Pausz betétes esküvői meghívó esetében az A4 – es méretű maghívót kétszer meghajtjuk, középre egy pausz betétet kötünk szatén szalaggal. A bal oldalon az idézet, jobb oldalon a meghívó szövege. Középen a pár fotója illetve egy tetszőlegesen választott minta. Szabványos borítékban kényelmesen elfér. Mérete: 21 cm x 10,5 cm

Pausz betétes esküvői meghívó
Pausz betétes esküvői meghívó

pausz betétes meghívók a hagyományos esküvői meghívók újragondolt változatai. A pausz betét egy kis zseb, amely elegánsan rejtve tartja a meghívót, és egyben egy különleges megjelenést is kölcsönöz neki. Ez a tervezési eleme a meghívónak lehetőséget ad az ifjú párnak a részletek kreatív elhelyezésére, és egyúttal megtartja a klasszikus és elegáns stílust.

A pausz betétes meghívók kialakítása széles kreatív lehetőségeket kínál. A betét zsebébe helyezett kártyák lehetnek a meghívások, válaszok, útmutatások, vagy akár egyéb személyes üzenetek. A betét kiválasztott anyaga és díszítése lehetővé teszi a pároknak, hogy személyre szabják a meghívót a saját stílusuknak és az esküvő témájának megfelelően.

Az elegancia és a hagyományok a pausz betétes meghívók esetében is az anyagválasztásban és a díszítőelemekben rejlenek. A magas minőségű papír, a finom díszítések és a precíz kivitelezés mind hozzájárulnak a meghívók exkluzív megjelenéséhez. Az arany vagy ezüst színű díszítések, a dombornyomás vagy a finoman kidolgozott betét formák mind-mind az elegancia és a figyelemfelkeltés eszközei.

A pausz betétes meghívók egyúttal alkalmasak arra, hogy az esküvő témáját vagy színpalettáját is tükrözzék. A színválasztás, a betét mintázata vagy a díszítőelemek mindegyike lehetőséget kínál az ifjú párnak az egyediség kifejezésére. Egy ilyen meghívó már az elején megidézi azt a különleges hangulatot, amelyre az esküvői ünnepségen számíthatnak a vendégek.

A pausz betétes esküvői meghívók nem csupán papírdarabok, hanem egy történetmesélő eszközök is. A meghívók kinyitásakor a vendégek egyfajta meglepetésben részesülnek, és a részletek gondos kialakítása, a betét eleganciája az esküvő előzetes izgalmát és eleganciáját sugározza. Az ifjú pár számára ezek a meghívók nem csak a rendezvény hivatalos kezdetét jelentik, hanem egyúttal az esküvői hangulat megteremtésének első lépéseit is.

Pausz betétes esküvői meghívó – További információ

Azonosító: PAUSZB

Ára: 650 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!