Betűkivágással a meghívó borítójára tetszőleges szócskát vágunk ki! Jelen esetben az “Igen” szót vágtuk ki a meghívó elejére. Tehát mondj Igent a meghívón is! A borító színe és a szócska változtatható! Lehet például a pár neve is például: Ádám és Éva. A meghívó belsejébe kerül az összehajtott szöveges rész. Mérete: 15 cm x 10,5 cm. Az alap karton lehet sötétbarna, világos zöld, bordó, kék és lila színű. A kivágott minta alapja általában fehér de ez is kombinálható például sötétbarna alap világos zöld betűk. A meghívóhoz opcionálisan színes borítékot is tudunk szállítani. A kivágott minta alapja is lehet gyakorlatilag bármilyen alakzatú például: kör, csillag, szív.

Mondj igent meghívó
Mondj Igent meghívó
betukivagasos_meghivo1

Az esküvő előtti készülődés egy olyan időszak, amikor minden részlet számít, és az első kapcsolatfelvétel a vendégekkel az esküvői meghívón keresztül történik. A “Mondj Igent Meghívó” nem csupán egy egyszerű értesítő, hanem egy kreatív kijelentés, amely az esküvő szellemiségét és a házasulandó pár egyedi stílusát hordozza.

Egy “Mondj Igent Meghívó” már a címével is különlegessé teszi az esküvői meghívó világát. Ez a kifejezés nemcsak egy felkérés, hanem egy ígéret is. Az esküvői párok olyan meghívót választanak, amely már az elején üzenetet hordoz: itt az ideje a boldogságra és a közös életre való igent mondani.

A meghívó dizájnjában a kreativitás játszik kulcsszerepet. A betűtípusok, színek és grafikai elemek mind az esküvő egyediségét és stílusát tükrözik. A “Mondj Igent Meghívó” lehet egyszerűen elegáns, vagy éppen bohémul játékos, de mindig egy ígéret, ami különlegessé teszi az eseményt.

A szöveg a meghívó lelke. Az igényesen megfogalmazott mondatok nem csupán tájékoztatnak, hanem érzelmeket is közvetítenek. A meghívó egyfajta előzetes történetmesélő, ami már az első olvasásra elrepít minket az esküvő romantikus atmoszférájába.

A meghívó stílusát meghatározza a betűtípus! Fontos megjegyezni, hogy a meghívó elejére választott szót csak bizonyos betűtípusokkal tudjuk elvállalni. A meghívó belsejében szereplő szövegéhez természetesen bármilyen betűtípust tudunk használni. A betűtípusok kiválasztásához kattintson IDE!

Ha még nem választott idézetet a meghívóhoz akkor az idézetek megtekintéséhez kérem kattintson IDE!

Mondj Igent meghívó – További információ

Azonosító: MIGEN

Ára: 650 Ft. / Db. + opcionálisan boríték

A meghívó megrendeléséhez kérem kattintson IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!