Színes pausz tekercses esküvői meghívó esetében pl.: narancs, zöld, lila A5 – ös méretű pausz lapra kerül a meghívó mintája hozzá illő szatén szalaggal van átkötve.  Fontos megjegyezni, hogy ennél a meghívó típusnál az egyszerűbb pl.: vonalas vagy rajzolt motívumok az előnyösebbek.

A tekercses meghívók azonnal magukkal ragadják az eleganciát és az izgalmat. A hagyományos formától eltérően a tekercses kialakítás egy különleges érzetet nyújt, amely már az első pillantásra elvarázsolja a meghívottakat. A színes pausz csak fokozza ezt a hatást, és különleges stílust kölcsönöz a meghívóknak.

Színes pausz tekercses meghívók
Színes tekercses meghívók

Az élénk színek választása egy esküvői meghívó tervezésében rendkívül hatásos lehet. Ezen meghívók kiváló lehetőséget kínálnak az ifjú párnak a saját stílusuk és a rendezvény témájának kifejezésére. A színek lehetnek szó szerint ragyogóak és élénkek, vagy éppen finoman elegánsak, attól függően, hogy milyen benyomást szeretnének kelteni.

A pausz tekercses meghívók tervezésekor a kreativitás szárnyalhat. A formátum lehetővé teszi a részletek játékos elhelyezését, a betűtípusok és díszítő elemek szabad elhelyezését, amelyek egyedivé teszik a meghívókat. Virágok, szalagok, vagy akár apró, színes gyöngyök mind hozzájárulhatnak a meghívók kreatív megjelenéséhez.

Az anyagminőség is kiemelkedő fontosságú a pausz tekercses meghívóknál. Magas minőségű papír, esetleg pergamen, biztosítja a tekercs rugalmasságát és tartósságát. A sima felületű papírok segítik a színek ragyogását, és kényeztetik az érintést.

Ezek a meghívók nem csupán az információt közvetítik, hanem az esküvői élmény részévé is teszik a meghívottakat. A színes pausz tekercses esküvői meghívók egyedi koncepciójukkal egy emlékezetes utazást kezdenek el az esküvői hangulat világába. Az élénk színek, a kreatív design és a tekercses formátum együtt teszi az esküvői meghívókat egyedülállóvá és kifejezővé. Az ifjú pár személyiségét és kreativitását tükrözve ezek a meghívók már az elejétől fogva különlegessé teszik a nagy napot.

Színes pausz tekercses esküvői meghívó – További információ

Azonosító: SZINESTEK

Ára: 450 Ft. / DB.

A rendeléséhez kérem kattintson IDE ( Rendelésnél kérjük adják meg a meghívó színét! )

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!