Poszter naptárkészítés
Poszter naptárkészítés

Poszter naptárkészítés esetén a naptárakat A4  vagy A3 – as méretű matt fotópapírra készítjük! A kinyomott lapot lamináljuk amitől az vízhatlanná válik! Konyhai körülménye közé különösen ajánlott mivel mosható ha adott esetben ráfröccsenne valami. A naptárat a hátulján lévő műanyag akasztónál fogva lehet a falra akasztani! Poszter naptár készítés esetében a naptár képeit ellenőrizzük és kérésre a piros szemeket javítjuk! Az álló kép a két képes változat esetén különösen javasolt mert bár a fekvő képet is el tudjuk helyezni de ha nem lehet a képből vágni akkor nagyon kicsire össze kell nyomni a rendelkezésre álló helyhez képest! Egy képes változat esetén lehetőség van arra, hogy négy egyforma méretű képet rakjunk be egy helyett! Ez általában portré fotóknál tud jól kinézni! Ha bármilyen elképzelése van írja le bátran, minden esetben válaszolunk a megvalósíthatósággal kapcsolatosan!

Poszter naptárkészítés – részletek

Milyen fotókat javaslunk?

Mint ahogy a mintán is látható a fektetett kép az mindenképpen jobban tud érvényesülni. Természetesen ha van egy jó álló kép de a kép fele a kék eget tartalmazza akkor az megvágható úgy, hogy fektetett képként is meg fogja állni a helyét. Ha viszont egy olyan álló fotó van amin egy vagy több olyan személy látható aki(k) kitöltik a fotót azt nem lehet jól megvágni, mert jön a dilemma, hogy a keze vagy a lába hiányozzon e az illetőnek.

Akasztó

Ezen naptárakat egy műanyag akasztóval látjuk el amely segítségével mint egy képet akár egy darab pici szögre is fel lehet akasztani. Ha erre nincs szükség az sem gond mert kb.: 1 mm – vastag az akasztó része.

Postázás

külön kérésre a naptárakat postázni is tudjuk! Utánvéttel vagy előre utalás után sima csomagként. MPL – es posta, ha nincsenek otthon a postás értesítőt hagy és a csomagot a körzeti postájukon át tudják venni!

Naptár készítéssel kapcsolatos további információkhoz kattintson IDE!

Esküvői meghívó mintáink megtekintéséhez kérem kattintson IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!