Egyedi poháralátét készítés – bármilyen rendezvényre igen látványos ha a vendégeit egy egyedi alátéttel köszönti. Az alátétek mérete 10 cm – átmérőjű. Rendelhető kocka vagy kör alakban. Külön kérésre lamináljuk! Több színű papírra is rendelhető pl.: fehér matt vagy bézs matt. A minta tetszés szerint változtatható illetve saját fotóval is kérhető.

Poháralátét készítés

Poháralátét készítés

poharalatet6_

A laminálás folyamán a két oldalára vékony műanyag réteget olvasztunk így az vízállóvá válik. Az oldalon szereplő formáktól el tudunk térni! Tehát háromszög vagy hullámos szélű formát is el tudunk készíteni. A minta kiválasztásánál ügyeljünk arra, hogy az ünnepi asztal színvilágához illő legyen. Az esetek nagy részében a meghívó mintáját is fel tudjuk használni. A tartósságot nagymértékben befolyásolja a papír vastagság illetve a felületi kezelés! Laminálást akkor javasoljuk ha többször is fel szeretnék használni! Legkisebb rendelhető mennyiség 20 db. Megrendelés esetén a tervezésben is szívesen segítünk! A gyártás előtt e-mailban demót küldünk illetve egy fizikai első példányt is elkészítünk jóváhagyás végett és csak utána gyártjuk le a kért darabszámot.

További információ

Ahhoz, hogy pontos árajánlatot tudjunk adni a rendelés oldalunkon kérjük írja meg a darabszámot a formát illetve, hogy kér-e laminálást!

A betűtípus kiválasztásához kérem kattintson IDE!

A megrendeléséhez kérem kattintson IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!