Ez az esküvői menükártya három funkciót ötvöz egyszerre! Egyszer tartalmazza az esküvői menüt, másodszor az itallapot, harmadszor pedig az asztalszámot. Tetszés szerinti motívummal vagy saját fotóval díszíthető. Színes szatén szalaggal van megkötve.

Az ételek kreatív elnevezései és a leírások olyan szavakkal festik le az ízeket, amelyek az ember fantáziáját is beindítják. A menükártya egyfajta ízelítője az étterem által kínált kulináris kalandnak, és a vendég előtt teremt egy vágyakozást, amit csak a valóságos ízorgiák képesek kielégíteni.

A menükártya nem csak az ételválasztékot mutatja be, hanem az itallap révén italajánlatokat is kínál. Az italok és koktélok leírásai olyan kiegészítők, amelyek további dimenziót adnak az ételélményhez. A jó borok, sörök vagy egyedi koktélok kiválasztása is része a gasztronómiai kalandozásnak.

A menükártya készítése egy sajátos művészet. Az elrendezés, a betűtípus és a színek mind-mind szerepet játszanak az éttermi brand megjelenítésében. Egy jól kialakított menükártya nem csupán információt közöl, hanem az étel és ital világába kalauzolva különleges élményt nyújt.

Amikor a menükártya a kezedbe kerül, ne csak az ételeket lásd, hanem egy olyan utazás lehetőségét, amely a kulináris élvezetek sokszínű világába repít. A menükártya nem csupán egy darab papír; ez az ajtó a gasztronómia kapujához, ahol minden falat egy új ízekkel teli kaland.

Menükártya

Kör alakú asztalok esetén egy – egy kártyát helyezünk el az asztalokra. U – alakú illetve nagyobb asztal formációk esetén átlag négy vendégként számoljunk egy kártyát. Kör alakú asztalok esetén javasoljuk az asztal számot is feltüntetni ugyanis ebben az esetben ha a bejáratnál elhelyezünk egy ültető táblát akkor nem szükséges a személyenkénti ültetőkártya. Az ültetőtáblák megtekintéséhez kattintson IDE! A kártya 180g – os fehér vagy bézs színű kartonra készül. A szatén szalagot tetszőlegesen lehet választani hozzá. Szétszedett tehát nem összekötött állapotban adjuk át így könnyebben szállítható. Lehetőség van henger alakú kártya készítésére is.

Menükártya – További információ

A betűtípus nagymértékben meghatározza a kártya stílusát. Ezért a menükártya betűtípusának kiválasztásához kattintson IDE!

Azonosító: 3IN1FOTOSMENU

Ára: 600 Ft. / Db.

Megrendeléshez kérem kattintson IDE!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!