A meghívó szövegét gyöngyház színű papírra nyomjuk ( enyhén csillogós ) és feltekerjük szatén szalaggal megkötjük. Tekercses esküvői meghívó papír tasakban esetében a feltekert meghívót pedig egy egyedi formájú papír tasakba helyezzük amelyen a pár neve szerepel. Egyedi mintával díszíthető tetszőleges szatén szalaggal átkötjük. Mérete: 15 cm x 9 cm x 2 cm

Tekercses esküvői meghívó papír tasakban
esküvői meghívó papír tasakban

Tekercses esküvői meghívó papír tasakban bemutatása

A papírtasakban elhelyezett meghívót tartalmazó tekercs A5 – ös méretű. A papírtasak 170g – os papírból készül melynek a színe opcionálisan kiválasztható. Általában a tört fehér és a halvány bézs szín amit a tasak színének javasolni tudunk. Lehetséges lenne akár rózsaszín tasak is de az elnyomná az összes többi mintát és a kiválasztott szalagot. A belső tekercs papírvastagsága 120g – os. A belső tekercsre mivel nem áttetsző mint a pauszpapír lehetséges a két oldalas nyomtatás. Az első oldalra kerül a pár neve és a megkötött masni. A másik oldalon az opcionálisan kiválasztott minta szerepel. A tekercset is szatén szalaggal kötjük át. A mellékelt fotón egy lila – fekete színvilágú változat látható párizsi hangulatban “Eiffel” torony fotó díszítéssel.

Ennél a meghívó változatnál is a variációk száma szinte végtelen. Javasolt azonban úgy gondolkodni a rendelésnél, hogy ha például ragaszkodunk a lila szalaghoz akkor ahhoz illő színű mintát és betűszínt válasszunk. A fenti példánkban a fekete színű toronyhoz illett a fekete betűszíni amit “feldobott” a lila szalag kombináció.

A tekercses formátum lehetővé teszi, hogy a meghívó egyedi és kreatív legyen. A papír tasak pedig nemcsak védelmet nyújt a meghívónak, hanem izgalmasan rejtélyessé is teszi az ajándékot. A felbontás pillanata izgalmas és emlékezetes élményt nyújt, ahogy a vendégek kibontják a tasakot és felfedezik a tekercselés mögött rejlő részleteket.

Ezek a meghívók nemcsak szépek és egyediek, hanem a párok stílusát és személyiségét is tükrözik. A tekercses esküvői meghívó papír tasakban olyan koncepciót teremt, amely már a meghívás pillanatában elindítja az esküvői hangulatot. Így a meghívottak már előre izgatottan várnak az eseményre, és egyúttal megérzik a párok szeretetét és odafigyelését az apró részletek iránt.

Többféle színű papírból is el tudjuk készíteni a tekercset tartó papír tasakot. Pl.: halvány bézs, fehér stb.

Tekercses esküvői meghívó papír tasakban – További információ

A meghívó betűtípusának kiválasztásához kérem kattintson IDE!

Díszítő elemek kiválasztásához kérem kattintson IDE!

Azonosító: TEKGYP

Ára: 800 Ft. / Db.

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!