Szalvétagyűrű – egy esküvőn minden apró részletnek tökéletesnek kell lennie! Ezért a szalvétákat se felejtsük ki az ünnepi díszből! Többféle színben akár monogram kivágással is el tudjuk készíteni a szalvétagyűrűket! Rendelésnél a darabszámot és a színt is kérjük megadni!

Szalvétagyűrű
Szalvétagyűrű
szalvetagyuru_2_

A szalvétagyűrű nem csak egy praktikus asztali kiegészítő, hanem egy kis stílusos ékszerdarab, amely feldobja az asztali terítéket és egyúttal személyessé teszi az eseményt. Ezek a kis gyűrűk nem csupán a szalvétát tartják össze, hanem egyúttal eleganciát és gondosságot is hoznak az asztalra.

A szalvétagyűrűk sokféle anyagból és stílusban elérhetők, így könnyen illeszthetők bármilyen esemény tematikájához. Az elegáns arany vagy ezüst színű szalvétagyűrűk például exkluzív és klasszikus érzetet kölcsönöznek az asztali terítéknek, míg a fa vagy kötött anyagból készült gyűrűk természetes és bohém atmoszférát teremtenek.

Szalvétagyűrűk nem csak esztétikailag vonzzák a tekintetet, hanem személyessé is teszik az asztalt. Egyedi gravírozással vagy névtábla elhelyezésével a szalvétagyűrű egyfajta üdvözlője lehet minden vendégnek, személyre szabva az asztali elrendezést és köszöntve a résztvevőket.

Az esküvői szalvétagyűrűk különleges szerepet játszanak az eseményen. A kiválasztott anyagok és formák segítenek a dekorációban, miközben a személyes érintettségük segít kiemelni a házasulandók saját stílusát. Az esküvői szalvétagyűrűk egyúttal kis ajándékként is szolgálhatnak a vendégek számára, akik emlékezetes kiegészítőként tarthatják meg őket.

Végül, a szalvétagyűrűk praktikus szerepet is betöltenek. Segítenek megőrizni az asztali rendet, miközben a gyönyörű kialakításuk tovább fokozza az esemény eleganciáját. Tehát, legyen szó esküvőről, ünnepi vacsoráról vagy bármilyen különleges alkalmazásról, a szalvétagyűrűk nemcsak funkcionálisak, hanem stílusos kiegészítőként is megállják a helyüket az asztalon.

Szalvétagyűrű – További információ

Azonosító: SZALVGY

Ára: 250 Ft. / Db.

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!