Szívecskés szalaggal átkötött esküvői meghívó esetében az A4 – es méretű kétszer egymásra hajtott esküvői meghívó egy 5 cm széles szívvel díszített övet kap. A meghívó övének színei választhatóak. A meghívó LA4 – es borítékba kényelmesen elfér. Belső minta és szöveg egyeztetés szerint. Mérete: 21 cm x 10,5 cm

Szívecskés szalaggal átkötött esküvői meghívó
Szívecskés szalaggal átkötött esküvői meghívó

A szívecskés szalaggal díszített meghívó egy érzékeny és játékos érintést visz az esküvői témába. A szívek szimbolizálják a szeretetet és az egységet, és így tökéletes választás az esküvői meghívó kiegészítéséhez. A szalag pedig egy szép keretet alkot, emelve a meghívó vizuális vonzerejét.

Az ilyen meghívók nem csak a szemnek, hanem az érzékeknek is különleges élményt nyújtanak. Az érintés és a látvány együttesen hozzájárulnak az esküvői hangulat kialakításához, megidézve a romantika és boldogság érzését. A szívecskés szalag olyan részlet, amely az ifjú pár személyes stílusát is kifejezi, teret adva az egyediségnek.

Ezenkívül, a szívecskés szalaggal átkötött meghívók izgalmas lehetőséget teremtenek az esküvői témával való játékra. A szalag színe és a szívek elrendezése változatos stílusokban kifejezhető, lehetővé téve az ifjú pár számára, hogy a saját ízlésük szerint testre szabhassák a meghívót.

Az esküvői meghívók a nagy nap előfutárai, és a szívecskés szalaggal átkötött változatok a szeretet és boldogság hangulatát sugározzák. A szív alakú részletek és a gondosan megválasztott szalagok együttesen teremtenek egy varázslatos bevezetést az esküvői készülődésbe, egy kis romantika és stílusos előzetes ízelítőként azoknak, akiket az ifjú pár meghív a szerelem ünnepére.

Szívecskés szalaggal átkötött esküvői meghívó – További információ

Azonosító: OVESM

A meghívó betűtípusának kiválasztásához kérem kattintson IDE!

Díszítő elemek kiválasztásához kérem kattintson IDE!

Ára: 550 Ft. / Db. + Opcionálisan boríték

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!