Saját fényképes naptár készítése egyik legjobb karácsonyi ajándék ötlet! És ezt a feladatot cégünk nagy tapasztalattal megoldja Ön helyett! Kérem tekintse meg naptár választékunkat!

Naptár típusaink röviden: Asztali naptárak mely kis helyen elfér praktikus ajándék ha nincs falfelület ahová a naptárat fel lehetne akasztani! Névnapos és névnap nélküli változatban készítjük! Mérete: A5 – ös méretű! Fali naptárak melyeket a falra tudunk akasztani! Névnapos melyen a névnapok is megtalálhatóak. Jegyzetelős melynél a napokhoz apró bejegyzéseket lehet írni. Névnap nélküli naptárak melynél a képek dominálnak leginkább. Zsidó naptárak melynél a zsidó ünnepek kerültek kiemelésre. Kártya naptárak melyhez mindösszesen csak egy kép szükségeltetik és zsebben is elfér! Poszter naptárak melyekhez szintén elég egy vagy két kép, ezen naptárain víz állóak mert laminálva vannak és a konyhába roppant praktikus.

Naptárainkat fényes és matt HP vagy EPSON fotópapírra készítjük!
12 + 1 lapos asztali változat, fekvő képpel, névnapokkal minta!

Minden Saját fényképes naptár fehér ikerfém spirálozással fogjuk össze! A naptár lapjait karton hátlap és víztiszta fólia fogja közre. A fali naptárakat fehér akasztóval lehet a falra akasztani! Az egy lapos poszter naptárakat pedig műanyag akasztóval! Az asztali naptárakhoz karton naptár tartót adunk!

A naptár képeinek kiválasztásához is szeretnénk néhány tanácsot adni! Tehát a képeket általában fekvő formátumút válasszunk kivéve például a kétképes poszter naptár mert ott az álló kép érvényesül jobban! Álló és fekvő képeket egyaránt be tudunk illeszteni a naptárakba de az álló képeknél figyelembe kell venni, hogy adott esetben jobb és bal oldalt üres részek maradhatnak amit a fotó nem tud feltölteni! A képek méretével kapcsolatosan azt tudjuk érthetően javasolni, hogy legalább az átlagos monitor képernyő felét nagyítás nélkül kitöltő képeket töltsön fel! ( A másik végletnek sincs értelme pl.: 40 MB – os TIF! ) Lehetőség szerint válasszunk kontrasztos és jó megvilágítású képeket! Értelem szerűen lehet olyan kép ami a téma miatt rossz minőségben is nagyon jó! Ezt értelem szerűen nem tudhatjuk!

További információkhoz például árain megtekintéséhez kattintson IDE!

Naptár képeinek feltöltéséhez a megrendelés indításához kattintson IDE!

Esküvői meghívó ajánlatunk megtekintéséhet kattintson IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!