Az esküvő vidám dolog legyenek a meghívó színei is azok. Nonfiguratív esküvői meghívó egy lreatív mintákkal díszített kétszer hajtott esküvői meghívó. A minta egyeztetés után módosítható! A6 – os borítékban kényelmesen elfér. Mérete: 15 cm x 10,5 cm

Nonfiguratív esküvői meghívó
Minta esküvői meghívó

Az esküvői meghívók tervezése mindig is az esküvői készülődés egyik kihagyhatatlan része volt. Azonban ez a meghívó egy újabb dimenziót nyit meg az esküvői stílusok palettáján. Ahol a hagyományos meghívók gyakran a romantika és elegancia iránti vágyat hangsúlyozzák, a nonfiguratív meghívók művészi szemlélettel közelítik meg az esküvői meghívó tervezést.

Ez a stílus az absztrakt művészet jegyeit hordozza magában. Színek, formák és textúrák összjátéka teremti meg az érdekes és egyedi vizuális hatást. Az ilyen meghívók gyakran az esküvői pár egyéni ízlését és kreativitását tükrözik vissza, egyfajta művészi kifejezés, ami az esküvő előtt álló különleges pillanatokra is utal.

Az absztrakt formák és geometrikus minták révén a nonfiguratív esküvői meghívók a minimalizmus és a modern dizájn jegyeit is hordozzák magukon. Ezáltal ideális választás lehet azoknak, akik egy letisztultabb, kifinomultabb megközelítést szeretnének az esküvői meghívóikon keresztül kifejezni.

A színek játszása szintén kulcsszerepet játszik a nonfiguratív meghívók tervezésében. Merész, élénk színek vagy szubtilis árnyalatok harmonikus keverékei mind hozzájárulnak a meghívó egyedi karakteréhez. A színválasztás maga is történetmesélés, egy érzelmekkel teli paletta, amely előrevetíti az esküvői esemény hangulatát.

A meghívó tervezésekor a személyes részletek is kulcsszerepet játszanak. Az esküvői pár nevének kreatív elhelyezése, vagy éppen a dátumok különleges stilizációja tovább emeli a meghívó egyediségét és személyességét.

Az esküvői meghívó az első kapcsolatfelvétel a vendégekkel az esküvői eseményről, és a nonfiguratív stílus egyfajta ígéretet hordoz. Az absztrakt művészet nyelvén szólva az ilyen meghívók ígéretet jelentenek arra, hogy az esküvő ugyanúgy tele lesz egyediséggel, mint ahogy maga a meghívó is az.

Nonfiguratív esküvői meghívó – További információ

Azonosító: NONFIG

Ára: 550 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

A meghívó betűtípusának kiválasztásához kérem kattintson IDE!

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!