetén a tél színeiből merítettünk ihletet a meghívó színvilágának összeállításakor. A tél legfőbb színe a fehér ezért ezt a színt választottuk alapul.

Téli esküvői meghívó
Téli esküvői meghívó – gyűrűs mintával

A szikrázó ezüst és a kék színt pedig díszítőül mivel mindkét szín alap színe egy téli tájnak. A végeredmény egy elegáns meghívó ami illeszkedik a tél hangulatához és mégis vidám. Természetesen a gyűrű motívum cserélhető illetve a szalag is amivel a meghívót átkötöttük. Ha más színű szalagot szeretne az is lehetséges! Kedvenc szalagos oldalunkról ha elküldi a szalag azonosítóját akkor rövid idő alatt beszerezzük! A meghívó borítékjára tetszés szerinti szöveget tudunk nyomtatni. Meglepetésként lehet például : Kellemes Karácsonyi Ünnepek felirat.

Téli esküvői meghívó
Téli esküvői meghívó – szívecskés mintával

Aki megkapja először azt fogja hinni , hogy egy üdvözlőlap és amikor kinyitja és elolvassa fog rájönni, hogy meghívták az esküvőre. A díszítő elemeket lehet más irányba is elvinni. Például bal alsó sarokban egy adventi koszorút helyezünk el és piros szalaggal kötjük át a meghívót. De lehet a minta hóember és vagy kis csizmák a kandalló felett bármi ami a szeretet ünnepére utal.

Szalagok

Ezen meghívónkhoz a téli hangulat miatt a világoskék, sötétkék vagy pedig a türkizkék színű szalagot javasoljuk!

Minták és motívumok

A gyűrűs és a szívecskés motívum helyett lehet bármi más amit Ti elképzeltek és megy a téli hangulathoz. Lehet egy hópihe vagy egy látványos díszgömb stb.

Boríték

Alapból sima fehér borítékot adunk a meghívóhoz. De rendelhettek a hatás fokozására csillogós fehér vagy pedig világoskék, sötétkék borítékot is a meghívóhoz. Kérjétek boríték árajánlatunkat!

Kiegészítők

Ugyanezen mintákkal az ültető és menükártyákat is el tudjuk készíteni!

Téli meghívó – További információk

Új Téli meghívó csomag ajánlatunk megtekintéséhez kattintson IDE!

A téli meghívó betűtípusának kiválasztásához kérem kattintson IDE!

Díszítő elemek kiválasztásához kérem kattintson IDE!

Azonosító: TELIMEGHIVOGYURUS

Azonosító: TELIMEGHIVOSZIVECSKES

Ára: 550 Ft. / Db. + Opcionálisan boríték

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!