Egy névnapos falinaptár készítése rendkívül praktikus ajándék mivel a névnapokon kívül e legkedvesebb család tagjait is láthatja az adott hónapoknál! Lehetséges az adott családi ünnepnapok kiemelése is!

Névnapos falinaptár készítése
Névnapos falinaptár borító minta!

Névnapos falinaptár készítése két méretben történik: A4, A3 – as méretben!

Az A4 – es egy átlagos írógép papír méretének felel meg! Az A3 – as ennek pont a duplája. Lehet látni az arányokon, hogy nagyság rendileg a lap felére kerül a fotó! A rendelkezésre álló hely pedig téglalap alakú. Természetesen az álló és a fekvő képeket is gond nélkül el tudjuk helyezni a naptárban azonban az álló képeknél jobb és bal oldalt lesz némi kihasználatlan terület.

Névnapos falinaptár készítése – részletesen

A naptár képeinek összeválogatásánál ügyeljen arra, hogy az adott hónapokhoz illő témát válasszon. Például a januári és a decemberi hónapokhoz téli képeket. A képek paramétereiről nem írnánk érthetetlen szempontokat! A lényeg az hogy a kontrasztos és legalább a fél képernyőt nagyítás nélkül betöltő képeket válogasson össze! Papír lehet fényes vagy matt fotópapír. A képeket ha lehetséges úgy válogassák össze a naptárhoz, hogy azok fekvő formátumúak legyenek! Van úgy, hogy egy álló képből is lehet egy jó vágással fekvő képet készíteni! Az a fotó ami eleve homályos vagy bemozdult, pixeles mert nem volt elég fény a készítésénél az a naptárban sem fog szebb lenni!

Postázás

Szükség esetén a naptárat(kat) postázni is tudjuk! Bélelt borítékban adjuk fel. MPL – es posta! Ha nincsenek otthon a postás értesítőt hagy és a csomagot a körzeti postájukon is át tudják venni! Nem kell egész nap a futárt várni!

Személyes átvétel

A naptárak elkészültekor egy e-mailt küldünk a lehetséges átvételi időpontokról! Két három napra előre! Ha az időpontok nem megfelelőek akkor egyeztetést kérünk!

Nyelvi változatok

A névnapos falinaptárat pont nem de például a jegyzetelős naptárunkat szinte bármilyen nyelven el tudjuk készíteni. A jegyzetelős esetben a megadott családi eseményeket is fel tudjuk tüntetni.

A névnapos naptár további információihoz áraihoz kattintson IDE!

A naptár rendelés elindításához képek feltöltéséhez kattintson IDE!

Esküvői meghívó mintáink megtekintéséhez kattintson IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!