z esküvői meghívó nem csupán egy információs eszköz, hanem az esemény lelkének és stílusának előszobája. A romantikus meghívó, ebben a kontextusban, mintegy szerelmes történet első fejezete, mely már a kezdetektől fogva érzelmeket és várakozást kelt. Ahogy kinyitjuk, érezzük a szívverést a papíron és a szerelem finom rezdüléseit a részletekben.

A romantikus meghívók tervezésekor a puhaság, a kifinomultság és az érzelmi mélység az irányvonal. A pasztellszínek, például púderrózsaszín vagy krémszín, gyakran dominálnak, és azok a díszítő elemek, melyek a szív, a virágok vagy az íves betűk formájában jelennek meg, mind a romantikát erősítik.

A papírválasztás is kiemelt jelentőséggel bír. A selymes tapintású, dúsabb anyagok, mint például a dús textúrájú karton, tovább növelik a romantikus meghívók érzékeny jellegét. Az érintés finom összhangban van a meghívó külső dizájnjával és a romantikus témával.

A romantikus meghívók tervezésekor a betűtípus is kulcsszerepet kap. A díszes, ívelt vagy kalligrafikus betűk eleganciát és kifinomultságot sugallnak, miközben a szöveg romantikus üzenete még inkább kiemelkedik. Az apró részletek gondos kidolgozása, a grafikai elemek harmonikus elrendezése mind azt a célt szolgálják, hogy a meghívó már önmagában is meséljen egy romantikus történetet.

A romantikus meghívó nem csak szavakkal, hanem azok nélkül is beszél. Az esetlegesen hozzáadott díszítő elemek, mint például szalagok, gyöngyök vagy apró csipkék, tovább növelik a romantikus atmoszférát. Ezek a kiegészítők hozzájárulnak ahhoz, hogy a meghívó ne csak egy információs lap legyen, hanem egy kis műalkotás, ami magában hordozza az esküvő hangulatát.

Romantikus meghívó
Romantikus meghívó

Romantikus meghívó esetében a meghívó két visszahajtott oldalán helyezzük a fotón látható mintát illetve az esetlegesen kiválasztott más képet illetve a pár nevét. Kinyitva a meghívót a felső részen helyezzük el a kiválasztott idézetet. Az alsó részen kiegészítő információk pl.: Értesítési cím vagy a részvételi szándék visszajelzésének határ ideje szerepelhet.

Romantikus meghívó – További információk

A betűtípus kiválasztásához kérlek kattints IDE!

Ha még nem választottál meghívó idézetet akkor az idézetek kiválasztásához kattints IDE!

Ha a meghívó szöveges részét még egy motívummal is szeretnéd díszíteni akkor tekintsd meg motívum galériánkat. A galéria  megtekintéséhez kattintson IDE!

Azonosító: ROMANTIKUS

Ára: 550 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

A meghívó megrendeléséhez kattintson IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!