Pausz rátétes meghívó – egyedi elegancia az esküvőd számára!

Az esküvői meghívók az egyik legfontosabb részei az esküvői tervezésnek. Ezek az apró papírdarabok nemcsak információt közvetítenek a vendégeknek, hanem az esküvő stílusát és hangulatát is kifejezik. Ha egyedi, elegáns és luxus meghívót keresel, akkor a pausz rátétes meghívók remek választás lehetnek.

A pausz rátét egy különleges technika, amely egy extra réteget és gazdagabb megjelenést kölcsönöz a meghívóknak. Ez a módszer lehetővé teszi, hogy finom textúrát adjunk a meghívónak, ami egyedi és exkluzív hatást eredményez. A pausz rátétes meghívók különlegességükkel azonnal magukra vonzzák a figyelmet.

Ezek a meghívók lehetőséget adnak arra, hogy kreativitásodat és stílusodat kifejezd. Választhatsz olyan színeket, mint az arany, az ezüst vagy a gyöngyház, hogy még különlegesebbé tedd őket. A pausz rátétes meghívók rugalmasak és testreszabhatóak, így megfelelnek az egyéni ízlésednek és az esküvőd témájának is.

Emellett ezek a meghívók nem csak szépek, hanem magas minőségűek is. A kiváló minőségű papír és a gondosan kidolgozott részletek garantálják, hogy a meghívók hosszú ideig megőrizzék eredeti szépségüket.

A pausz rátétes meghívók a tökéletes választások azoknak, akik szeretnék kiemelni az esküvőjüket és egyedi stílust teremteni. Ezek a meghívók garantáltan lenyűgözik a vendégeket, és előrevetítik az esküvő eleganciáját és exkluzivitását.

Tehát, ha szeretnél egyedi és stílusos meghívóval rendelkezni, amely már az első pillantásra elvarázsolja a vendégeket, válassz pausz rátétes meghívókat. Teremtsd meg a saját esküvőd személyiségét és varázsát ezekkel a gyönyörű meghívókkal, és tegyél emlékezetessé minden vendéget!

Pausz rátétes meghívó
Bordó szalaggal átkötve

Mérete:

A meghívó szövege pausz papírra kerül és a két rész szatén szalaggal van összekötve. Szabványos borítékba kényelmesen elfér. Mérete: 21 cm x 10,5 cm. Hozzávaló boríték típusa az LA4 – es boríték.

Pausz rátétes meghívó – További információ

Azonosító: PRM

Ára: 550 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

A betűtípusok kiválasztásához kattintson IDE

Javasolt betűtípus a kicsit teltebb stílusú Monotype Corsiva.

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!