Tekercses esküvői meghívó zöld színben. Az A5 – ös méretű pausz lapra nyomjuk a képen is látható meghívó mintáját illetve az idézetet és a meghívó szövegét. A pausz papírról annyit kell tudni, hogy áttetsző tört fehér színű papír melynek csak az egyik oldalára tudunk nyomni. A tekercset szalaggal átkötjük mely egy kis meghívó feliratú kártyácskát is tart. Ennél a meghívónál a mint az oldal felső részének egyharmadát foglalja el. Az idézet a két név és a meghívó szövege ez alá kerül elrendezésre. Négy maximum hat soros idézetet javaslunk hozzá. A minta azért került a felső részben mert így feltekerve is nagyon jól látszik. Ezt a meghívó típust általában személyesen szokták átadni. Azonban ha mégis postázni kellene akkor A4 – es méretben kinyomjuk és kétszer meghajtva szintén szalaggal átkötve már belefér egy postázható szabvány postai borítékba.

Tekercses esküvői meghívó
Zöld tekercs esküvői meghívó

Papír

A tekercs 90g – os áttetsző papírra készül.

A zöld színnel kapcsolatosan néhány gondolat:  A zöld szín a természet színe! A biztonságot a harmóniát és a fejlődést szimbolizálja első sorban. Úgy vélem tehát, hogy a zöld színt bátran ajánlhatom a meghívóhoz! Természetesen ezt a típusú meghívót bármilyen más színben is el tudjuk készíteni egyeztetés után. Zöld szín jelentésérők ha részletesen szeretne olvasni akkor ( színek jelentése cikkre navigál ) kattintson IDE! 

Tekercses esküvői meghívó zöld inda mintás motívumához más mintát már nem javaslunk. Ami még illik hozzá adott esetben a pár közös fotója illetve a gyűrűk fotója. Lehetséges zöld színvilágú képpel, fotóval is díszíteni a meghívót de az esetben azt nem biztos, hogy el tudjuk helyezni a meghívó alján vagy tetején. Így a kiterítve látszólag tetszetős minta feltekert állapotban kevésbé fog mutatni. A fenti dizájnt az ültetőkártyán, menükártyán, ültető táblán is végig tudjuk vezetni. Ültetőkártya esetében felül visszük végig a mintát.

Tekercses esküvői meghívó – További információ

A meghívó betűtípusának kiválasztásához kérem kattintson IDE!

Rendelési azonosító: ZOLDTEK

Ára: 390 Ft. / Db.

A meghívó rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!