Organza zsákos esküvői meghívó pausz tekerccsel. Többféle színben rendelhető: zöld, bordó, rózsaszín, fehér. A zsákocskában egy maximum 21 cm x 9 cm – es pausz tekercs fér el.

Organza zsákos esküvői meghívó – fehér kivitelben

Organza zsákos esküvői meghívó
zsákocskás esküvői meghívó – színes kivitelben

Organza zsákos esküvői meghívó esetében fontos, hogy vegyük figyelembe itt egy kis tekercs az amin a meghívó szövegét meg tudjuk jeleníteni! Minta helyett igazából csak egy gyűrű vagy egy kisebb virág illetve csokor javasolt a díszítésre. Illetve a rövid maximum négy soros idézet kiválasztása ajánlott!  Lehet azt is csinálni, hogy maga a meghívó röviden a kis tekercsen szerepel! A “sok” kiegészítő információt pl.: szállodai szobákat mikortól lehet elfoglalni, ki vegetáriánus stb. pedig egy külön akár A5 – A4 – es tájékoztatón átadni a meghívó mellett!

Zsákocskák mérete

Általában a zsákocska 14 x 10 cm  –  es méretű üresen kiterítve. Ennél nagyobbak is léteznek de nem igazán mutatna jól ebben a műfajban! A zsákocskákat egyszerűen széthúzással lehet kinyitni. Bezárni pedig a két oldalt lógó madzagok egyidejű meghúzásával lehet bezárni. Meghívó tároláson kívül ékszerek pl.: gyűrűk tárolására is nagyon alkalmas.

Pausz tekercs

Azért pausz tekercs mert ez az a papír ami jól bírja a gyűrődést! Fontos megjegyezni, hogy áttetsző tehát csak az egyik oldalára lehet nyomni. A méretből adódó hiányosságokon úgy tudunk még segíteni, hogy a vacsorás meghívó részt egy másik ki pausz tekercsre nyomjuk. Aki meg van hívva a vacsorára az kap “vacsorás” tekercset aki nem az értelem szerűen nem!

Színkombinációk

Lehet játszani a színekkel! Ha fehér zsákocskát választottunk akkor megtehetjük azt, hogy a kis pausz tekercsünket egy élénk lila szalaggal kötjük át! Az első fotón látható hatást érve el vele! Ha már eleve egy színes például bordó zsákocskát választottunk akkor magától adódik, hogy a kis tekercs 3 mm – es bordó szalaggal lesz átkötve.

Ha többféle szövegezésű meghívóra van szükségetek akkor meg lehet őket úgy különböztetni, hogy vagy a zsákok színe más vagy pedig a kis tekercset összefogó színe lesz más!

Organza zsákos esküvői meghívó – további információ

Azonosító: ORGZS

Megrendelésnél az azonosító mellé kérjük írja oda milyen színben szeretné a zsákocskát!

Ára: 650 Ft. / Db.

A meghívó betűtípusának kiválasztásához kérem kattintson IDE!

Javasolt betűtípus ennél a meghívónál a Monotype Corsiva! Előnye, hogy szép és kis méretben is jól olvasható!

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!