Szirom alakú esküvői meghívó – varázslatos részletek az esküvőd számára.

Az esküvői meghívó az első benyomást adja az esküvőd hangulatáról és stílusáról. Ha egyedi és emlékezetes megoldást keresel, a szirom alakú meghívó tökéletes választás lehet. Ezek a varázslatos meghívók gyönyörűségükkel és részleteikkel garantáltan lenyűgözik a vendégeket.

A szirom alakú meghívók különlegességükkel azonnal magukra vonzzák a figyelmet. Ahogy a vendégek kézhez veszik őket, azonnal egy romantikus és mesés hangulatot teremtenek. A szirom formája a szépséget és a törékenységet jelképezi, így tökéletesen passzol az esküvői témához.

Ezek a meghívók számtalan lehetőséget kínálnak a személyre szabásra. Választhatod a kedvenc színeidet, díszítéseket, és akár a meghívóra nyomtatható szöveget is. Egyedi stílusodat és ízlésedet tükrözheted benne, így a vendégek már a meghívó alapján képet kaphatnak az esküvőd hangulatáról.

Emellett a szirom alakú meghívók egyedi élményt is nyújtanak. Amikor a vendégek megnyitják a meghívót, szinte érezhetik a sziromok finom tapintását. Ez az apró részlet az esküvő előtt már az izgalmat és várakozást is felkelti, és a vendégeknek a különleges eseményre való készülődést idézi fel.

A szirom alakú meghívók igazi figyelemfelkeltők, amelyek emlékezetessé teszik az esküvőd. Az elegancia és romantika, amit sugároznak, garantáltan örök emlék marad mindenki számára. Az esküvői meghívók a rendezvények első benyomását adják, ezért érdemes különleges figyelmet fordítani rájuk.

Ha szeretnéd, hogy az esküvőd minden részlete tökéletes legyen, ne hagyd ki a szirom alakú meghívókat. Ezek a varázslatos részletek garantáltan emlékezetessé teszik az esküvődet, és a vendégek szívében örök nyomot hagynak.

Szirom alakú esküvői meghívó
Szirom alakú esküvői meghívó színkombinációk
Szirom alakú esküvői meghívó
Szatén szalaggal átkötve, színválasztás igény szerint

A meghívó szövegét egy kocka alakú harmonika szerűen összehajtott belső lapra tudjuk nyomni. Barna fehér és zöld fehér illetve zöld barna változat látható a fotón. Összecsukott állapotban szatén szalaggal átkötve szállítjuk. Ezen kívül még bordó – zöld – barna – fehér világosbarna színekből is össze tudjuk állítani. Mérete összehajtva: 10,5 x 10,5 cm. Egyféle színen is rendelhető!

Szirom alakú esküvői meghívó – További információ

Azonosító: SZIROMZF

Ára két színben: 900 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

Ára egy színben: 700 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

A rendelésnél a megjegyzés rovatban írják meg a kívánt színkombinációt!

A betűtípusok megtekintéséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!