Menühenger pausz papírból. A pausz papírnak az a tulajdonága, hogy áttetsző ezért csak az egyik oldalára nyomjuk az információkat. A pausz papír színe tört fehér. Létezik ugyan zöld, narancs, bordó színben is azonban ezekre a színekre csak feketével lehetne olvashatóan nyomni ezért nem ajánljuk.

A menühenger egy szokatlan és figyelemfelkeltő formavilágot kínál az esküvői asztalokon. Az azonnal feltűnő hengeres forma egyedi és elegáns karaktert kölcsönöz az asztalnak. Ez a kreatív választás azonnal elvezeti a vendégeket egy exkluzív és gondosan megtervezett esküvői élménybe.

Az esemény színeivel harmonizáló menühengerek az asztali dekoráció szerves részét alkotják. A színpaletta lehet pasztell és romantikus vagy éppen élénk és merész, attól függően, hogy milyen hangulatot szeretne teremteni az ifjú pár az esküvőjén.

A menühenger lehetőséget teremt a kreatív személyre szabásra. A betűtípus, a szöveg elrendezése és a díszítő elemek mind-mind az ifjú pár egyedi stílusát tükrözik. Az esküvői motívumok, például virágok, szívek vagy monogramok, még tovább fokozzák a menühenger egyediségét.

Az egyedi menühengerek nemcsak esztétikai értéket képviselnek, hanem számos praktikus előnyt is hordoznak. A hengeres forma kiválóan alkalmas a menük szép és rendezett elrendezésére, és a vendégek számára könnyedén kezelhetővé teszi az információkat. Emellett a menühenger egyfajta interaktív elem is lehet, amely felkelti a vendégek kíváncsiságát.

Menühenger

Menühenger pausz papírból. A pausz papírnak az a tulajdonága, hogy áttetsző ezért csak az egyik oldalára nyomjuk az információkat. A pausz papír színe tört fehér. Létezik ugyan zöld, narancs, bordó színben is azonban ezekre a színekre csak feketével lehetne olvashatóan nyomni ezért nem ajánljuk. Belsejében kis teamécsest lehet elhelyezni ami belülről világítja meg a menüt és a rányomott mintát. Ezt a megoldást zárt helyre ajánljuk elsősorban mivel verőfényes nyitott sátorban az előnye nem érvényesülne igazán. Az áttetsző pauszra a kérésnek megfelelő mintát nyomunk ez a minta lehet akár egy közös fotója is az ifjú párnak.

Menühenger – További információ

Minták kiválasztásához kérem kattintson IDE!

A betűtípus is nagymértékben meghatározza a menühenger stílusát. Ezért a menühenger betűtípusának kiválasztásához kattintson IDE!

Azonosító: HENGMENU01

Ára: 600 Ft. / Db.

A rendeléséhez kérem kattintson IDE

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

 

 


You have Successfully Subscribed!