Pausz tekercses esküvői meghívó esetében a meghívó szöveges része az A5 – ös pausz tekercsre kerül amelyet szatén szalaggal kötünk át. A meghívó mintáját és szöveges részét közös egyeztetés folyamán alakítjuk ki. A meghívó felső részére kerül általában az idézet majd a díszítő minta a két névvel utána pedig a meghívó szövege kerül. Lehetséges természetesen más elrendezés is!

Pausz tekercses esküvői meghívó
Pausz tekercses esküvői meghívó

A tekercshez ezen kívül kis “meghívó” feliratú kártyát is tudunk erősíteni. A felirat ugyanavval a betűtípussal készül mint a meghívó szövege. A pausz tekercsre egy oldalra lehet nyomni mivel áttetsző cserébe viszont rugalmas és nem veszi zokon ha feltekerik. Létezik halvány lila, narancs és zöld pausz is de az alapból színes alapra színesen már nem érdemes nyomni mert nem fog szépen mutatni. A narancs alapon fekete rajzolt kép az természetesen működik. Esetlegesen még a pauszhoz hasonló arany színű tekercset tudjuk javasolni, fekete és sötétbarna színnel nagyon elegáns.

Pausz papír, a kreativitás köztársaságának örök hűséges szolgája! A fehér lapok a végtelen lehetőséget rejtik, együttműködnek a gondolatokkal, szárnyalva az ötleteken. A pausz papír nem csak üres lapokat jelent, hanem egy kifinomult platformot, ahol a gondolatok formát öltenek. Hadd legyenek a fehér lapok a teremtés színterei, ahol minden vonás egy új történet kezdete!

Pausz tekercses esküvői meghívó – további információ

A pausz tekercses meghívó mintájának kiválasztásához kattintson IDE!

Azonosító: PTEKESKMEGH

Ára: 450 Ft. / Db.

Megrendeléshez kérem kattintson IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!