Bordó tasakos esküvői meghívó esetében – elegáns mélybordó színű tasakba csúsztatjuk a kétszer hajtott esküvői meghívót. A kilátszó meghívón pedig jól látszik a “meghívó” felirat. Bordó szatén szalaggal kötjük át. Szabványos A6 – os borítékba pont belefér. Többféle színben rendelhető egyeztetés szerint!

Bordó tasakos esküvői meghívó
Bordó tasakos esküvői meghívó
Bordó tasakos esküvői meghívó

Papír

A meghívónál kétféle papírt használtunk! A külső papír amiből a tasak készült, sötétbordó 120g – os Corious nevezetű papír! Többféle színben létezik! A beszerezhető papírok színskáláját IDE kattintva tudják megtekinteni! Többféle színes papírból is rendelhető a meghívó! ) A második papír egy 170g – os tört fehér papír. Erre nyomtattuk a meghívó szöveges részét illetve a mintát.

Méret

Bordó tasak mérete: 10,5 cm x 16 cm. A belső kétszer hajtott, meghívó szövegét tartalmazó rész kinyitott mérete pedig: 27 cm x 15 cm.

Díszítő minta

A meghívó belső illetve külső részére pedig egy indamintás motívumot nyomtattunk. Külön kérésre ettől el tudunk térni. Ha a tasak színe módosul akkor a minta színét is a tasak színéhez tudjuk igazítani. Két tasak esetén pedig kék mintával díszítjük a belső részt.

Szatén szalag

A meghívót tartalmazó tasakot bordó 6 mm – es szatén szalaggal kötöttük át! A szalag színe opcionális.

A bordó tasakhoz tehát akár 6 mm – es fehér szalagot is tudunk használni.

Boríték

Alap esetben a meghívóhoz sima fehér A6 – os méretű borítékot adunk! Amennyiben a meghívó tasakjának színével megegyező anyagú borítékot szeretne rendelni hozzá, kérje árajánlatunkat!

Bordó tasakos esküvői meghívó – további információk

Azonosító: TASEM

A választható betűtípusok megtekintéséhez kattintson IDE!

A mintán látható betűtípus neve: Tagettes

Ára: 800 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!