Színes nonfiguratív mintájú esküvői meghívó mely esetében a meghívó alapját képező színes kartonra helyezzük a meghívó szövegét, tetszés szerint változtatható szatén szalaggal díszítjük. A meghívó mintáját egyeztetés szerint tudjuk változtatni! A meghívó mérete LA4 – es ami ( 21 cm x 10,5 cm ) Kérjük jelezze milyen színváltozatban szeretné a meghívókat! Rendelésnél jelezze, hogy milyen színű kartonra szeretné a meghívót. Illetve milyen szalagot képzelt el hozzá! A háttér karton lehet: fekete, fehér , zöld , lila , rózsaszín stb. Maga a papír amire a meghívó kerül lehet: bézs vagy fehér. Opcionálisan hozzá illő borítékot is tudunk ajánlani hozzá. A minta lehet akár hozott is vagy pedig a javasolt galériánkból kérjük kiválasztani. Hozott kép esetén kérem figyeljünk a felbontásra! Minden esetben az elektronikus e-mail – ben küldött demó demó jóváhagyása után elkészítünk egy fizikai első példányt. A fizikai első példányt kérésre postán is elküldjük.

Színes mintájú esküvői meghívó
Színes mintájú esküvői meghívó

Az esküvői meghívók tervezése során a párok számára kínálkozik egy fantasztikus lehetőség arra, hogy kifejezzék egyéniségüket és az esküvőjük stílusát. A színes minták ebben a tekintetben kiváló választásnak bizonyulnak, mivel sokszínűségükkel és élénk színeikkel azonnal megragadják a figyelmet.

A különböző színkombinációk lehetővé teszik, hogy a pár harmonizálja az esküvői dekorációt és az egész esemény atmoszféráját. Legyen szó romantikus pasztell árnyalatokról vagy merész és élénk színekről, a színes mintájú meghívók segítenek kifejezni az esküvő egyedi hangulatát.

A virágos minták romantikus és idilli érzetet hozhatnak létre, míg az absztrakt formák és geometriai minták modern és vagány stílust kölcsönöznek az eseménynek. A színes minták nemcsak az első benyomást befolyásolják, hanem a meghívottak számára is elénk tárják az esküvő hangulatát és témáját.

Színes mintájú esküvői meghívó – További információk

A betűtípus kiválasztásához kérlek kattints IDE!

Ha még nem választottál meghívó idézetet akkor az idézetek kiválasztásához kattints IDE!

Ha a meghívó szöveges részét még egy motívummal is szeretnéd díszíteni akkor tekintsd meg motívum galériánkat. A galéria  megtekintéséhez kattintson IDE!

Azonosító: SZKEO

Ára: 800 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

A meghívó megrendeléséhez kattintson IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!