Naptárkészítés – Egyedi fényképes naptárak készítésével cégünk majd tíz éve foglalkozik. Az ajándék naptár rendkívül jó karácsonyi ajándék melynek a megajándékozott biztosan örülni fog.

Naptárkészítés - Egyedi fényképes naptárak
Naptár mintaoldal!

Naptárkészítés – Egyedi fényképes naptárak, naptár típusaink: Nálunk mindenki megtalálhatja a neki megfelelő naptártípust! Ha kis helye van akkor az asztali naptárakat ajánljuk. Ha falra szeretné akasztani akkor a fali naptárakat ajánljuk. Ha kevés képe van és a konyhába szeretné akkor a laminált poszter naptárainkat ajánljuk! Ha csak egy képe van és sok ismerőse akit meg szeretne ajándékozni akkor a kártya naptárakat ajánljuk. Naptáraink anyaga: Naptárainkat igen jó minőségű EPSON vagy HP papírra készítjük, fehér ikerfém spirálozással fogjuk össze.  Papírvastagság: 170g.

Karton hátlap és átlátszó fóliával látunk el az asztali és fali naptárakat. Különleges naptáraink: Kutyanév naptár mely igazi kutyaneveket tartalmaz az emberi nevek helyett. Mese naptár mely 12 hónapon belül egy diafilmhez hasonlóan egy rövid mesét mond el. Héber falinaptár melynél a zsidó ünnepeket jelenítettük meg az általuk használt időszámítást is megjelenítettük a naptáron. Továbbá érdemes megemlíteni a jegyzetelős naptárunkat melynél minden naphoz a kis megjegyzést tud fűzni.

Fotók képaránya

Ennél a naptár típusnál az álló és fekvő képeket is egyszerűen tudjuk kezelni, tehát gyakorlatilag mindegy milyen a képarány! Értelem szerűen az alapból homályos fotóból mi sem tudunk tűéles naptár fotót készíteni!

Spirálozás

A naptárak fehér ikerfém spirálozással vannak összekötve. Fehér akasztóval!

Postázási információk:

Szükség esetén a megrendelt naptárakat előre utalás után vagy pedig utánvéttel postázni is tudjuk. Buborékos borítékban adjuk fel MPL – es csomagként. Posta átfutási idő átlagosan 2 nap! Ha nincsenek otthon a postás értesítőt hagy és a naptárat a körzeti postájukon is át tudják venni! Nem kell egész nap futárt várni!

Átfutási idő

Megrendeléstől számítva átlagosan 1 – 2 napon belül postázzuk a naptárakat!

Naptárkészítés – további információk

További naptár típusok megtekintéséhez kérem kattintson IDE!

A megrendelés indításához a naptár képeinek feltöltéséhez kérem kattintson IDE!

Esküvői meghívó mintáink megtekintéséhez kérem kattintson IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!